Bedste balancepude: Se de 3 udvalte puder til træning af koordination & balance i 2021

Den bedste balancepude har én glat og én nubret side og ligger godt på sit underlag uden at skride under brug. En balancepude kan for nogen være det bedre alternativ til træning på en fitnessbold, når der kommer til genoptræning af f.eks. rygmuskulaturen. På en balancepude kan man udføre forskellige øvelser der bl.a. styrker kroppens koordination og balanceevne. Puden kan være fyldt med luft eller skum, der under brug skaber en naturlig bevægelse i puden og udfordrer dine muskler. Her i denne guide finde du de bedste og mest populære netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag lørdag d. 25 september 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 2. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 11. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica SoftStep Balance balancepude

Konklusion: Her er den bedste balancepude

Abilica SoftStep Balance balancepude er udvalgt af Casper, som den bedste balancepude i september 2021.

Bedste

Hvilken balancepude er bedst i test?

1. Abilica SoftStep Balance balancepude

Abilica SoftStep Balance balancepude

Rund balancepude med flad bund

Abilica Soft step kan bruges på begge sider afhængigt af, hvor store udfordringer du ønsker og hvilke øvelser du ønsker at udføre. Her får du en komplet træning af styrke, stabilitet, udholdenhed, bevægelighed, koordination, kropskontrol og flot kropsholdning Abilica Soft Step er flad og hård på den ene... Læs mere hos Abilica

2. Abilica BalancePad balancepude

Abilica BalancePad balancepude

Firkantet balancepude med skum

Stor balancepude i blødt EVA-skum, ca 39 x 32 cm og 6 cm tyk. Beregnet til øvelser på to ben og som underlag for skulderøvelser, øvelser for knæ etc. Balancetræning er den bedste måde at træne stabilitet, koordination og reaktion. Balancepuden giver dig en unik mulighed for at træne muskulatur og stabilitet... Læs mere hos Abilica

3. Abilica Big Balance balancepude

Abilica Big Balance balancepude

Balancepude med luft

Med sin kurvet form, kraftig gummimateriale og 45cm i diameter er BigBalance fra Abilica et nemt, og simpelt træningsredskab du kan tage med dig overalt. Du kan benytte dig af siddende, liggende eller stående træningsøvelser. Du kan koble et utal af øvelser sammen med BigBalance, og styrke din muskulatur, og... Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 balancepuder, har Casper valgt Abilica SoftStep Balance , som den bedste balancepude i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære balancepuder, herunder bl.a. Abilica BalancePad & Abilica Big Balance.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Abilica Soft Balance.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Bedøm denne artikel
17 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5