Bedste sit up bænk: Se de 5 udvalgte træningsbænke til sit ups i 2021

Bedste sit up bænk: Se de 5 udvalgte træningsbænke til sit ups i 2021

Den bedste sit up bænk har en god afstand mellem puderne der matcher din benlængde. Man kan få sit up bænke hvor puderne tilpasser sig når man lægger sig på bænken, men de kommer også i ikke-justerbare modeller, hvorfor man bør være opmærksom på muligheden for justering hvis aktuelt. Her i denne guide finder du mest populære modeller netop nu!

Af Personlig træner
Priser er opdateret i dag onsdag d. 28 juli 2021. Indholdet er opdateret søndag d. 25. juli 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 10. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Inspire Abdominal Crunch Bench træningsbænk

Konklusion: Her er den bedste sit up bænk

Inspire Abdominal Crunch Bench træningsbænk er udvalgt af Anders T, som den bedste sit up bænk i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af sit up træningsbænk

Med den bedste sit up bænk eller abdominal crunch bench som den også kaldes, får du et effektivt hjemmetræningsredskab, som kan sikre dig stærke og stramme mavemuskler. Med en sit up bænk kan du altid tilføje mere vægt ved at sætte vægtskiver på.

Med et rygstøtte der kan indstilles i flere hældninger og en polstret fodstøtte som hjælper dig med at holde dig på plads, når du træner får du en effektiv træning af din kernemuskulatur, hvilken vil gøre din krop stærkere i det daglige.

Hvis du er på udkig efter en sit up bænk, så læs med videre, hvor jeg gennemgår de absolut bedste sit up bænke på markedet ligenu. De er valgt ud efter de rosende anbefalinger, de har fået af såvel professionelle trænere som almindelig træningsudøvere.

3 ting du med fordel kan fokusere på når du skal købe en sit up bænk

  1. Vælg en sit up bænk med en god vægtbelastning - Når du køber en sit up bænk, så er du nødt til at være opmærksom på den maksimale vægtbelastning. Husk det både gælder din egen kropsvægt, men også de vægtskiver du måtte bruge i din træning.
  2. Vælg en sit up bænk der kan justeres i mange positioner - Når du skal købe en sit up bænk, så bør du vælge en model, hvor rygstøtten kan justeres i mange positioner eller hældninger. På den måde kan du nemlig få fat i alle dine mavemuskler når du træner.
  3. Vælg en sit up bænk der kan klappes sammen - Jeg vil råde dig til at købe en sit up bænk, der kan klappes sammen, så du let at opmagasinere dem under en seng eller bag en dør når den ikke er i brug. På den måde står den ikke og fylder unødigt.

Hvilken sit up bænk er bedst i test?

1. Inspire Abdominal Crunch Bench træningsbænk

Inspire Abdominal Crunch Bench træningsbænk

Inspire træningsbænk

Solid og kraftig mavetræningsbænk med mulighed for at give mere modstand med vægtskiver. En nemmere og behagelig måde at få trænet mavemusklerne. Kan anvendes både i hjemmet og i motionsrummet på arbejdspladsen. Læs mere hos Abilica

2. Tunturi GH10 Glute Ham Developer rygtræner

Tunturi GH10 Glute Ham Developer rygtræner

Tunturi rygtræner

Tunturi GH10 Glute Ham Developer Bænken er kraftig og stabil i opbygningen. Bænken kan indstilles så den kan tilpasses næsten alle brugere. Krogene forrest, gør at du kan bruge elastikker til at gøre din træning hårdere. Tunturi GHD giver dig muligheden for en isoleret og effektiv træning af blandt... Læs mere hos Abilica

3. Abilica Situps Bænk 2.0 træningsbænk

Abilica Situps Bænk 2.0 træningsbænk

Abilica træningsbænk

Det bedste hjælpemiddel til en strammere og stærkere mave. Regulerbar for at kunne øge belastningen. En mavebænk til dig der ønsker en god og effektiv træning af maven. Mavetræneren har en 110 cm lang, og godt polstret pude. Kan reguleres i 5 niveauer i højden. Regulerbare lægpuder. Denne AB træner kan... Læs mere hos Abilica

4. Abilica Premium situps bench sit up bænk

Abilica Premium situps bench sit up bænk

Abilica sit up bænk

Læs mere hos Abilica

5. Spirit Adjustable Abdominal Bench sit up bænk

Spirit Adjustable Abdominal Bench sit up bænk

Spirit sit up bænk

Spirit Adjustable Abdominal Bench - en professionel justerbar træningsbænk I denne Spirit træningsbænk får du et professionelt fitnessredskab i et lækkert, elegant og tidløs design ikke mindst. I samtlige Spirit træningsredskaber er man sikret deres fulde fokus på komfort og brugervenlighed. De går ikke... Læs mere

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 sit up bænke, har Anders T valgt Inspire Abdominal Crunch Bench , som den bedste træningsbænk i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære sit up bænke, herunder bl.a. Tunturi GH10 Glute Ham Developer, Abilica Situps Bænk 2.0, Abilica Premium situps bench & Spirit Adjustable Abdominal Bench.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Anders T

Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige!

Bedøm denne artikel
31 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5