Bedste curlstang: Se de 4 udvalgte curlstænger til styrketræning i 2021

Bedste curlstang: Se de 4 udvalgte curlstænger til styrketræning i 2021

Den bedste curlstang har et rillet greb, der giver et godt greb under biceps øvelser. Et rillet greb sikrer ligeså, at svedige håndflader ikke glider på vægtstangen. Curl bar er et andet navn for en curlstang. Vælg en curlstang der har det ønskede greb og tag din træning af overarme til et nyt niveau. Curls er en utrolig effektiv øvelse og kan give selv den trænede person udfordring. Husk vægtskiver og klemmer til fastsættelse på curlstangen. Her i denne guide til curlstænger finder du de bedst og mest populære netop nu!

Af Nettofitness.dks personlige træner
Priser er opdateret i dag lørdag d. 25 september 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 3. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 18. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica Curlstang 50 mm curlstang

Konklusion: Her er den bedste curlstang

Abilica Curlstang 50 mm curlstang er udvalgt af Anders T, som den bedste curlstang i september 2021.

Bedste

Hvilken curlstang er bedst i test?

1. Abilica Curlstang 50 mm curlstang

Abilica Curlstang 50 mm curlstang

Bedste olympiske curlstang til prisen!

Abilica curlstang 50 mm. Leveres uden låse. Roterende endestykker med kuglelejer. Curlstang vægt 8,5 kg Læs mere hos Abilica

2. Abilica Curlstang 25 mm curlstang

Abilica Curlstang 25 mm curlstang

Curlstang til Ø 25mm vægtskiver

Forkromet stang og låse med en diameter på 25 mm. Vægt 5 kg Maks vægtbelastning 130kg Længde 120 cm Læs mere hos Abilica

3. EZ Curlstang 50 mm curlstang

EZ Curlstang 50 mm curlstang

Bedste curlstang med knæk på midten

Det store knæk på midten af denne curl stang giver dig muligheden for at ændre presset og stressfaktoren på musklerne, og derved intensivere træningen af biceps. Længden på stangen er 125 cm og diamateren på det indvendige greb er 25 mm. Du har 19 cm til skiver på hver side af grebet. Den lukkede... Læs mere hos Abilica

4. OL Curlstang curlstang

OL Curlstang curlstang

Ekstra kraftig curlstang til olympiske vægtskiver

120 cm lang Curlstang i forkromet massivt stål. Det indvendige greb er 79 cm langt og har en tykkelse på 28 mm. Der er 2*21 cm til påsætning af 50 mm vægtskiver. Kraftig curlstang i god kvalitet. Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 curlstænger, har Anders T valgt Abilica Curlstang 50 mm , som den bedste curlstang i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære curlstænger, herunder bl.a. Abilica Curlstang 25 mm, EZ Curlstang 50 mm & OL Curlstang.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet PowerBlock Urethan EZ Curl Bar.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Anders T

Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige!

Bedøm denne artikel
19 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5