Bedste massagepude: Her er de 4 bedste massagepuder i 2021

Den bedste massagepude lindrer smerter i ryg, nakke, lænd og det øvrige bevægeapparat. Smerte kan bl.a. komme af en forkert arbejdsstilling på kontoret, en forkert løfteteknik el.lign. situation hvor kroppen er inaktiv over en længere periode eller aktiv i en kortere. En massagepude er det billige alternativ til en professionel massør eller fysioterapuet, men man bør kombinere massage med en bedre arbejdsstilling, løfteteknik m.m. Her i denne guide til massagepuder finder du de bedste og mest populære netop nu!

Beurer MG147 Shiatsu massagepude

Konklusion: Her er den bedste massagepude 🥇

Beurer MG147 Shiatsu massagepude er udvalgt af Casper, som den bedste massagepude i maj 2021.

Bedste
Af Sportsfreak
Priser er opdateret i dag fredag d. 7 maj 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 30. marts 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 18. januar 2021.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken massagepude er bedst i test?

1. Beurer MG147 Shiatsu massagepude - BEDST I TEST 🥇

Beurer MG147 Shiatsu massagepude

Beurer massagepude

Beurer MG 147 MassagepudeUtrolig behagelig massagepude fra tyske Beurer. Materialet er af mesh, og er desuden aftagelig. Massagepuden er perfek til anvendelse til nakke, skuldre, ryg og ben. Puden har lys og varme funktion.Beurer MG 147 er udstyret med 4... Læs mere hos Apuls

2. Beurer MG145 Shiatsu massagepude

Beurer MG145 Shiatsu massagepude

Beurer massagepude

Utrolig behagelig massagepude fra tyske Beurer. Materialet er af micro-fleece, og er desuden aftagelig. Massagepuden er perfek til anvendelse til nakke, skuldre, ryg og ben. Puden har lys og varme funktion.Beurer MG 45 er udstyret med 4 shiatsu massagehov... Læs mere hos Proshop

3. Medisana MC 840 massagepude

Medisana MC 840 massagepude

Medisana massagepude

Massagepude... Læs mere hos Proshop

4. Medisana MC 800 massagepude

Medisana MC 800 massagepude

Medisana massagepude

Massagepude... Læs mere hos Proshop

Hvad er en massagepude og hvordan fungerer den?

En massagepude er bygget op med mindre kugler, der kan indstilles til at bevæge sig i forskellige bevægelsesmønstre og dermed give massage. Man kan bl.a. købe massagesæder og massage nakkepuder.

En massagepude er i og for sig et simpelt produkt, der fås til forskellige områder af kroppen.

De små kugler indeni en massagepude kan vha. pudens betjeningspanel indstilles til at bevæge sig og dermed give en god massage. Kuglerne kan på nogle modeller indstilles til simultan rotation (rotation i samme retning) og på andre kan de indstilles til både at køre med og mod urets retning.

Massagepude med varme er et hit

De nyere modeller er såkaldte massagepuder med varme. De har et indbygget varmelegeme, der hurtigt får en ekstra stor betydning for den samlede massageoplevelse.

Hvem elsker ikke at sidde i bilen og tænde for varmen i sædet? Det er præcis den effekt man får i en massagepude med varme, men du får så også lige en lækker massage oveni!

Har du mulighed for det, så køb en massagepude med infrarød varme. Infrarød varme er bedre mod huden og kan derfor bruges i længere tid.

Vælg en massagepude med de rette funktioner

Som med alle andre køb bør du tage udgangspunkt i dine behov og ikke skele alt for meget til naboens…

Vælg derfor den bedste massagepude for dig - med udgangspunkt i dine behov for afspænding af ømme muskler rundt omkring i kroppens forskellige regioner.

Hvor nogle har et ønske om behandling og massage af lænden, så kan andre have et ønske om massage af nakke og skuldre.

Vælger du en nakkepude med massage, så vil den selvsagt være svær at anvende andre steder på kroppen. Du kan i stedet overveje en massagepistol, der kan bruges lidt flere forskellige steder. Den giver dog en mere dybdegående massage end en massagepude.

Hvordan køber jeg den bedste og hvad skal jeg se efter?

Når du står overfor at skulle vælge den bedste model, så er der selvfølgelig en række punkter du bør overveje inden du svinger kortet:

  • Hvor mange programmer med massage ønsker du?
  • Skal den have varme? Infrarød eller klassisk varmelegeme? (infrarød er oftest dyrere)
  • Kan varmen justeres og dermed give dig den ønskede intensitet af varme?
  • Antallet af massagekugler samt mulige bevægelsesmønstre har betydning for massagen. Prøv den om muligt før køb i en butik. Køber du online har du 14-dages fortrydelsesret.
  • Skal den kunne betjenes med fjernbetjening?

De forskellige massageformer i massagepuden

Udvalget af massagepuder er enormt og det kan være lidt af en udfordring at finde den bedste blandt dem alle. Det kan dog være en fordel at kende til de forskellige (og mulige) massageformer, så man kan skære resten fra og få indsnævret sin søgen.

De fire primære massageformer, som de bedste puder med massage kan give, er:

  • Shiatsu massage - en klassisk kinesisk massageform, der arbejder med forskellige niveauer af tryk. I Shiatsu massage lægger man ud med bløde, store og overfladiske bevægelser, der har til formål at varme huden op. Herefter masseres der i dybden med punktmassage.
  • Roterende massage
  • Vibrerende massage
  • Pulserende massage

Vælger du en moderne og nyere pude med massage, vil du ofte få flere forskellige massageformer i et og samme produkt. Det er typisk de tre massageformer; Shiatsu, roterende og pulserende, som går hånd i hånd.

Hvilken massage type og form der passer bedst til dig, afhænger selvsagt af dine behov og ønsker til behandlingsintensitet og omfang.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 massagepuder, har Casper valgt Beurer MG147 Shiatsu , som den bedste massagepude i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære massagepuder, herunder bl.a. Beurer MG145 Shiatsu, Medisana MC 840 & Medisana MC 800.

Du vil måske også læse...

Bedøm denne artikel
28 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5

Læs også...

Af Casper, sportsfreak

Den bedste massagestol tryllebinder og giver dig lyst til bare at blive siddende. Hvad end du ønsker massage af muskler...

Af Casper, sportsfreak

Det bedste massageapparat kan lindre spændte og ømme muskler samt fremme blodcirkulationen. Trænger din nakke, fødder...