Bedste medicinbold: Se de 5 udvalgte medicinbolde til core træning i 2021

Bedste medicinbold: Se de 5 udvalgte medicinbolde til core træning i 2021

Den bedste medicinbold har den rigtige vægt ift. dit niveau og ønsker til træning. De tunge medicin kugler kan anvendes til mange forskellige træningsformer. Det yderste lag er ofte blød gummi, men de fås også med nylon eller læder. Til hjemmetræning er de ideelle til bl.a. at træne mavemusklerne på en træningsmåtte. Her i denne medicinbold guide finder du de mest populære varianter på markedet netop nu!

Af Nettofitness.dks personlige træner
Priser er opdateret i dag lørdag d. 25 september 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 3. september 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold

Konklusion: Her er den bedste medicinbold

Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold er udvalgt af Anders T, som den bedste medicinbold i september 2021.

Bedste

Hvilken medicinbold er bedst i test?

1. Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold

Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold

Abilica medicinbold

Gør som de professionelle, brug medicinbolde i træningen. Velegnet til forskellige sit-ups varianter. Træner mavemusklerne og kan bruges til at træne skuldre, arme og kernemuskulaturen i ryggen. Kombinér gerne med balancepuder. Læs mere hos Abilica

2. Abilica WallBall 5 kg medicinbold

Abilica WallBall 5 kg medicinbold

Abilica medicinbold

Disse WallBalls er bl.a. meget brugt inden for crossfit. Bolden har en diameter på 37cm og er produceret i slidstærk vinyl/PVC med indmad af gummi og bomuld. Abilica WallBall kan også nemt bruges til de fleste øvelser for den traditionelle medicinbold. Læs mere hos Abilica

3. Abilica WallBall 10 kg medicinbold

Abilica WallBall 10 kg medicinbold

Abilica medicinbold

Disse WallBalls er bl.a. meget brugt inden for crossfit. Bolden har en diameter på 37cm og er produceret i slidstærk vinyl/PVC med indmad af gummi og bomuld. Abilica WallBall kan også nemt bruges til de fleste øvelser for den traditionelle medicinbold. Læs mere hos Abilica

4. American Barbell Slam Ball 20 LBS (9 kg) medicinbold

American Barbell Slam Ball 20 LBS (9 kg) medicinbold

American Barbell medicinbold

Slam Balls fra American Barbell er testet på flere forskellige underlag med hårdt og vedvarende brug. Alle disse tests viser, at American Barbell Slam bolde er produceret i en utrolig kraftig kvalitet, og uden problemer kan passe ind i det lokale fitnesscenter. Overfladen er ikke glat som på mange andre modeller.... Læs mere hos Abilica

5. American Barbell 5 kg Wall Ball medicinbold

American Barbell 5 kg Wall Ball medicinbold

American Barbell medicinbold

Wall Balls fra American Barbell er produceret til hårdt og vedarende brug, og de er derfor det rigtige valg, når der skal købes kvalitet til fitnesscentret eller til hjemmet. Disse Pro Wall Balls har håndsyet syninger og er produceret med en utrolig holdbar og slidstærk 3-lags overflade. Overfladen sikrer dig... Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 medicinbolde, har Anders T valgt Abilica MedicineBall 5 kg , som den bedste medicinbold i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære medicinbolde, herunder bl.a. Abilica WallBall 5 kg, Abilica WallBall 10 kg, American Barbell Slam Ball 20 LBS (9 kg) & American Barbell 5 kg Wall Ball.

7 ofte stillede spørgsmål om medicinbolde

🤓 Kan jeg kaste en medicinbold mod væggen?

Ja. Det er primært medicinbolde man ser anvendt til øvelser hvor en bold bliver kastet op af væggen eller ned i gulvet. Disse øvelser kaldes bl.a. for Wall Ball, Cross Ball og Slam Ball. Medicinbolden har en høj slidstyrke og kan derfor godt tåle denne træningsform.

🙋 Hvorfor bør jeg have en medicinbold?

Med en medicinbold til hjemmetræning kan du udføre en lang række funktionelle øvelser, som i øvrigt er det modsatte af isolations øvelser, der træner en enkelt muskelgruppe. Med en medicinbold kan man træne hele og flere muskelgrupper på én gang. Denne type fitnessudstyr forbedrer også koordinering, balance og styrke i hele kroppen.

🤨 Hvad hedder medicinbold på engelsk?

På engelsk hedder en medicinbold "Medicine Ball".

🧐 Hvad er indeni en medicinbold?

En medicinbold består af en blanding af gummi og assorterede fibre. Ydersiden af bolden er ofte engen gummi, nylon eller læder.

🤔 Hvad er en medicinkugle?

En medicinkugle er det samme som en medicinbold.

❓ Hvilke øvelser kan jeg lave med en medicinbold?

Med en medicinbold kan du udføre mange forskellige øvelser. Brug bl.a. medicinkuglen til at tilføje ekstra vægt på almindelige mavebøjninger og rygbøjninger. Medicinbolden kan også anvendes til push-ups og squats.

☝️ Hvad er en medicinbold?

En medicinbold er en rund kugle, der ofte har en belægning af gummi, nylon eller læder. Bolden kan bl.a. anvendes til funktionel træning.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Anders T

Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige!

Bedøm denne artikel
14 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5