Bedste massagepistol: Se de 15 udvalgte massage guns til massage i 2021

Bedste massagepistol: Se de 15 udvalgte massage guns til massage i 2021

Den bedste massagepistol giver en lækker, lindrende og dybdegående massage til ømme muskler. Med et sådan apparat i hjemmet kan du få massage lige, når du vil have det - helt uden at forlade hjemmet. Så hvad end du ønsker vibrationsmassage, pulserende massage eller måske roterende massage, kan du få det med disse smarte massagepistoler. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 14. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 24. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Musclepain massagepistol

Konklusion: Her er den bedste massagepistol

Musclepain massagepistol er udvalgt af Casper, som den bedste massagepistol i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af massagepistol

Vælger du den rigtige massagepistol, så kan du selv effektivt lindre ømme muskler. En god massagepistol vejer nemlig ikke mere end, at du let kan have den med i tasken.

Det betyder, at du kan tage den med på kontoret og få gang i blodcirkulationen i de anspændte skuldre. Det betyder også, at du kan lindre ubehag i nakke, ryg og lænd derhjemme om aftenen, inden du skal i seng.

Jeg vil i det følgende præsentere dig for de mest populære massagepistoler på markedet. Det er alle massagepistoler, som får rosende anmeldelser fra både eksperter og forbrugerne. Altså massagepistoler, hvor du kan føle dig tryg ved, at du ikke laver et ærgerligt fejlkøb. Massagepistolerne scorer alle højt på de vigtigste faktorer.

3 faktorer som du bør tage med i dine overvejelser når du køber massagepistol

Det er altid en god idé at lave en behovsafdækning, når du skal foretage et køb. Det er nemlig den rette indgangsvinkel til at undgå fejlkøb. Når du køber massagepistol gælder dette også.

 1. Vælg en massagepistol der har de ønskede mundstykker - Massagepistoler kommer med forskellige mundstykker. Hvis du gerne vil have en god allround massagepistol, så skal du sørge for at vælge en model, der både har et kugleformet mundstykke, et fladt mundstykke, et gaffelformet mundstykke og et rundt mundstykke.
 2. Vælg en massagepistol med en kraftig motor og et godt batteri - Du bør vælge en massagepistol med en god motor. Det betyder nemlig, at massagepistolen vil kunne levere mange “slag” i minuttet, hvilket er vigtigt for en effektiv massage. Samtidig er det vigtigt, at du vælger en model med et godt batteri, så din massage ikke bliver afbrudt før tiden.
 3. Vælg en lydsvag massagepistol - Lydniveauet på en massagepistol bliver ofte undervurderet. Men eftersom du ofte bruger en massagepistol i nakkeområdet tæt på dit hoved og ører, så bør du tage dette med i dine overvejelser. Nogle massagepistoler larmer simpelthen så meget, at du ikke vil være i stand til at nyde din massage.

Hvilken massagepistol er bedst i test?

1. Musclepain massagepistol

Musclepain massagepistol

Ekstra støjsvag motor + 6 mundstykker

En dansk designer massagepistol med støjsvag motor! I denne Muslepain massagepistol får du et massageapparat i absolut særklasse. Alt lige fra apparatets design, til dens kraftfulde motor og ikke mindst effekten - er toppen af poppen! Ønsker du at reducere ømme muskler og led eller opnå hurtigere restitution... Læs mere

Op til 5 timers batterilevetid, 10 forskellige hastigheder, 6 forskellige mundstykker medfølger, op til 3200 rpm (slag i minuttet) & vejer 800 gram.

2. Recoverym8+ (PRO) massagepistol

Recoverym8+ (PRO) massagepistol

Recoverym8 massagepistol

Recoverym8+ PRO massagepistolen er meget støjsvag og er trådløs har 30 hastigheder, 4000 slag/min, 25 volt og 7 massagehoveder. De 4000 slag/min og 25 volt, samt en betydeligt kraftigere motor end vores standard model, sammen med mulighed for udskiftning af batteriet, gør denne model ekstra attraktiv for massører,... Læs mere hos Recoverym8

Op til 4 timers batterilevetid, 30 forskellige hastigheder, 7 forskellige mundstykker medfølger, op til 4000 rpm (slag i minuttet) & vejer 1 kg.

