Bedste power tower: De 3 bedste power towers i 2021

Det bedste power tower giver masser af tr√¶ningsmuligheder, er ekstra slidst√¶rkt og kan dermed holde til mange gode tr√¶ningspasses. De smarte power t√•rne minder om pull-up bars, der dog er mere fleksible og kan monteres i loft, p√• v√¶g eller i en d√łr. Et power tower derimod fylder lidt mere, men er en intelligent videreudvikling af den klassiske pull-up bar. En Pull-Up Station er det samme som et power tower. Her i denne guide finder du de mest popul√¶re netop nu!

Af Personlig træner
Priser er opdateret i dag onsdag d. 28 juli 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 29. januar 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 26. november 2020. Vores eksperter unders√łger, tester og vurderer de bedste produkter uafh√¶ngigt. Vi tjener kun penge, hvis du k√łber et produkt via vores links.
Top Sport MT1000 multitræningstårn

Konklusion: Her er det bedste power tower

Top Sport MT1000 multitræningstårn er udvalgt af Anders T, som det bedste power tower i juli 2021.

Bedste

Hvilket power tower er bedst i test?

1. Top Sport MT1000 multitræningstårn

Top Sport MT1000 multitræningstårn

Top Sport multitræningstårn

Dette h√łjkvalitets multitr√¶ningst√•rn MT 1000 fra Top Sport er den ideelle tr√¶ningsmakker til mange v√¶gttr√¶nings√łvelser og er kendetegnet ved et moderne og sofistikeret design.√ā¬†Tr√¶ningst√•rnet er ideel til at styrke arm, ryg, bryst og mave muskler, da du h... L√¶s mere hos Fitnessshoppen

2. Nordic Fighter power tower

Nordic Fighter power tower

Nordic Fighter power tower

Nordic Fighter Power Tower som er fremstillet i en god kvalitet og kan hj√¶lpe dig med at udf√łre mange forskellige √łvelser.T√•rnet har en bred bund og sammen med den tykke ramme, giver det en rigtig god stabilitet.Dimensionerne p√• dette Nordic Fighter Power... L√¶s mere hos Apuls

3. Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar power tower

Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar power tower

Masterfit power tower

Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar Power Tower er en kraftig og solid træningsmaskine, i en god kvalitet.Dimensionerne på Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar Power Tower er 164 x 235 x 115cm og vægten er 90kg.Hvis du har brug for mere info på Master Bi... Læs mere hos Apuls

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 power towers, har Anders T valgt Top Sport MT1000 , som det bedste multitræningstårn i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære power towers, herunder bl.a. Nordic Fighter & Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Anders T

Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige!

Bed√łm denne artikel
31 stemmer, gennemsnit: 4.4 / 5