Bedste massageapparat: Se de 7 udvalgte massageapparater i 2021

Bedste massageapparat: Se de 7 udvalgte massageapparater i 2021

Det bedste massageapparat kan lindre spændte og ømme muskler samt fremme blodcirkulationen. Trænger din nakke, fødder eller ryg til massage og forkælelse, så bør du overveje et massageapparat. Med et sådan apparat kan du på egen hånd give dig selv en massage der virker. De fleste modeller har indbygget varme og kan justeres i styrken. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære massageapparater netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 17. august 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 1. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Beurer MG 55 massageapparat

Konklusion: Her er det bedste massageapparat

Beurer MG 55 massageapparat er udvalgt af Casper, som det bedste massageapparat i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af massageapparat

Med et godt kvalitets massageapparat kan du effektivt fjerne muskelspændinger og smertelindre dine ømme muskler. Vibrationerne og den indbyggede varme trænger dybt ind og kan løsne selv de mest genstridige myoser.

Stillesiddende arbejde kan være hårdt ved din ryg og nakke og står du op hele dagen, så vil du sikkert føle gener i dine ben og fødder. Med et massageapparat kan du give dig selv en afstressende massage, når du kommer hjem fra arbejde.

Der findes rigtig mange massageapparater derude og jeg har her samlet dem, der har skabt mest begejstring det sidste års tid. Det er modeller, som har bevist deres værd og som får rosende ord med på vejen af både professionelle og den almindelige forbruger som du og jeg.

3 ting du bør holde fokus på når du køber et massageapparat

 1. Vælg en model med indbygget varme - Du kan med fordel vælge en model med indbygget varme. Varmen hjælper med at løsne op for anspændte muskler og i kombination med de mange vibrationer, får du en virkelig dybdegående massage.
 2. Vælg en lydsvag model - Det er stor forskel på, hvor meget massageapparater larmer. Jeg vil klart anbefale dig at vælge en lydsvag model, så du kan nyde dit yndlings tv-show samtidig med at du får massage.
 3. Vælg en model med flere indstillingsmuligheder - De fleste massageapparater giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige niveauer, altså hvor kraftig massagen er. Det er en god idé og jeg vil anbefale dig at vælge en model, hvor du har stor frihed til selv at bestemme styrke på vibrationerne og varmen.

Hvilket massageapparat er bedst i test?

1. Beurer MG 55 massageapparat

Beurer MG 55 massageapparat

Beurer massageapparat

Beurer MG 55 MassageapparatDette smarte massageapparat fra tyske Beurer har 3 massagehoveder og udstyret med non-slip håndtag. Beurer MG 55 anvender tappemassage med regulerbare hastigheder, og har desuden varmefunktion, som du selv kan slå til og fra. Ma... Læs mere hos Apuls

Vibrationsmassage, brugervenlig & tysk kvalitet.

2. Beurer MG 21 massageapparat

Beurer MG 21 massageapparat

Beurer massageapparat

Dette lækre massageapparat fra tyske Beurer har 3 massagehoveder. Derudover anvender den beroligende vibrationsmassage.Beurer MG 21 har infrarødt lysfunktion, der øger blodcirkulationen. Dermed er det et godt produkt mod muskel spændinger. Massageapparate... Læs mere hos Proshop

3. Beurer MG 40 massageapparat

Beurer MG 40 massageapparat

Beurer massageapparat

Beurer MG 40 MassageapparatDette lækre massageapparat fra tyske Beurer har 4 massagehoveder. Derudover anvender den beroligende vibrationsmassage.Massagehovededet kan rotere 180 grader. Beurer MG 40 har infrarødt lysfunktion, der øger blodcirkulationen. D... Læs mere hos Proshop

4. Reviber Zen Physio massageapparat

Reviber Zen Physio massageapparat

Et massageapparat med infrarød varme

Zen Physio massageapparat med infrarød varme Zen Physio er et massageapparat til ømme og anspændte muskler. Modellen anvendes af professionelle, men kan nu også købes til privat brug i hjemmet. Man har mulighed for at indstille det til to forskellige hastigheder og dermed justere den ønskede massage alt... Læs mere

6. Beurer MG 100 massageapparat

Beurer MG 100 massageapparat

Beurer massageapparat

Massageapparat i høj kvalitet fra tyske Beurer med to massagehoveder og skrid sikkert håndtag. Grundet apparatets tyngde skal man ikke lægge de store kræfter i, for at få en rar og behagelig massage.MG 100 har 4 massageprogrammer: start, active, vital og... Læs mere hos Proshop

Spotmassage, 4 forskellige massageprogrammer & god til ømme muskler.

