Bedste massagepude: Se de 5 udvalgte puder med massage i 2021

Bedste massagepude: Se de 5 udvalgte puder med massage i 2021

Den bedste massagepude lindrer smerter i ryg, nakke, lænd og det øvrige bevægeapparat. Smerte kan bl.a. komme af en forkert arbejdsstilling på kontoret, en forkert løfteteknik el.lign. situation hvor kroppen er inaktiv over en længere periode eller aktiv i en kortere. En massagepude er det billige alternativ til en professionel massør eller fysioterapuet, men man bør kombinere massage med en bedre arbejdsstilling, løfteteknik m.m. Her i denne guide til massagepuder finder du de bedste og mest populære netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 4. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 18. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Musclepain Musclepillow Elite massagepude

Konklusion: Her er den bedste massagepude

Musclepain Musclepillow Elite massagepude er udvalgt af Casper, som den bedste massagepude i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af den rigtige massagepude

Den bedste massagepude gør hele forskellen, når musklerne værker. Hvad enten det drejer sig om muskelspændinger forårsaget af forkerte arbejdsstillinger eller der er tale om overanstrengte muskler, så er en massagepude din nye bedste ven.

Massagepudens massagekugler sørger for en intens massage, der virkelig går i dybden og får fat i selv de mest genstridige myoser. Vælg en massagepude med infrarød varme for den optimale massage

Oplev de absolut bedste massagepuder, som jeg gennemgår nu og læs efterfølgende mere om massagepuder og alle dens fordele.

2 gode råd om køb af massagepude

 1. Vælg en massagepude med flere bevægelsesmønstre - Du kan med fordel vælge en massagepude, der tilbyder flere forskellige bevægelsesmønstre. På den måde sikrer du dig at den får fat i alle de rigtige muskler.
 2. Vælg en massagepude med infrarød varme - Infrarød varme er en fantastisk kombination sammen med massagen fra de roterende massagekugler.

Hvilken massagepude er bedst i test?

1. Musclepain Musclepillow Elite massagepude

Musclepain Musclepillow Elite massagepude

Den bedste massagepude til prisen

Effektiv og populær massagepude til hurtig smertelindring. Få en afslappende og dybdegående massage med den populære Musclepillow fra Musclepain. Lad den infrarøde varme trænge dybt ind i musklerne, og oplev en hurtig smertelindrende følelse. Brug den på... Læs mere hos Musclepain

Varmer og løsner op i muskel samt led spændinger, udleder endorfiner, renser ud i de dårlige affaldsstoffer & forbedrer blodomløbet.

2. Flowlife Flowpillow Heat massagepude

Flowlife Flowpillow Heat massagepude

Flowlife massagepude

En massagepude inspireret af massører til effektiv genopretning af trætte muskler. For både elitespilleren og motionister. Flowpillow er trådløs og kan bruges overalt på kroppen. Med 3 forskellige hastigheder kan du vælge, hvad der passer dig. Hvis du har... Læs mere hos Flowlife

3. Beurer MG147 Shiatsu massagepude

Beurer MG147 Shiatsu massagepude

Beurer massagepude

Beurer MG 147 MassagepudeUtrolig behagelig massagepude fra tyske Beurer. Materialet er af mesh, og er desuden aftagelig. Massagepuden er perfek til anvendelse til nakke, skuldre, ryg og ben. Puden har lys og varme funktion.Beurer MG 147 er udstyret med 4... Læs mere hos Proshop

5. Medisana MC 840 massagepude

Medisana MC 840 massagepude

Medisana massagepude

Massagepude... Læs mere hos Proshop

Hvad er en massagepude og hvordan fungerer den?

En massagepude er bygget op med mindre kugler, der kan indstilles til at bevæge sig i forskellige bevægelsesmønstre og dermed give massage. Man kan bl.a. købe massagesæder og massage nakkepuder.

En massagepude er i og for sig et simpelt produkt, der fås til forskellige områder af kroppen.

De små kugler indeni en massagepude kan vha. pudens betjeningspanel indstilles til at bevæge sig og dermed give en god massage. Kuglerne kan på nogle modeller indstilles til simultan rotation (rotation i samme retning) og på andre kan de indstilles til både at køre med og mod urets retning.

