Bedste romaskine med luftmodstand: Se de 4 udvalgte modeller til hjemmetræning i 2021

Bedste romaskine med luftmodstand: Se de 4 udvalgte modeller til hjemmetræning i 2021

Den bedste romaskine med luftmodstand er den der sikrer en naturtro oplevelse og har en stabil ramme. På engelsk kaldes denne type romaskine for flywheel. I en model med luftmodstand skabes modstanden vha. et par rotorblade, der sidder i romaskinens svinghjul. De roterer når man trækker i kædetrækket og ens rotag bliver dermed lettere desto hurtigere man ror. Her i denne guide finder du de mest populære luftromaskiner netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag lørdag d. 25 september 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 3. september 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 6. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Masterfit TP900 romaskine

Konklusion: Her er den bedste romaskine med luftmodstand

Masterfit TP900 romaskine er udvalgt af Casper, som den bedste romaskine med luftmodstand i september 2021.

Bedste

Hvilken romaskine med luftmodstand er bedst i test?

1. Masterfit TP900 romaskine

Masterfit TP900 romaskine

En ekstra kraftig og stabil romaskine (Bestseller!)

Masterfit TP900 - en kraftig og stabil romaskine TP900 er en absolut topmodel indenfor romaskiner. Det er intet mindre end den bedste maskine til motionsrummet i virksomheden, eller til dig, der bare vil have det bedste til din hjemmetræning. Maskinen står yderst stabilt på sit underlag (gerne en... Læs mere

2. Abilica Premium TopRower romaskine

Abilica Premium TopRower romaskine

En premium romaskine af højeste kvalitet

Abilica Premium TopRower - en topmodel indenfor romaskiner Abilica TopRower romaskine er af så høj en kvalitet, at den sagtens kan klare kontinuerlig brug i et fitnessrum på arbejdspladsen eller i en institution. Den er selvfølgelig også oplagt til dig, der måtte stille høje krav til kvalitet og design. En... Læs mere

3. Odin R9 (R900) romaskine

Odin R9 (R900) romaskine

Romaskine med kombineret luft- og magnetmodstand

Odin R900 er det nye navn og den nye model, der erstatter den tidligere Odin R9. Odin R900 - en romaskine til dig der vil ha’ det bedste! Her er den, romaskinen til dig, der ønske det bedste af det bedste. Du får en absolut gennemført maskine med kombineret luft- og magnetmodstand. Ofte står valget mellem en... Læs mere

4. Concept 2 RowErg romaskine

Concept 2 RowErg romaskine

Concept 2 romaskine

Concept 2 romaskinen er velegnet til roklubber, firmaer, foreninger, fitnesscentre og dig som privatperson, der bare ønsker det bedste. Kort kan man sige om Concept II romaskinen: Ekstrem robust Føles som at ro på vandet Baseret på vindmodstand genereret via et svinghjul Interaktiv PM5 monitor med masser... Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 romaskiner med luft modstand, har Casper valgt Masterfit TP900 , som den bedste romaskine i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære romaskiner med luft modstand, herunder bl.a. Abilica Premium TopRower, Odin R9 (R900) & Concept 2 RowErg.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet inSPORTline Air Master og inSPORTline Kobuko.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Sammenlign romaskiner med luft modstand (4 forskellige)

Masterfit TP900 romaskine
Masterfit TP900
Abilica Premium TopRower romaskine
Abilica Premium TopRower
Odin R9 (R900) romaskine
Odin R9 (R900)
Pris
8999 kr. 6999 kr.
11000 kr. 6499 kr.
Dimensioner 240 x 62 x 90 cm 240 x 61 x 90 cm 230 x 54 x 107 cm
Maks personvægt 150 kg 150 kg 150 kg
Modstandsniveauer 9 stk. 9 stk. 8 stk.
Vægt 40 kg 40 kg 34,5 kg
Bedøm denne artikel
15 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5