3. Painhunter Pro massagepistol

Painhunter Pro massagepistol

Justerbar massagepistol med flere massagehoveder

Lyder ømme muskler, ledsmerter og sportsskader bekendt? Painhunter har knækket koden til hvordan vi bedst kan hjælpe dig af med dine smerter. Vores massagepistol bruger forskellige mundstykker, som går frem og tilbage med den ønskede hastighed, samt vibra... Læs mere hos Painhunter

Op til 6 timers batterilevetid, 5 forskellige hastigheder, 4 forskellige mundstykker medfølger, op til 3200 rpm (slag i minuttet) & vejer 930 gram.

4. Backcare Premium 3.0 massagepistol

Backcare Premium 3.0 massagepistol

Massagepistol med ekstra kraftig motor

Backcare massagepistol - en ekstra kraftig massage gun! Backcare Premium 3.0 er en af de bedste massagepistoler med de kraftigste motorer på markedet. Den henvendes sig til alle der ønsker afhjælpning af ømme led og muskler. Generelt set er denne type produkt ideelt til dig der dyrker sport, træner, løber og... Læs mere

Op til 4 timers batterilevetid, 20 forskellige hastigheder, 6 forskellige mundstykker medfølger, op til 3200 rpm (slag i minuttet) & vejer 1 kg.

5. Recoverym8 9 (Supreme) massagepistol

Recoverym8 9 (Supreme) massagepistol

Massagepistol i aluminium med ekstra kraftig motor

Recoverym8+ 9 Supreme massagepistolen er utroligt kraftig og samtidigt støjsvag. Den har 6 hastigheder, 3280 slag/min, 25 volt og 6 massagehoveder. Den er udstyret med en “military grade” motor der kan leverer hele 220w, hvilket er op til 10 gange mere end de andre massagepistoler. Motoren leverer samtidig stor... Læs mere hos Recoverym8

Op til 5 timers batterilevetid, 6 forskellige hastigheder, 6 forskellige mundstykker medfølger, op til 3280 rpm (slag i minuttet) & vejer 1 kg.

6. upcare massagepistol

upcare massagepistol

Upcare massagepistol

MIDLERTIDIGT UDSOLGTVores massagepistoler er blevet revet væk fra hylderne, og af den grund vil bestillinger fra 22-09-2021 og frem være en forudbestilling. Forventet levering: Start november. Mød den kraftigste & mest robuste muskelbehandling Vores Kraf... Læs mere hos Upcare

Op til 4 timers batterilevetid, 30 forskellige hastigheder, 6 forskellige mundstykker medfølger, op til 3200 rpm (slag i minuttet) & vejer 850 gram.

7. Flowlife Flowgun Pocket massagepistol

Flowlife Flowgun Pocket massagepistol

En lille massagepistol i rejsestørrelse

Massage er både vigtigt og nødvendigt for at give din krop den ekstra kærlighed, den har brug for. Da smerte og stivhed kan komme pludselig, er Flowgun-pocket din frelser i tider med nød. På trods af sin størrelse tilbyder pocket god styrke. Med op til 32... Læs mere hos Flowlife

Op til 4 timers batterilevetid, 3 forskellige mundstykker medfølger, op til 3200 rpm (slag i minuttet) & vejer 500 gram.

8. Abilica MassageGun Pro massagepistol

Abilica MassageGun Pro massagepistol

Bedste massagepistol til prisen!

Abilica massagepistol - perfekt til opvarmning af muskler (+ god blodcirkulation) Abilica Massage Gun Pro er en håndholdt massagepistol, der er et absolut musthave til opvarmning af musklerne inden fysisk aktivitet. Hertil kan man skabe en øget blodcirkulation i områderne man masserer. En god blodcirkulation... Læs mere

Op til 5 timers batterilevetid, 6 forskellige hastigheder, 5 forskellige mundstykker medfølger, op til 2800 rpm (slag i minuttet) & vejer 700 gram.

