Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste romaskine med luftmodstand: Se de 4 udvalgte modeller til hjemmetræning i 2021

Bedste romaskine med luftmodstand: Se de 4 udvalgte modeller til hjemmetræning i 2021

Den bedste romaskine med luftmodstand er den der sikrer en naturtro oplevelse og har en stabil ramme. På engelsk kaldes denne type romaskine for flywheel. I en model med luftmodstand skabes modstanden vha. et par rotorblade, der sidder i romaskinens svinghjul. De roterer når man trækker i kædetrækket og ens rotag bliver dermed lettere desto hurtigere man ror. Bliv klogere på valg af den rette romaskine til netop dit behov og se hvilke luftromaskiner vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 7 december 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 16. november 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 6. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Masterfit TP900 romaskine

Konklusion: Her er den bedste romaskine med luftmodstand

Masterfit TP900 romaskine er udvalgt af Casper Mikkelsen, som den bedste romaskine med luftmodstand i december 2021.

Bedste

Hvilken romaskine med luftmodstand er bedst i test?

1. Masterfit TP900 romaskine

Masterfit TP900 romaskine

En ekstra kraftig og stabil romaskine (Bestseller!)

Masterfit TP900 - en kraftig og stabil romaskine TP900 er en absolut topmodel indenfor romaskiner. Det er intet mindre end den bedste maskine til motionsrummet i virksomheden, eller til dig, der bare vil have det bedste til din hjemmetræning. Maskinen står yderst stabilt på sit underlag (gerne en... Læs mere

2. Abilica Premium TopRower romaskine

Abilica Premium TopRower romaskine

En premium romaskine af højeste kvalitet

Abilica Premium TopRower - en topmodel indenfor romaskiner Abilica TopRower romaskine er af så høj en kvalitet, at den sagtens kan klare kontinuerlig brug i et fitnessrum på arbejdspladsen eller i en institution. Den er selvfølgelig også oplagt til dig, der måtte stille høje krav til kvalitet og design. En... Læs mere

3. Odin R9 (R900) romaskine

Odin R9 (R900) romaskine

Romaskine med kombineret luft- og magnetmodstand

Odin R900 er det nye navn og den nye model, der erstatter den tidligere Odin R9. Odin R900 - en romaskine til dig der vil ha’ det bedste! Her er den, romaskinen til dig, der ønske det bedste af det bedste. Du får en absolut gennemført maskine med kombineret luft- og magnetmodstand. Ofte står valget mellem en... Læs mere

4. Concept 2 RowErg romaskine

Concept 2 RowErg romaskine

Concept 2 romaskine

Concept 2 romaskinen er velegnet til roklubber, firmaer, foreninger, fitnesscentre og dig som privatperson, der bare ønsker det bedste. Kort kan man sige om Concept II romaskinen: Ekstrem robust Føles som at ro på vandet Baseret på vindmodstand genereret via et svinghjul Interaktiv PM5 monitor med masser... Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 romaskiner med luft modstand, har Casper Mikkelsen valgt Masterfit TP900 romaskine, som den bedste romaskine i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære romaskiner med luft modstand, herunder bl.a. Abilica Premium TopRower, Odin R9 (R900) & Concept 2 RowErg.

3 ofte stillede spørgsmål til romaskiner med luftmodstand

Skal en romaskine med luftmodstand rengøres?

En maskine med luftmodstand bør også rengøres fra tid til anden, men det gøres blot med en våd klud og evt. en støvsuger, der suger støv ud af maskinen. Man skal derfor ikke skifte vand, afkalke osv., som man skal med en vanddrevet modstand.

Hvorfor vælge en romaskine med luftmodstand?

Man bør vælge en romaskine med luftmodstand hvis man ønsker en let justerbar og variabel modstand i sin træning samt en (mere) realistisk oplevelse med sin rotræning. Luftromaskiner er de mest almindelige.

Hvad er forskellen på en romaskine med luftmodstand og en med vandmodstand?

Forskellen på en romaskine med luft-og vandmodstand ligger i måden hvorpå modstanden skabes. Luftmodstand skabes ved at udøveren trækker i håndtaget på romaskinen, der drejer en propel, der skaber modstanden. Ved vandmodstand drejes et tilsvarende element rundt, blot i vand.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet inSPORTline Air Master og inSPORTline Kobuko.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Nettofitness.dks sportsguru
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak, der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien og i weekenderne spiller han enten tennis eller padel.

Sammenlign romaskiner med luft modstand (4 forskellige)

Masterfit TP900
Abilica Premium TopRower
Odin R9 (R900)
Pris
8999 kr. 6999 kr.
9900 kr. 7400 kr.
11000 kr. 6499 kr.
Dimensioner 240 x 62 x 90 cm 240 x 61 x 90 cm 230 x 54 x 107 cm
Maks personvægt 150 kg 150 kg 150 kg
Modstandsniveauer 9 stk. 9 stk. 8 stk.
Vægt 40 kg 40 kg 34,5 kg
Bedøm denne artikel
16 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5