Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯

Bedste balancebræt: Se de 3 udvalgte balancebrætter til genoptræning el. styrkelse af muskler i 2021

Det bedste balancebræt er af et kraftigt og stift materiale, der ikke giver efter, har en god egenvægt og opfylder dine behov. Balancebræt kan anvendes af både private og i professionelle klinikker til både genoptræning af kroppens muskulatur samt træning af balanceevne og koordination. Vælg et balancebræt i en god kvalitet, der ikke giver efter når du står på det. Vippebræt er et andet ord for balancebræt, men det er et og samme produkt. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære modeller netop nu.

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag onsdag d. 1 december 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 2. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 11. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica Balance Board Labyrinth balancebræt

Konklusion: Her er det bedste balancebræt

Abilica Balance Board Labyrinth balancebræt er udvalgt af Casper Mikkelsen, som det bedste balancebræt i december 2021.

Bedste

Hvilket balancebræt er bedst i test?

1. Abilica Balance Board Labyrinth balancebræt

Abilica Balance Board Labyrinth balancebræt

Abilica balancebræt

Her aktiveres hele kroppen ved at balancere i forskellige vinkler, for at få den lille kugle til at trille sig igennem labyrinten og til målet. Et balance board er ideelt til at forebygge skader og til genoptræning af ankel- og knæled. Balancebrættet aktiverer hele kroppen. Abilica BalanceBoard Labyrinth kan... Læs mere hos Abilica

2. Thera-Band Vippebræt balancebræt

Thera-Band Vippebræt balancebræt

Thera-Band balancebræt

Det originale vippebræt / balancebræt fra TheraBand med ru non-slip overflade. TheraBands formstøbte vippebræt er udført i i slagfast plast og har den den populære nonslip base imod gulvet. TheraBand vippebræt anbefales bl.a. til personer, der ønsker at t... Læs mere hos Med24

3. Med24 rundt vippebræt balancebræt

Med24 rundt vippebræt balancebræt

Med24 balancebræt

Dette runde vippebræt er udformet i hård plast og formstødt tåler en belastning på hele 200 kilo. Det er et prisbilligt, men meget slidstærkt og holdbart vippebræt. Vippebrætter er unikt derved, at du kan indstille det på 2 forskellige sværhedsgrader. Du... Læs mere hos Med24

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 balancebrætter, har Casper Mikkelsen valgt Abilica Balance Board Labyrinth balancebræt, som det bedste balancebræt i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære balancebrætter, herunder bl.a. Thera-Band Vippebræt & Med24 rundt vippebræt.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Abilica Balance Board.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Nettofitness.dks sportsguru
Skriv til Casper Mikkelsen

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak, der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien og i weekenderne spiller han enten tennis eller padel.

Bedøm denne artikel
16 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5