Massagepude med varme er et hit

De nyere modeller er såkaldte massagepuder med varme. De har et indbygget varmelegeme, der hurtigt får en ekstra stor betydning for den samlede massageoplevelse.

Hvem elsker ikke at sidde i bilen og tænde for varmen i sædet? Det er præcis den effekt man får i en massagepude med varme, men du får så også lige en lækker massage oveni!

Har du mulighed for det, så køb en massagepude med infrarød varme. Infrarød varme er bedre mod huden og kan derfor bruges i længere tid.

Vælg en massagepude med de rette funktioner

Som med alle andre køb bør du tage udgangspunkt i dine behov og ikke skele alt for meget til naboens…

Vælg derfor den bedste massagepude for dig - med udgangspunkt i dine behov for afspænding af ømme muskler rundt omkring i kroppens forskellige regioner.

Hvor nogle har et ønske om behandling og massage af lænden, så kan andre have et ønske om massage af nakke og skuldre.

Vælger du en nakkepude med massage, så vil den selvsagt være svær at anvende andre steder på kroppen. Du kan i stedet overveje en massagepistol, der kan bruges lidt flere forskellige steder. Den giver dog en mere dybdegående massage end en massagepude.

Hvordan køber jeg den bedste og hvad skal jeg se efter?

Når du står overfor at skulle vælge den bedste model, så er der selvfølgelig en række punkter du bør overveje inden du svinger kortet:

 • Hvor mange programmer med massage ønsker du?
 • Skal den have varme? Infrarød eller klassisk varmelegeme? (infrarød er oftest dyrere)
 • Kan varmen justeres og dermed give dig den ønskede intensitet af varme?
 • Antallet af massagekugler samt mulige bevægelsesmønstre har betydning for massagen. Prøv den om muligt før køb i en butik. Køber du online har du 14-dages fortrydelsesret.
 • Skal den kunne betjenes med fjernbetjening?

De forskellige massageformer i massagepuden

Udvalget af massagepuder er enormt og det kan være lidt af en udfordring at finde den bedste blandt dem alle. Det kan dog være en fordel at kende til de forskellige (og mulige) massageformer, så man kan skære resten fra og få indsnævret sin søgen.

De fire primære massageformer, som de bedste puder med massage kan give, er:

 • Shiatsu massage - en klassisk kinesisk massageform, der arbejder med forskellige niveauer af tryk. I Shiatsu massage lægger man ud med bløde, store og overfladiske bevægelser, der har til formål at varme huden op. Herefter masseres der i dybden med punktmassage.
 • Roterende massage
 • Vibrerende massage
 • Pulserende massage

Vælger du en moderne og nyere pude med massage, vil du ofte få flere forskellige massageformer i et og samme produkt. Det er typisk de tre massageformer; Shiatsu, roterende og pulserende, som går hånd i hånd.

Hvilken massage type og form der passer bedst til dig, afhænger selvsagt af dine behov og ønsker til behandlingsintensitet og omfang.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 massagepuder, har Casper valgt Musclepain Musclepillow Elite , som den bedste massagepude i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære massagepuder, herunder bl.a. Flowlife Flowpillow Heat, Beurer MG147 Shiatsu, Beurer MG145 Shiatsu & Medisana MC 840.

5 ofte stillede spørgsmål om massagepuder

Kan man bruge en massagepude i bilen?

Ja, du kan sagtens bruge din massagepude i bilen.

Kan en massagepude kun bruges på nakke og ryg?

Nej, massagepuden kan ikke kun bruges på nakke, ryg og lænd, men også på smertende læg og lårmuskler.

Har antallet af massagekugler betydning for hvor god massagepuden er?

Ja, som udgangspunkt kan du godt regne med at en massagepude med mange massagekugler er bedre end en med få. En god massagepude bør som minimum have 4 massagekugler.

Er infrarød varme i en massagepude bedre end et almindeligt varmelegeme?

Ja infrarød varme i en massagepude er bedre end et almindeligt varmelegeme, da de infrarøde stråler går dybt ned i huden og øger blodcirkulationen samtidig med, at de varmer musklerne op.

Er en massagepude bedre end en massagepistol?

En massagepude kan massere et større område end en massagepistol, der er bedre til lokale smerter og ubehag.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Medisana MC 800 og Recoverym8.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Bedøm denne artikel
28 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5