Bedste medicinbold: Her er det 5 bedste medicinbolde i 2021

Den bedste medicinbold har den rigtige vægt ift. dit niveau og ønsker til træning. De tunge medicin kugler kan anvendes til mange forskellige træningsformer. Det yderste lag er ofte blød gummi, men de fås også med nylon eller læder. Til hjemmetræning er de ideelle til bl.a. at træne mavemusklerne på en træningsmåtte. Her i denne medicinbold guide finder du de mest populære varianter på markedet netop nu!

Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold

Konklusion: Her er den bedste medicinbold 🥇

Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold er udvalgt af Anders T, som den bedste medicinbold i april 2021.

Bedste
Af Personlig træner
Priser er opdateret i dag fredag d. 16 april 2021, indholdet fredag d. 29. januar 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken medicinbold er bedst i test?

1. Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold - BEDST I TEST 🥇

Abilica MedicineBall 5 kg medicinbold

Abilica medicinbold

Læs mere hos Abilica

2. Abilica WallBall 5 kg medicinbold

Abilica WallBall 5 kg medicinbold

Abilica medicinbold

Læs mere hos Abilica

3. Abilica WallBall 10 kg medicinbold

Abilica WallBall 10 kg medicinbold

Abilica medicinbold

Læs mere hos Abilica

4. American Barbell Slam Ball 20 LBS (9 kg) medicinbold

American Barbell Slam Ball 20 LBS (9 kg) medicinbold

American Barbell medicinbold

Læs mere hos Abilica

5. American Barbell 5 kg Wall Ball medicinbold

American Barbell 5 kg Wall Ball medicinbold

American Barbell medicinbold

Læs mere hos Abilica

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 medicinbolde, har Anders T valgt Abilica MedicineBall 5 kg , som den bedste medicinbold i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære medicinbolde, herunder bl.a. Abilica WallBall 5 kg, Abilica WallBall 10 kg, American Barbell Slam Ball 20 LBS (9 kg) & American Barbell 5 kg Wall Ball.

Ofte stillede spørgsmål om Medicinbolde

Ja. Det er primært medicinbolde man ser anvendt til øvelser hvor en bold bliver kastet op af væggen eller ned i gulvet. Disse øvelser kaldes bl.a. for Wall Ball, Cross Ball og Slam Ball. Medicinbolden har en høj slidstyrke og kan derfor godt tåle denne træningsform.

Med en medicinbold til hjemmetræning kan du udføre en lang række funktionelle øvelser, som i øvrigt er det modsatte af isolations øvelser, der træner en enkelt muskelgruppe. Med en medicinbold kan man træne hele og flere muskelgrupper på én gang. Denne type fitnessudstyr forbedrer også koordinering, balance og styrke i hele kroppen.

På engelsk hedder en medicinbold "Medicine Ball".

En medicinbold består af en blanding af gummi og assorterede fibre. Ydersiden af bolden er ofte engen gummi, nylon eller læder.

En medicinkugle er det samme som en medicinbold.

Med en medicinbold kan du udføre mange forskellige øvelser. Brug bl.a. medicinkuglen til at tilføje ekstra vægt på almindelige mavebøjninger og rygbøjninger. Medicinbolden kan også anvendes til push-ups og squats.

En medicinbold er en rund kugle, der ofte har en belægning af gummi, nylon eller læder. Bolden kan bl.a. anvendes til funktionel træning.

Bedøm denne artikel
13 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5