Bedste dørribbe: Se de 6 udvalgte pull up bars til dørkarmen i 2021

Bedste dørribbe: Se de 6 udvalgte pull up bars til dørkarmen i 2021

Den bedste dørribbe er den der nemt kan gemmes væk når ens hjemmetræning er på pause. En dørribbe er en klassisk pull up bar uden montering - man skal derfor ikke bore i væg eller karm når man vil træne. Træn med egen kropsvægt og udfør forskellige funktionelle træningsøvelser, der baseres på musklernes samspil. Bliv klogere på valg af den rigtige og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Nettofitness.dks personlige træner
Priser er opdateret i dag lørdag d. 25 september 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 20. august 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 24. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Titan Life Door Gym dørribbe

Konklusion: Her er den bedste dørribbe

Titan Life Door Gym dørribbe er udvalgt af Anders T, som den bedste dørribbe i september 2021.

Bedste

Hvilken dørribbe er bedst i test?

1. Titan Life Door Gym dørribbe

Titan Life Door Gym dørribbe

Titan Life dørribbe

Lækker dørribbe til armhævninger (chinups, pull ups). Sættes let i spænd i en døråbning. 60-80 cm.VIGTIG: Der må ikke være mere end 16,5cm fra bunden til toppen af dørkarmen! Er dørkarmen større end dette, kan denne Titan Dørribbe istedet anvendes.... Læs mere hos Proshop

2. cPro9 Workout Bar Door dørribbe

cPro9 Workout Bar Door dørribbe

cPro9 dørribbe

Odin Dørribbe til simpel montering i en døråbning.Dørribben kan let monteres ved at skrue i hver siden, således at dørribben kommer til at sidde stramt i døråbningen. Denne Odin dørribbe model kan faktisk benyttes af personer med en meget høj vægt, da de... Læs mere hos Apuls

3. cPro9 Pull Up Bar Pro dørribbe

cPro9 Pull Up Bar Pro dørribbe

cPro9 dørribbe

Odin Pull Up Bar Pro Dørribbe med ekstra mange muligheder for en varieret træning.Dørribben har 5 forskellige muligheder for håndstillinger, hvor de billigere modeller kun har 1 eller 2. Alle disse greb er beklædt med mosgummi, så dørribben er komfortabel... Læs mere hos Apuls

4. cPro9 Pull Up Bar dørribbe

cPro9 Pull Up Bar dørribbe

cPro9 dørribbe

Odin Pull Up Bar til Dør som kan give dig en effekt træning i hjemmet.Dørribben har en udformning, som let monteres i en døråbning og som giver dig mange forskellige muligheder for håndstillinger. Den totale bredde på Pull Up Bar Dørribben er 93cm - dette... Læs mere hos Apuls

5. Toorx Dør Chin Pull Up Multi Bar 3 i 1 - Justerbar dørribbe

Toorx Dør Chin Pull Up Multi Bar 3 i 1 - Justerbar dørribbe

Toorx dørribbe

Toorx Chin Pull Up Bar 3 i 1, kan fastgøres i døråbningen og placeres på jorden for ekstra øvelser - kan indstilles i bredden, så opnår du en intens træning i sikkerhed og komfort.Denne Chin Pull Up Bar fra Toorx er et kvalitetsprodukt, udstyret med flere... Læs mere hos Fitnessshoppen

6. FitWood Trollveggen Træ dørribbe

FitWood Trollveggen Træ dørribbe

FitWood dørribbe

FitWood Trollveggen Dørribbe er en multifunktionel chin-up/pull-up bar i lækkert scandinavisk design. FitWood Trollveggen Dørribbe passer smukt ind i dit hjem, og er altid klar til brug. Med FitWood Trollveggen Dørribbe er det altså nemt at skabe bevægels... Læs mere hos Apuls

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 dørribber, har Anders T valgt Titan Life Door Gym , som den bedste dørribbe i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære dørribber, herunder bl.a. cPro9 Workout Bar Door, cPro9 Pull Up Bar Pro, cPro9 Pull Up Bar & Toorx Dør Chin Pull Up Multi Bar 3 i 1 - Justerbar... klik her for at se de resterende!

5 ofte stillede spørgsmål til dørribber

Kan man træne kropshævninger med elastik på en dørribbe?

Kropshævninger kan godt kombineres med en træningselastik. Hæng elastikken om dørribben og træk den så langt ned, at enten foden eller knæet kan sættes heri. Elastikken hjælper dig nu med kropshævningerne. Du kan evt. skifte elastik alt efter behovet for hjælp.

Hvordan opsættes og monteres en dørribbe?

En dørribbe kræver ikke som sådan montering, og man skal derfor ikke bore i hverken væg eller karm når man vil træne. Dørribben spændes ud i dørkarmen og spændes til.

Hvilke øvelser kan man lave med en dørribbe?

Med en dørribbe kan man lave kropshævninger - pullups (overhånd) eller chinups (underhånd). Man kan også løfte benene op under sig og dermed træne maven.

Hvilke muskler kan man træne med en dørribbe?

Med en dørribbe kan man bl.a. træne ryg, mave, bryster og skulder.

Hvad er en dørribbe?

En dørribbe er et træningsredskab, der kan spændes ud i en dørkarm og dermed ikke kræver yderligere montering med skruer el.lign. Det er en pull up bar til montering i en døråbning.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Toorx Dør Pull Chin Up Bar - Justerbar og FitWood Trollveggen Dørribbe Hvid.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Anders T

Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige!

Bedøm denne artikel
39 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5