Bedste ribbe: Se de 3 udvalgte gymnastikribber til væggen i hjemmet i 2021

Bedste ribbe: Se de 3 udvalgte gymnastikribber til væggen i hjemmet i 2021

Den bedste ribbe har en solid konstruktion og ribber i en tilpas størrelse. Vælg en vægribbe hvis du ønsker at kunne lave træningsøvelser eller udstræk med egen kropsvægt eller har behov for et fæstningspunkt til en træningselastik. Man bør altid montere en vægribbe, som der står anført i den medfølgende instruktion - skruer i alle hullerne! Her i denne guide finder du de bedste og mest populære gymnastik ribber netop nu.

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag lørdag d. 18 september 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 3. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 11. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica WallBar ECO ribbe

Konklusion: Her er den bedste ribbe

Abilica WallBar ECO ribbe er udvalgt af Casper, som den bedste ribbe i september 2021.

Bedste

Hvilken ribbe er bedst i test?

1. Abilica WallBar ECO ribbe

Abilica WallBar ECO ribbe

Abilica ribbe

Abilica WallBar - en solid vægribbe med ovale ribber Er du på udkig efter en gymnastik ribbe er Abilica WallBar den du skal vælge! Det er en yderst solid vægribbe med ovale ribber i bøg. Den leveres i øvrigt ubehandlet, så du kan selv sætte dit præg på den. Abilica Wallbar består af 9 ribber, hvoraf den... Læs mere

2. FitWood Upplyft Wallbar (Sort) træningsbold

FitWood Upplyft Wallbar (Sort) træningsbold

FitWood træningsbold

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe i en ekstremt god kvalitet. Denne Upplyft ribbe er fremstillet i et klassisk design, men alligevel med lidt mere luft ved de øverste greb.Denne model har en ramme samt ribber i malet sort træ.Den maksimale brugervægt er helt... Læs mere hos Apuls

3. FitWood Trollstigen Wallbar (Sort) træningsbold

FitWood Trollstigen Wallbar (Sort) træningsbold

FitWood træningsbold

FitWood Trollstigen Wallbar Ribbe i en ekstremt god kvalitet. Denne ribbe har et nytænkende design og er fremstillet i Finland.Denne model har en ramme samt ribber i malet sort træ.Den maksimale brugervægt er helt oppe på 150kg og ribben er, hele vejen ig... Læs mere hos Apuls

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 ribber, har Casper valgt Abilica WallBar ECO , som den bedste ribbe i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære ribber, herunder bl.a. FitWood Upplyft Wallbar (Sort) & FitWood Trollstigen Wallbar (Sort).

2 ofte stillede spørgsmål om gymnastik ribber

🤔 Hvorfor købe en ribbe?

Du skal købe en gymnastik ribbe hvis du vil træne store muskelgrupper, såsom ben, ryg, mave og arme. En ribbe kan også bruges til udstrækning efter træning.

💰 Hvad koster en ribbe?

En ribbe koster alt mellem et par hundrede kroner og op til flere tusind kroner. De bedste ribber koster mere end en billig ribbe, da de er af højere kvalitet og holder længere.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Bedøm denne artikel
19 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5