9. DHZ Regun Home massagepistol

DHZ Regun Home massagepistol

Massageapparat med pulserende bevægelser

DHZ Regun Home - en massagepistol med pulserende bevægelser af høj kvalitet! DHZ Regun Home er en traditionel massagepistol, der effektivt masserer kroppen med pulserende bevægelser. Effekten af massageapparatet har de samme fysiologiske ligheder med dem man kender fra almindelige massagebehandlinger. Takket... Læs mere

Op til 5 timers batterilevetid, 6 forskellige hastigheder, 5 forskellige mundstykker medfølger, op til 2800 rpm (slag i minuttet) & vejer 700 gram.

10. Tunturi massagepistol

Tunturi massagepistol

Tunturi massagepistol

Tunturi Massage Gun - en populær massagepistol i god kvalitet Med Tunturi Massage Gun får du en hjælpende hånd til hurtigere restituering efter en god træning. Massagen løsner op i musklerne og gør kroppen mere afslappet og mindsker risikoen for stress. Ved massage med en massagepistol øges... Læs mere

Op til 11 timers batterilevetid, 20 forskellige hastigheder, 4 forskellige mundstykker medfølger, op til 3300 rpm (slag i minuttet) & vejer 1.360 gram.

11. Titan Theragun Massager Prime Black massagepistol

Titan Theragun Massager Prime Black massagepistol

Titan Life massagepistol

Perkussionsterapi også kaldt "Slagterapi" bruger målrettede slag med et koncentreret tryk i muskelvævet. Theragun Prime giver en dyb muskelbehandling for hele kroppen. Den essentielle Smart Percussive Therapy-enhed er ergonomisk designet... Læs mere hos Proshop

Op til 2 x 2 timers batterilevetid, 5 forskellige hastigheder, 5 forskellige mundstykker medfølger, op til 2400 rpm (slag i minuttet) & vejer 1 kg.

12. Titan Theragun Massager Pro Black massagepistol

Titan Theragun Massager Pro Black massagepistol

Titan Life massagepistol

Perkussionsterapi også kaldt "Slagterapi" bruger målrettede slag med et koncentreret tryk i muskelvævet. Theragun Massage Pro er det kraftigste kommercielle kvalitetsprodukt med funktioner som fagfolk kender til og stoler på. Theragun er... Læs mere hos Proshop

Op til 2.5 timers batterilevetid, 6 forskellige mundstykker medfølger & op til 2400 rpm (slag i minuttet).

13. Titan Theragun Elite Black massagepistol

Titan Theragun Elite Black massagepistol

Titan Life massagepistol

Premium. Effektiv. Forbedret. Theragun Elite er vores mest støjsvage og smarte slagterapi produkt.Perkussionsterapi også kaldt "Slagterapi" bruger målrettede slag med et koncentreret tryk i muskelvævet. Theragun Massage Elite er af elega... Læs mere hos Proshop

Op til 2 timers batterilevetid, 5 forskellige mundstykker medfølger & op til 2400 rpm (slag i minuttet).

14. FeiyuTech KICA massagepistol

FeiyuTech KICA massagepistol

FeiyuTech massagepistol

FeiyuTech KICA Massage gun - en kraftig og lille massagestol Kica Massage Gun fra FeiyuTech er det perfekte massageapparat til dig, der ønsker en lille massagepistol med høj batterilevetid. En massage gun er et must-have for dig med ømme muskler pga. træning, arbejdsstilling el.lign. Netop denne FeiyuTech... Læs mere

Op til 11 timers batterilevetid, 4 forskellige hastigheder, 4 forskellige mundstykker medfølger, op til 3800 rpm (slag i minuttet) & vejer 495 gram.

15. Flow Sports Flow Pro One massagepistol

Flow Sports Flow Pro One massagepistol

Flow Sports massagepistol

Flow Pro One Massagepistol er et banebrydende massageapparat, der giver dig en perfekt og meget behagelig massage-oplevelse.Dette massageapparat er et utrolig krafuldt produkt, som kan give dig massage i over 4 timer på én opladning. Apparatet vejer kun 1... Læs mere hos Apuls

Op til 4 timers batterilevetid, 4 forskellige hastigheder, 4 forskellige mundstykker medfølger, op til 3200 rpm (slag i minuttet) & vejer 1.250 gram.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et batteridrevet redskab, der med en stødende arm kan massere ømme muskler og led.