7. Beurer MG 510 massageapparat

Beurer MG 510 massageapparat

Beurer massageapparat

Nyd en afslappende massage, lige når du vil med dette Beurer trådløst massageapparat MG 510. Du kan bruge det kompakte apparat lige, hvor det passer dig, takket være dens ledningsfrie funktion og lange batterilevetid.... Læs mere hos Elgiganten

Kraftfuld massage, 2 timers brugstid & 4 styk tilbehør.

Hvorfor bruge et massageapparat?

Vidste du, at syv ud af ti personer rammes af problemer med nakke eller skuldre i løbet af livet? For de fleste vil problemerne i disse områder tilmed være tilbagevendende...

Syv ud af ti af os danskere vil opleve problemer med nakke og skuldre i løbet af livet. Hertil kommer de øvrige rygproblemer, der ligeså er tusindvis af danskere der lider under hver evig eneste dag.>/p>

Hvad skyldes rygproblemer og hvordan opstår de? De fleste rygproblemer skyldes vores arbejde - vores arbejdsstilling. Årsagerne kan bl.a. være:

 • At vi sidder for længe i kontorstolen
 • At vi sidder i en forkert stilling
 • At vi sidder for længe i den samme stilling

Rygproblemer kan selvfølgelig også opstå ved forkerte løft, at vi har båret for meget el.lign.

Kroppen reagerer med ømme muskler, spændinger i nakke og skuldre, stiv nakke eller decideret hovedpine.

Med et massageapparat kan du afhjælpe ømme muskler, spændinger og stivhed i nakke og skuldre samt lindre hovedpine.

Hvis du anvender et massageapparat på daglig eller ugentlig basis, så kan du afhjælpe og lindre en del af disse problemer blot med massage.

Fordelene ved massageapparater til massage i hjemmet

Udover at give en behagelig og dejlige følelse fra en god omgang massage, så kan disse apparater en hel del mere.

Lader du massage indgå i en daglig eller ugentlig rutine, så kan du ofte afhjælpe rygproblemer, ømme muskler og stivhed i kroppen, der er konsekvens af forkert arbejdsstilling, forkert løfteteknik el.lign.

Man bør dog om muligt se ind i hvorfor rygproblemerne opstod og arbejde på denne del, frem for at massere det væk gang på gang.

Afhjælp stress med massage

Vidste du, at mere end 500.000 af os danskere føler os stressede på jobbet?

Et skøn siger, at intet mindre end 500.000 danskere er stressede på jobbet. Herudover skal tillægges alle dem, der rent faktisk er sygemeldt med alvorlig stress.

Massage kan afhjælpe symptomer på stress ved at give kroppen en afslappende følelse.

Af fysiske stresssymptomer kan nævnes:

 • Hovedpine
 • Hjertebanken
 • Svedeture
 • Nedsat immunforsvar – hyppige infektioner
 • Appetitløshed
 • Svimmelhed
 • Diarré
 • Rysten på hænderne
 • Nedsat lyst til sex

Af psykiske stresssymptomer kan nævnes:

 • Træthed og søvnproblemer
 • Hukommelsesbesvær
 • Ulyst
 • Anspændthed
 • Koncentrationsbesvær
 • Utålmodighed
 • Angst for almindelige problemer – en uforklarlig angst
 • Depression

Oplever du fra tid til anden enten fysiske eller psykiske stresssymptomer, så bør du finde årsagen hertil og arbejde med denne.

I dit arbejde med stresssymptomerne kan du bruge massage og få et afslappet øjeblik.

Massage fjerner ikke stress. Man bør dog altid tage fat i årsagen og ikke blot behandle symptomerne.

Hvordan virker massage på stresssymptomer?

Under massage afgives der endorfiner i kroppen. Endorfiner er kroppens egne og naturlige morfinstoffer, der ligeså udskilles ved glæde, latter, kærlighed og sex.

Massage kan dermed være et fint supplement til behandling af selve stressproblemet.

En omgang god massage giver kroppen og sindet et tiltrængt afbræk fra en stressfuld hverdag med gøremål, aftaler osv.

De fleste massagemaskiner lægger stor vægt på, at de er lydløse og at man derfor kan se tv eller snakke i telefonen alt i mens. Man bør dog, for at få den fulde effekt, lade massagetid være fri for både telefon og tv.

