Bedste foam roller: Se de 7 udvalgte skumruller til hjemmetræning i 2021

Bedste foam roller: Se de 7 udvalgte skumruller til hjemmetræning i 2021

Den bedste foam roller til hjemmetræning har den rigtige overflade, længde og diameter ift. dit behov. Man kan bruge en foam roller til udstrækning, afspænding og muskeltræning. Det er et fantastisk stykke træningsudstyr, der kan gøre træning mulig i selv en travl hverdag - da det kan foregå i hjemmet. Man kan også løsne op i musklerne efter en løbetur eller anden fysisk aktivitet. Her i vores foam roller guide finder du de bedste på markedet netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 2. september 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica FoamRoller 60 cm foam roller

Konklusion: Her er den bedste foam roller

Abilica FoamRoller 60 cm foam roller er udvalgt af Casper, som den bedste foam roller i oktober 2021.

Bedste

Hvilken foam roller er bedst i test?

1. Abilica FoamRoller 60 cm foam roller

Abilica FoamRoller 60 cm foam roller

Abilica foam roller

Lang foamroller i EPP materiale. Vejer kun 300 gram og har en længde på hele 60 cm, så den er god til at bruge til massage og udstræk til ryggen bl.a. En foamroller kan bruges til at massere alle kroppens muskler og til at lave specifikke stræk. Kan bl.a. hjælpe til at forkorte restitutionstiden, øge... Læs mere hos Abilica

2. Abilica Trigger FoamRoller Pro foam roller

Abilica Trigger FoamRoller Pro foam roller

Abilica foam roller

FoamRoller med en hård kerne i ABS plastik, overtrukket med EVA skum. FoamRolleren har 3 forskellige strukturer. Mål: 38x14 Mørkegrå med rød kerne Læs mere hos Abilica

3. Reviber Vibrating Foam Roller foam roller

Reviber Vibrating Foam Roller foam roller

Den bedste foam roller med vibrator

Reviber Vibrating Foam Roll - en ekstra blød foam roller med vibrator Reviber Vibrating Foam Roller er en skumrulle med vibrator. Den indbyggede vibrator gør den til en ekstra blødgørende og effektiv foam roller! Selve skumruller har en medium blødhed, der gør den mere behagelig i brug og lader musklerne... Læs mere

4. TriggerPoint The Grid - Foam Roller Sort foam roller

TriggerPoint The Grid - Foam Roller Sort foam roller

TriggerPoint foam roller

The Grid Foam Roller fra TriggerPoint hæver niveauet fra den normale foam roller. Her får du varierende hårdheder og bredder, som er lavet ud fra at skulle efterligne hånden på en massør. Du får derfor en mere realistisk massage oplevelse. Med denne foam roller får du mulighed for selv at arbejde dig ned i... Læs mere hos Abilica

5. TriggerPoint The Grid 2.0 - Foam Roller Sort foam roller

TriggerPoint The Grid 2.0 - Foam Roller Sort foam roller

TriggerPoint foam roller

The Grid 2.0 er dobbelt så lang som The Grid Foam Roller, og er derfor god til større kroppe eller til at have en større og mere stabil flade. The Grid Foam Roller 2.0 fra TriggerPoint hæver niveauet fra den normale foam roller. Her får du varierende hårdheder og bredder, som er lavet ud fra at skulle... Læs mere hos Abilica

6. TriggerPoint The Grid X - Ekstra fast Foam Roller foam roller

TriggerPoint The Grid X - Ekstra fast Foam Roller foam roller

TriggerPoint foam roller

The Grid X er en ekstra fast foam roller. Faktisk dobbelt så meget som den originale The Grid. Den er designet til at bryde igennem kroppens hårdeste problemsteder, for at løsne op i intens ømhed og smerter. The Grid X bruges til at løsne op for ømhed i lægmuskler, rygmuskler og baglår. Du får varierende... Læs mere hos Abilica

7. Abilica Trigger FoamRoller foam roller

Abilica Trigger FoamRoller foam roller

Abilica foam roller

Abilica Trigger FoamRoller hjælper dig med at strække og massere muskler, der er ømme eller overbelastede. Placer din kropsvægt og rul langsomt over de steder, du ønsker at massere. Typisk lægge, lår, ydre lår, balder og ryg. Perfekt til opvarmning, balancetræning samt massage i forbindelse med pilates,... Læs mere hos Abilica

5 gode grunde til at købe en foam roller

Er du endnu ikke helt overbevist om hvorfor du bør købe en foam rolle? Overordnet set handler det om, at du kan sige farvel til ømme muskler og stive led med et sådan redskab i hjemmet. Der er selvfølgelig også et par andre gode grunde - dem kan du læse lige herunder:

1. Booster blodcirkulationen

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at have god blodcirkulation. Og massage med en foam roller kan medvirke til at forbedre cirkulationen i arterier, vener og kapillærer, så musklerne får mere ilt.

Bedre blodcirkulation, giver bedre iltning af musklerne og dermed bedre udskillelse af affaldsstoffer under hård træning.

2. Mindsker ømhed i dine muskler

Oplever du ofte ømme muskler og stive led, så bør du overveje en foam roller. Når du masserer dine muskler, øges blodcirkulationen og dine muskler bliver dermed mindre ømme.

En undersøgelse fra 2015 viste, at foam rollers er særlig effektive når det kommer til at reducere muskeltræthed og muskelømhed.

3. Forebygger skader

Det at slippe for skader i forb. med træning, handler ikke kun om at passe på, men i lige så høj grad om, at gøre noget aktivt. En foam roller er et godt redskab hertil. Brug den regelmæssigt til at strække ud og massere dine muskler - det vil gøre godt her og nu samt i længden!

4. Styrker smidigheden

Med en skumrulle kan du styrke kroppens smidighed og elasticiteten af dine muskler. Fleksible og smidige muskler får sjældnere skader.

5. Reducerer stress

En sydkoreansk undersøge har vist, at en foam roller kan reducere mængden af stresshormonet kortisol i blodet. Vi ved alle hvor skadelig stress er, så hvorfor ikke forsøge at reducere og måske helt undgå det?

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 7 foam rollers, har Casper valgt Abilica FoamRoller 60 cm , som den bedste foam roller i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 6 andre populære foam rollers, herunder bl.a. Abilica Trigger FoamRoller Pro, Reviber Vibrating Foam Roller, TriggerPoint The Grid - Foam Roller Sort & TriggerPoint The Grid 2.0 - Foam Roller Sort... klik her for at se de resterende!

2 ofte stillede spørgsmål om foam rollers

Hvordan bruger jeg en foam roller?

Man bruger en foam roller ved at placere den på gulvet og lave foam roller øvelser henover den. Der findes mange øvelser, men grundidéen er, at man placerer sin foam roller under den ømme muskel, rullr frem og tilbage og derved masserer musklen.

Hvad er en foam roller?

En foam roller er et cylinderformet redskab i hårdt skum, der kan bruges til at løsne op i muskulaturen efter afsluttet træning. En foam roller kan bruges efter træning, eller når ømheden opstår i dagene efter træning.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Bedøm denne artikel
53 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5