Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste gåbånd: Se de 4 udvalgte gåbånd til kontor & hjemme i 2021

Bedste gåbånd: Se de 4 udvalgte gåbånd til kontor & hjemme i 2021

Det bedste gåbånd fylder ikke det store under kontorbordet eller i hjemmet, når det ikke er i brug. De fleste løbebånd kan også bruges som gåbånd, men de fylder dog en hel del mere og fungerer næppe under et arbejdsbord. Vælg et gåbånd til kontoret, hvis du ønsker at gå en tur alt imens du tager et opkald eller arbejder på computeren. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære modeller på markedet netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag onsdag d. 1 december 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 24. november 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 18. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Odin R1 Walking Pad gåbånd

Konklusion: Her er det bedste gåbånd

Odin R1 Walking Pad gåbånd er udvalgt af Casper Mikkelsen, som det bedste gåbånd i december 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af gåbånd

Med det bedste gåbånd får du et hjemmetræningsredskab, der næsten intet fylder, men som er fantastisk træning såvel som genoptræning. Hvor et løbebånd fylder en del i hjemmet, så er det kendetegnende for gåbånd, at de næsten intet fylder.

Power walk er en utrolig effektiv motionsform, der kan udøves af alle aldersgrupper og med et gåbånd til hjemmebrug, har du et træningscenter, der har åbent 24/7. Er der ældre eller dårligt gående i familien, så kan der tilkøbes et gelænder der giver mere tryghed.

Der er mange gåbånd på markedet i vekslende kvalitet. Jeg har her samlet de gåbånd som har begejstret anmelderne mest det sidste år. Det er træningsredskaber i høj kvalitet med de rette features.

3 gode råd til dig der gerne vil købe et gåbånd til hjemmebrug

  1. Har du brug for fjernbetjening og / eller mobilapplikation - Når du skal købe et gåbånd, så vil der altid være et display på selve gåbåndet. Det er her, du kan følge dine data og ændre hastighed mm. Nogle gåbånd kommer med fjernbetjening og mobilapplikation. Overvej om det vil gøre livet lettere for dig.
  2. Vælg et gåbånd der ikke er for tungt - Det er en fordel, hvis dit gåbånd ikke vejer så meget. Det gør det lettere, når du skal gemme det væk efter brug, men det gør det også oplagt, at du nupper dit gåbånd med på arbejde, så du kan røre dig i pauserne.
  3. Vær opmærksom på løbefladens længde og bredde - Du bør være opmærksom på hvor langt og hvor bredt løbefladen er. Er du meget høj, har du brug for en ekstra lang løbeflade. Men som udgangspunkt bør løbefladen aldrig være mindre end 120 cm x 40 cm.

Hvilket gåbånd er bedst i test?

1. Odin R1 Walking Pad gåbånd

Odin R1 Walking Pad gåbånd

Odin gåbånd

 Odin R1 Walking Pad er et praktisk, foldbart gåbånd, som nemt betjenes med fjernbetjeningen.Denne smarte Walking Pad er nem at anvende og kan hurtigt foldes sammen og flyttes efter brug med den geniale foldeteknologi. Det betyder, at du nemt kan transpo... Læs mere hos Apuls

2. Flow Fitness Walker DTM100i gåbånd

Flow Fitness Walker DTM100i gåbånd

Flow Fitness gåbånd

DTM100i  er det prismæssigt bedste fra Flow Fitness' sortiment. Den er designet til folk, som elsker lange gåture, men som foretrækker det indendørs på våde dage. Dette gåbånd er er super valg, hvis du ønsker en skånsom træning, der minimere risikoen for... Læs mere hos Fitness Supply

3. Walking Pad gåbånd

Walking Pad gåbånd

Gymstick gåbånd

WalkingPad er til alle, der ved, at de skal gøre noget for sig selv, selvom de bare ikke har tid eller er i humør til det. WalkingPad er slank, lille og sammenfoldelig, let flytte hen til tv'et og derefter tage den tilbage til skabet eller under sofaen fo... Læs mere hos Apuls

4. Gymstick Walking Pad Pro gåbånd

Gymstick Walking Pad Pro gåbånd

Gymstick gåbånd

WalkingPad er til alle, der ved, at de skal gøre noget for sig selv, selvom de bare ikke har tid eller er i humør til det. WalkingPad er slank, lille og sammenfoldelig, let flytte hen til tv'et og derefter tage den tilbage til skabet eller under sofaen fo... Læs mere hos Apuls

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 gåbånd, har Casper Mikkelsen valgt Odin R1 Walking Pad gåbånd, som det bedste gåbånd i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære gåbånd, herunder bl.a. Flow Fitness Walker DTM100i, Walking Pad & Gymstick Walking Pad Pro.

5 ofte stillede spørgsmål om gåbånd

Hvorfor købe et gåbånd?

Har du et ønske om mere bevægelse i hverdagen, f.eks. pga. stillesiddende arbejde, så er et gåbånd en god investering!

Hvilket gåbånd er bedst til kontoret?

Det bedste gåbånd til kontoret er det der passer ind under kontorbordet og nemt kan pakkes væk når det ikke er i brug.

Hvem bruger et gåbånd?

Et gåbånd kan bruges af alle der ønsker mere bevægelse i deres hverdag. Folk med kontorarbejde er den typiske køber af gåbånd. Man placerer det under et hævet kontorbord og går alt imens man arbejder.

Hvad koster et gåbånd?

Et godt gåbånd koster fra et par tusind og opefter. De bedste gåbånd koster typisk 3-5.000 kr.

Hvad er et gåbånd?

Et gåbånd er en form for løbebånd. Modsat et løbebånd, hvor man dyrker motion i høj fart og med eventuel stigning, så er et gåbånd tiltænkt rolig motion op til typisk ca. 6 km/t, alt efter modellen.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Toorx Walking Pad (Rosa).

Anbefalingerne er givet af • Nettofitness.dks sportsguru
Skriv til Casper Mikkelsen

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak, der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien og i weekenderne spiller han enten tennis eller padel.

Bedøm denne artikel
34 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5