Massageapparater har gennem mange år været anvendt til professionel behandlinger af fysioterapeueter, men det er først indenfor de sidste par år, at de har vundet indpas hos private.

Man kan nu både få små massagepistoler til rejsen samt de større modeller til brug i hjemmet. Uanset modellen vil man med garanti få en effektiv massage.

Det skal du vide, inden du køber en massagepistol

Inden du svinger kortet og køber en massagepistol online eller i en butik, er der en række egenskaber, man bør kigge lidt nærmere på. Vi kender alle det at have købt et forkert produkt men først opdage det efter, det er pakket ud af sin emballage. Læs med her - så vil det ikke ske for dig!

En række vigtige egenskaber ved en massagepistol er:

 • Maskinens lydniveau
 • Slag per minut
 • Hvordan den betjenes
 • Dens batteritid i brug
 • Maskinens vægt
 • Opladningstid
 • Tilbehør i form af massagehoveder

Du vil nok hurtigt opdage, at antal slag i minuttet og opladningstid i praksis har mindre betydning. Du bør i stedet vælge model ud fra f.eks. dens betjening, vægt og medfølgende tilbehør. Der medfølger f.eks. typisk op til 6 forskellige massagehoveder, som giver mange muligheder for dybdegående massage.

Med et håndholdt massageapparat kan man let målrette massagen mod de ømme områder på kroppen. Man bør derfor ligeså lægge vægt på, at man vælger en model der er nem at håndtere med én hånd.

Derfor er massagepistolens lydniveau vigtigt

Når man anvender en massagepistol, vil man ofte kigge på dens imens og i al fald høre den. Larmer maskinen uforholdsmæssigt meget kan det være svært at nyde massagen og dine omgivelser vil formentlig bede dig gå ind i et rum og lukke døren.

En god tommelfingerregel vil være, at man vælger en massagepistol med et lydniveau på 60 dB eller mindre.

Maskinens slag per minut

Massage behøver bestemt ikke være hårdt og voldsomt, før det er dejligt, men der skal lidt kraft til, førend man opnår fuld effekt af sin maskine.

De fleste producenter oplyser på emballagen, hvor mange slag den har per minut, dens slaglængde og hvor mange forskellige hastigheder den tilbyder.

Et godt tip vil være, at man prøver sig frem med forskellige hastigheder alt efter hvilke dele på kroppen, man ønsker at massere.

Slaglængden på massagepistolens arm er synonym med, hvor hård massagen føles og ikke mindst, hvor dybt ned i musklerne den går.

Batteriopladning og brugstid

Et godt batteri på en massagepistol er også afgørende. Der er intet værre end at måtte stoppe sin massage halvvejs, fordi den løber tør for strøm.

En lang batteritid giver mulighed for flere sessioner på én opladning. Man kan få massagepistoler med udskiftelige batterier og dermed enten have et ekstra opladet klar eller udskifte et træt batteri - uden at måtte udskifte hele maskinen.

Man bør vælge en massagepistol med minimum 3 timers batteritid. Opladningstiden er måske ikke så afgørende, men overvej om det er vigtigt for dig inden køb.

På 3 timer kan hele familien eller fodboldholdet uden tvivl få sig en god omgang massage.

Tilbehør til massagepistol

Der findes et utal af forskellige massagepistoler på markedet. Nogle er anerkendte mærker man kender og andre er mindre kendte, men har bestemt ofte deres berettigelse.

Vælg en massagepistol hvor du får en taske med, lidt forskellige massagehoveder og overvej, hvorvidt du har brug for et ekstra batteri.

Når det kommer til mundstykker til massagepistol, bør du se efter om den indeholder: en kugle, en flad, en gaffel og en rund. Det er fire gode varianter - læs mere om den herunder

Ser man sig lidt for kan man typisk finde pakker hvor der medfølger 6 forskellige massagehoveder.

Mundstykker til massagepistol - hvad er forskellen og hvordan virker de?

