Bedste recovery boots: Se de 2 udvalgte massagestøvler til restitution i 2021

De bedste recovery boots fremmer restitution af benmusklerne. De smarte massage støvler trækkes op om benene (op til lysken), puster sig op og giver en koncentreret massage af ømme benmuskler. Hvileperioder mellem træninger kan reduceres og kroppens indre kredsløb løsnes op. Herudover vil recovery boots komme væskeophobninger i lymfesystemet til livs og fremme blodgennemstrømning i benene. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære recovery boots netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag lørdag d. 25 september 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 2. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 18. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
REECOVER Pro6 recovery boots

Konklusion: Her er de bedste recovery boots

REECOVER Pro6 recovery boots er udvalgt af Casper, som de bedste recovery boots i september 2021.

Bedste

Hvilke recovery boots er bedst i test?

1. REECOVER Pro6 recovery boots

REECOVER Pro6 recovery boots

Bedste recovery boots til prisen!

Recovery Boots er designet med henblik på restitution gennem øget cirkulation i lymfesystemet ved dybe tryk. Denne øgede cirkulation giver udover bedre restitution, mindre hævelse, og bedre blod cirkulation. Derudover kan denne øgede cirkulation være med til at sænke antal og styrken af benkramper,... Læs mere hos Den Intelligente Krop

2. REECOVER Pro6 Portable m/batteri recovery boots

REECOVER Pro6 Portable m/batteri recovery boots

Bedste recovery boots med batteri

Læs mere hos Den Intelligente Krop

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 recovery boots, har Casper valgt REECOVER Pro6 , som de bedste recovery boots i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære recovery boots, herunder bl.a. REECOVER Pro6 Portable m/batteri.

6 ofte stillede spørgsmål om recovery boots

🔋 Skal jeg vælge recovery boots med batteri eller uden?

Recovery boots med batteri er transportable og brugen heraf er ikke afhængig af en stikkontakt. Modellerne uden batteri kræver strøm fra en stikkontakt, men vejer ofte mindre alt i alt. Massage støvler med batteri koster ofte lidt mere end dem uden.

🙋 Hvorfor skal man bruge recovery boots?

Gør du dig i bentræning eller er skaden allerede sket (muskelskade), så bør du overveje recovery boots. De smarte massage støvler fremmer blodcirkulationen i benene, hvorved man fremmer mængden af ilt og næringsstoffer i det masserede område.

🧐 Hvordan virker recovery boots?

Recovery boots virker ved, at der pumpes luft i massage støvlernes luftkamre, der giver et konstant tryk på benmusklerne (kompression). Kompressionsstøvlerne behandler muskler og væg i benene.

🤔 Hvad er recovery boots?

Recovery boots er massage støvler (et par lange bukser), der skaber et konstant tryk på benmusklerne (kompression). De fremmer blodgennemstrømningen og dermed benmusklernes restitution.

❓ Hvem kan drage fordel af recovery boots?

Alle der er fysisk aktive eller har en muskelskade. Tidligere var massage støvler tiltænkt professionelle cykelryttere, men nu fås de også til hjemmebrug. De er bl.a. utroligt populære blandt triatleter, OCR-løbere og crossfit sportsudøvere.

☝️ Kompressionsstøvler, massage støvler, recovery boots - er der forskel?

Nej. Kompressionsstøvler, massage støvler og recovery boots er et og samme produkt.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Bedøm denne artikel
32 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5