Bedste fladbænk: Se de 4 udvalgte flade bænke til træning i 2021

Bedste fladbænk: Se de 4 udvalgte flade bænke til træning i 2021

Den bedste fladbænk er den der står stabilt på sit underlag og man ligger behageligt på. En fladbænk er det stabile alternativ til den justerbare træningsbænk. Den fikserede træningsbænk er ideel til de helt tunge løft, da de ofte er mere robust byggede. Man kan dog også lægge ryggen ned på en justerbar model og dermed få en fladbænk til hjemmetræning. Bliv klogere på valg af den bedste bænk til træning og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Nettofitness.dks personlige træner
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 31. august 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 10. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica WeightBench 2.0 fladbænk

Konklusion: Her er den bedste fladbænk

Abilica WeightBench 2.0 fladbænk er udvalgt af Anders T, som den bedste fladbænk i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af fladbænk

Med den bedste fladbænk har du den ultimative træningsbænk, hvis du godt kan lide at løfte tung. En fikseret træningsbænk som en fladbænk, giver dig den robusthed, som du har brug for i din træning.

En fladbænk er en utrolig krafigt bygget træningsbænk, som står solidt på gulvet og som ikke skubber sig rundt på gulvet, mens du løfter. Justerbare træningsbænke giver flere øvelses muligheder, men de er langt fra så stabile som en fladbænk.

Jeg har samlet de absolut bedste fladbænke på markedet til dig lige her. Det er fladbænke, som har fået rosende anmeldelser i såvel fagblade som at fitness trænere og almindelige forbruger som du og jeg.

2 gode råd til dig der gerne vil købe en fladbænk til hjemmetræning

  1. Højden skal passe - Når du køber en fladbænk, så er det utroligt vigtigt, at den kan indstilles, så den passer i højden til dig. Passer den ikke i højden, så får du ikke det optimale ud af dine øvelser og dermed din træning.
  2. Vær opmærksom på maksimal belastning - Når du køber en fladbænk, så er det vigtigt. at du undersøger, hvor meget den anbefalede maksimale belastning er. Og du skal huske, at det er din kropsvægt + de vægte du løfter tilsammen, der udgør den maksimale belastning.

Hvilken fladbænk er bedst i test?

1. Abilica WeightBench 2.0 fladbænk

Abilica WeightBench 2.0 fladbænk

Abilica fladbænk

Enkel solid og god fladbænk til vægttræning, der kan klarer en totalvægt på 160 kg. Brug Abilica WeightBench 2.0 sammen med håndvægte og giv arm-, bryst-, ryg-, og skuldermuskler en ordentlig træning. Brug også fladbænken til kropsvægtsøvelser som tricep dips fra bænk og armbøjninger med enten... Læs mere hos Abilica

2. Abilica Premium Weight Bench fladbænk

Abilica Premium Weight Bench fladbænk

Abilica fladbænk

Super kraftig træningsbænk som tåler meget- og tungt brug. En træningsbænk gør det muligt at lave en række standard styrkeøvelser på en rigtig og effektiv måde. Premium Weight Bench tåler belastning helt op til 750kg. Læs mere hos Abilica

3. Spirit Flat Bench fladbænk

Spirit Flat Bench fladbænk

Spirit fladbænk

Styrketræningsstationerne fra Spirit kommer i et lækkert, elegant og tidsløst design. Komfort og brugervenlighed er i fokus på denne serie, som samtidig er højkvalitets produkter til en utrolig fornuftig pris. Lækker fladbænk i et stilrent design. Læs mere hos Abilica

4. American Barbell Flat Utility Bench fladbænk

American Barbell Flat Utility Bench fladbænk

American Barbell fladbænk

American Barbell producerer og leverer produkter af top-kvalitet til fitnesscentre i hele verden. Størstedelen af de mange produkter hos American Barbell bliver udviklet, produceret og testet i USA. Med mere end 90 års erfaring og udvikling giver American Barbell dig nogle af markedets bedste produkter. American... Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 fladbænke, har Anders T valgt Abilica WeightBench 2.0 , som den bedste fladbænk i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære fladbænke, herunder bl.a. Abilica Premium Weight Bench, Spirit Flat Bench & American Barbell Flat Utility Bench.

5 ofte stillede spørgsmål til fladbænke

Kan en fladbænk få hældning?

En fladbænk kan ikke umiddelbart få hældning, da den ikke kan justeres i ryggen, men man kan klodse den op på en stepbænk, vægtskiver el.lign. Bemærk at stabiliteten bliver mindre ved opklodsning!

Hvorfor vælge en fladbænk frem for en justerbar bænk?

En fladbænk fremstår ofte mere stabil end de justerbare bænke. Selv en billig fladbænk giver ofte mulighed for træning med tunge vægte. Husk dog altid at tjekke maks belastningen inden køb.

Hvilke øvelser kan man lave på en fladbænk?

På en fladbænk kan man lave mange træningsøvelser og træne stort set alle muskelgrupper. Man kan f.eks. træne arm-, bryst-, ryg-, og skuldermuskler.

Hvad koster en fladbænk?

En god fladbænk koster fra ca. 1.000 kr., men de kan koste helt op til 3-5.000 kr. Prisen afhænger af mærke og byggekvaliteten. Maks belastningen følger ofte prisen. Jo højere pris, desto højere maks belastning får man.

Hvad er en fladbænk?

En fladbænk er en fikseret træningsbænk til træning. Den kan derfor ikke justeres i hverken ryggen eller højden.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Anders T

Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige!

Sammenlign fladbænke (4 forskellige)

Abilica WeightBench 2.0 fladbænk
Abilica WeightBench 2.0
Abilica Premium Weight Bench fladbænk
Abilica Premium Weight Bench
Spirit Flat Bench fladbænk
Spirit Flat Bench
Dimensioner 123 x 45 x 46 cm 110 x 56 x 48 cm 141 x 65 x 41 cm
Maks personvægt 160 kg 180 kg
Vægt 11 kg 28 kg 25 kg
Bedøm denne artikel
28 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5