 • Kugle mundstykke - Med det kugleformede mundstykke kan du målrette massagen specifikke områder. Det er især godt til fodmassage og massage af muskelknuder.
 • Fladt mundstykke - Det flade mundstykke kan sammenlignes med følelsen af en massør, der tager godt fat og trykker til. Massagen går ikke lige så dybt som med det kugleformede, men man får en skøn og varm følelse i det masserede område. Det er det bedste mundstykke til massagepistol, hvis man vil massere muskler der sidder tæt, f.eks. skuldre, bryst og numse.
 • Gaffel mundstykke - Det gaffelformede mundstykke minder mest af alt om en skiftenøgle eller en stor gaffel med kun to spidser. Det tilsvarer følelsen af massage med to tommelfingre. Et godt mundstykke til massage af lægge, arme og fødder.
 • Rundt mundstykke - Den runde bold er som sådan blot en større variant af det kugleformede mundstykke. Det er ideelt til massage af større partier, såsom ryg, benmuskler og skulder/nakke. En god opvarmer før fitness eller anden motion.

Hvordan bruger man en massagepistol?

Måske er det første gang, du prøver en massagepistol? I så fald bør du starte forsigtigt ud og lære både maskinens funktioner samt din krops reaktion på dens bevægelser og massage at kende.

Du kan med fordel starte ud med det runde eller flade mundstykke, som jeg i øvrigt har omtalt længere oppe i artiklen. De er begge to gode all-around mundstykker, der ikke er så specifikke og specielle som kugle- og gaffel mundstykkerne er.

Sæt mundstykket på massagepistolen og indstil den på det laveste vibrationsniveau. Første gang kan føles lidt specielt og man kan risikere at blive lidt utilpas af de mange hurtige vibrationer, der møder kroppen.

Efter lidt tid, når du kender dit massageapparat lidt bedre og kende, kan du skrue op for dens hastighed. Sørg dog altid for at indstille hastigheden til et behageligt niveau.

Gør det ondt når du bruger massagepistolen? Har du en muskelskade bør du ikke fortsætte massagen på det område. Omvendt vil en øm muskelknude kunne løsnes op. Lad altid din sunde fornuft afgøre hvorvidt det er lidt ubehag, man ikke tager skade af eller om det gør decideret ondt. I sidstnævnte tilfælde bør man selvfølgelig stoppe med det samme og skifte massagested.

Et godt tip vil være, at man peger massagepistolen i retning af hjertet ved brug. Det kan måske lyde lidt hokus pokus, men det er en god måde, hvorpå man kan stimulere blodcirkulationen.

Et andet godt tip vil være, at man også masserer området omkring fokusområdet og dermed ikke kun der, hvor man føler sig øm.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 15 massagepistoler, har Casper valgt Musclepain , som den bedste massagepistol i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 14 andre populære massagepistoler, herunder bl.a. Recoverym8+ (PRO), Painhunter Pro, Backcare Premium 3.0 & Recoverym8 9 (Supreme)... klik her for at se de resterende!

13 ofte stillede spørgsmål om massagepistoler

Varmecreme alternativ, kan det være en massagepistol?

Et godt alternativ eller supplement til varmecreme kan være en massagepistol. Prøv dig frem, varier og find din favorit.

Kan en massagepistol modvirke mælkesyrer?

Ja. Dyrker du hård fysisk aktivitet, herunder sport - kender du formentlig alt til mælkesyrer. Mælkesyrer gør det hårdt at fortsætte, og det er ikke helt ualmindeligt, at man må tage en pause eller helt stoppe sin aktivitet.

Hvordan føles en massagepistol?

Afhængig af mundstykket man har påsat kan massagen føles som en knytnæve, et par fingre eller en hæl. Modsat en massør bliver en massagestol aldrig træt!

Hvordan fungerer en massagepistol?

Massagepistolens bevægelige arm pulserer mod huden og øger blodtilførslen til området. Massagen gør, at muskler, led og væv får hjælp til at styrke sig grundet den øgede blodtilførsel til området.

Hvordan får jeg mest ud af en massagepistol?

At man slapper af i kroppen er afgørende for, at man får mest muligt ud af en massagepistol. Herudover handler det i høj grad om at vælge den rigtige massagepistol til ens ønsker og behov. Der er f.eks. forskel på antal programmer, tilgængelige massagehoveder og ikke mindst hvor længe de kan køre på batteriet.

Hvor ofte skal jeg oplade min massagepistol?