Afhjælp psykiske tilstande med massage

Jeg var kort forbi de psykiske stresssymptomer ovenfor, men jeg runder lige kort den psykiske del igen.

Qua kroppens udskillelse af endorfiner ved massage, så har massage nogenlunde den samme effekt på eventuelle psykiske lidelser, som på psykiske stress symptomer.

Er man i en process hvor man arbejder med angst, depression, sorg el.lign., så vil kroppen være taknemmelig for frigivelse af endorfiner. Det kan du give den med bl.a. massage, men også glæde, latter, kærlighed og sex.

Massagens positive indflydelse på nervesystemet

Udover kroppens frigivelse af endorfiner, så kan massage fra et massageapparat også andre positive indvirkninger på kroppens ve og vel - samt nervesystem.

Massage har faktisk også en direkte indflydelse på vores nervesystem, der beroliges af massage.

Massage fremmer også blodomløbet i kroppen og dermed kroppens evne til at transportere ilt og næringsstoffer til vores celler.

Afhjælp hovedpine med massage

Oplever du fra tid til anden hovedpine i større eller mindre grad, så kan et massageapparat også (ofte) være løsningen.

Vidste du, at hovedpine skyldes spændinger - og at massage af skuldre, nakke og ryg typisk kan give en umiddelbar lindring af hovedpinen?

Massage har også en forebyggende effekt, så der forhåbentligt går længe inden den næste hovedpine opstår.

Alternativ til massageapparat, hvad er der i markedet?

Der findes en del forskellige alternativer, men de beskrives også ofte, som værende massageapparater, der nok i det store hele er et fælles navn for kategorien.

Hvorom alt er findes der massagepistoler, massagepuder, massagestole osv. Mulighederne er mange.

 • Ønsker du en dybdegående massage bør du vælge en massagepistol.
 • Ønsker du specifikt nakkemassage kan en nakkepude med massage være en god løsning.
 • Ønsker du massage af ryg, lænd og bagdel, så overvej en massagepude.
 • Massagestolen er den ultimative løsning, der ligeså fylder en hel del i stuen.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 7 massageapparater, har Casper valgt Beurer MG 55 , som det bedste massageapparat i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 6 andre populære massageapparater, herunder bl.a. Beurer MG 21, Beurer MG 40, Reviber Zen Physio & Beurer MG 70... klik her for at se de resterende!

4 ofte stillede spørgsmål om massageapparater

Hvordan virker et massageapparat?

Et massageapparat virker ved, at vibrationer fra maskinen (og evt. varme) stimulerer musklerne, som en professionel massør ville gøre det. Det er typisk lavfrekvente elektriske impulser, der skaber resonans i musklerne og dermed afspænder dem.

Hvordan bruger jeg et massageapparat?

Du anvender et massageapparat ved at vælge en ønsket styrke, slå en eventuel varme til, placere dens massagehoved på den ønskede kropsdel og ellers blot nye massagen. Læs brugsvejledningen til det apparat du køber eller har købt, så du er sikker på, at du anvender det korrekt og får det fulde udbytte.

Hvad kan jeg bruge et massageapparat til?

Man kan bruge et massageapparat til flere formål. Til behandling af ømme muskler, spændte muskler, øge blodcirkulation i kroppen, mindske symptomer på stress og anspændthed efter en travl hverdag m.m. Ren selvforkælelse står dog også højt på listen over hvad man kan anvende et massageapparat til!

Hvad er et massageapparat?

Et massageapparat er en mindre maskine, skabt til at lindre smerter og træthed i ømme og spændte muskler.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Sammenlign massageapparater (7 forskellige)

Beurer MG 55 massageapparat
Beurer MG 55
Beurer MG 21 massageapparat
Beurer MG 21
Beurer MG 40 massageapparat
Beurer MG 40
Reviber Zen Physio massageapparat
Reviber Zen Physio
Beurer MG 70 massageapparat
Beurer MG 70
Beurer MG 100 massageapparat
Beurer MG 100
Dimensioner 44,5 x 9,5 x 9,5 cm 34 x 7 x 7 cm 39 x 8,5 x 8,8 cm 38 cm 15 x 16 x 45 cm
Effekt 20 W 6 W 12 W 22 W 20 W
Mundstykker 1 stk. 3 stk. 2 stk.
Strømkilde Elnet Elnet Elnet Elnet Elnet
Vægt 1,03 kg 0,35 kg 0,95 kg 1,6 kg
Bedøm denne artikel
41 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5