Bedste ergometercykel: Se de 3 udvalgte ergometercykler til motion i 2021

Bedste ergometercykel: Se de 3 udvalgte ergometercykler til motion i 2021

Den bedste ergometercykel står stabilt på sit underlag og har en solid konstruktion, der ikke giver efter under ens cykeltræning. En ergometercykel kaldes også for en motionscykel i daglig tale. Vælg en model med en god cykelcomputer, der kan vise dig de vigtigste informationer under din træning. Bliv klogere på valg af den rigtige model til netop dit behov og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 1. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 9. februar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Kettler Tour 400 ergometercykel

Konklusion: Her er den bedste ergometercykel

Kettler Tour 400 ergometercykel er udvalgt af Casper, som den bedste ergometercykel i oktober 2021.

Bedste

Hvilken ergometercykel er bedst i test?

1. Kettler Tour 400 ergometercykel

Kettler Tour 400 ergometercykel

Kettler ergometercykel

Den stabile TOUR 400 garanterer begyndere moderne, effektiv træning med absolut glathed og maksimal komfort. Enkle justeringsmuligheder for sadel og styr sikrer en behagelig pasform, selv ved lange sessioner. Armhåndtag med ergonomisk formede håndtag og s... Læs mere hos Fitnessshoppen

2. Kettler Tour 600 ergometercykel

Kettler Tour 600 ergometercykel

Kettler ergometercykel

Kettler Tour 600 er en træningsoplevelse ud over det almindelige Med Kettler Tour 600 motionscykel får du en træningsoplevelse, der aktivere alle kroppens muskler. Med denne træningscykel kan du træne hjemme i privaten, når det passer dig. Den ergometriske cykel fra Kettler har en egenvægt på 36 kg. Det... Læs mere

3. Kettler Tour 800 ergometercykel

Kettler Tour 800 ergometercykel

Kettler ergometercykel

Ergometercykel fra Kettler med induktions bremsesystem Kettler Tour 800 er en høj kvalitets ergometer- eller træningscykel. Træningscyklen har det roste induktions bremsesystem og samtidig er cyklen designet, så den giver mest mulig komfort under træningen. Det kommer blandt andet til udtryk i det justerbare... Læs mere

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 ergometercykler, har Casper valgt Kettler Tour 400 , som den bedste ergometercykel i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære ergometercykler, herunder bl.a. Kettler Tour 600 & Kettler Tour 800.

2 ofte stillede spørgsmål til ergometercykler

Hvad er et ergometer?

Et ergometer måler muskelarbejdet og kan således vise en, hvor hårdt man træner på cyklen.

Hvad er en ergometercykel?

En ergometercykel er det samme som en motionscykel og en kondicykel. Navnet, ergometercykel, er dermed blot et andet navn.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Kettler Tour 300.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Sammenlign ergometercykler (3 forskellige)

Kettler Tour 400 ergometercykel
Kettler Tour 400
Kettler Tour 600 ergometercykel
Kettler Tour 600
Dimensioner 119 x 55 x 137 cm 119 x 55 x 137 cm
Maks personvægt 130 kg 150 kg
Modstandsniveauer 45 stk. 45 stk.
Træningsprogrammer 10 stk. 12 stk.
Vægt 34 kg 36 kg
Vægt, svinghjul 6 kg 8 kg
Bedøm denne artikel
34 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5