Den gennemsnitlige massagepistol holder til 5-11 timers massage på én opladning. Anvender du den et par gange om ugen, vil du derfor skulle forvente, at skulle oplade den ca. én gang om ugen.

Hvor meget larmer en massagepistol?

Hvorvidt en massagepistol larmer meget eller lidt afhænger af motoren. De fleste bedre modeller er udstyret med en støjsvag motor, der giver en let summen. Man er dog ikke i tvivl om hvorvidt den er i brug.

Hvor mange slag i minuttet i har en massagepistol?

De fleste massagepistoler kan give mellem 2.500 og 3.800 slag i minuttet (RPM). Jo højere RPM, desto mindre hoppende er pistolen i brug.

Hvor mange hastigheder skal en massagepistol have?

Antallet af hastigheder kan variere og går lige fra 3 - 6 hastigheder og til langt over 20 - 30 stykker. Antallet af forskellige hastigheder vil med tiden blive underordnet, da man nemt kan finde et godt niveau uanset hvorvidt ens maskine har 3 eller 30 muligheder. Køb derfor ikke en model ud fra antallet af hastigheder.

Hvor mange forskellige massagehoveder medfølger der?

Der kan medfølge alt lige fra 0 til 6 forskellige massagehoveder når du køber en massagepistol. Læs på det enkelte produkt hvorvidt de medfølger eller om de skal tilkøbes. De fleste pakker har dog en eller flere inkluderet.

Hvad nytte har jeg af en massagepistol?

Oplever du spændinger, stivhed og muskelknuder i kroppen - hvilket er helt naturligt - så vil du kunne få gavn af at få en omgang massage. Det kunne f.eks. være massage fra en massagepistol. Varmecremer er også en mulighed.

Hvad er en massagepistol?

Et batteridrevet redskab med en stødende arm, der kan massere muskler og led.

Hvad er en massagepistol godt for?

Udover en behagelig massage opnår man også en dybdegående massage, der øger blodomløb og forbedrer rehabilitering og restitution i kroppen. Over længere perioder med brug af apparatet skulle massagepistoler også kunne eliminere myoser og ledsmerter.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Painhunter, Hyperice Hypervolt, Hyperice Hypervolt Plus, Hyperice Hypervolt Go, Taurus Relax og Taurus Comfort.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Sammenlign massagepistoler (15 forskellige)

Musclepain massagepistol
Musclepain
Recoverym8+ (PRO) massagepistol
Recoverym8+ (PRO)
Painhunter Pro massagepistol
Painhunter Pro
Backcare Premium 3.0 massagepistol
Backcare Premium 3.0
Recoverym8 9 (Supreme) massagepistol
Recoverym8 9 (Supreme)
upcare massagepistol
upcare
Flowlife Flowgun Pocket massagepistol
Flowlife Flowgun Pocket
Abilica MassageGun Pro massagepistol
Abilica MassageGun Pro
DHZ Regun Home massagepistol
DHZ Regun Home
Tunturi massagepistol
Tunturi
Titan Theragun Massager Prime Black massagepistol
Titan Theragun Massager Prime Black
Titan Theragun Massager Pro Black massagepistol
Titan Theragun Massager Pro Black
Titan Theragun Elite Black massagepistol
Titan Theragun Elite Black
FeiyuTech KICA massagepistol
FeiyuTech KICA
Batterilevetid 5 timer 4 timer 6 timer 4 timer 5 timer 4 timer 4 timer 5 timer 1 timer 11 timer 2,5 timer 2 timer 11 timer
Hastigheder 10 30 5 20 6 30 6 3 20 5 4
Mundstykker 6 stk. 7 stk. 4 stk. 6 stk. 6 stk. 6 stk. 3 stk. 5 stk. 4 stk. 4 stk. 5 stk. 6 stk. 5 stk. 4 stk.
Tryk i minuttet 3200 RPM 4000 RPM 3200 RPM 3200 RPM 3280 RPM 3200 RPM 3200 RPM 2800 RPM 3300 RPM 2400 RPM 2400 RPM 2400 RPM 3800 RPM
Vægt 0,8 kg 1 kg 0,930 kg 1 kg 1 kg 0,850 kg 0,500 kg 0,7 kg 1,36 kg 1 kg 0,495 kg
Bedøm denne artikel
51 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5