Bedste skiergometer: Se de 2 udvalgte skimaskiner til hjemmetræning i 2021

Bedste skiergometer: Se de 2 udvalgte skimaskiner til hjemmetræning i 2021

Det bedste skiergometer giver dig en sjov og effektiv træningsmulighed i hjemmet. Den populære skitræner er for alle der ønsker en ekstra hård træningsform. Så hvad enten du vil forberede kroppen til den kommende skisæson eller blot forbrænde kalorier - så er en skitræner et oplagt valgt. Her i denne skiergometer guide finder du de mest populære netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 1. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 10. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abilica XC-Classic 2000 skiergometer

Konklusion: Her er det bedste skiergometer

Abilica XC-Classic 2000 skiergometer er udvalgt af Casper, som det bedste skiergometer i oktober 2021.

Bedste

Hvilket skiergometer er bedst i test?

1. Abilica XC-Classic 2000 skiergometer

Abilica XC-Classic 2000 skiergometer

Abilica skiergometer

Abilica XC-Classic 2000 - et skiergometer af verdens bedste langrendsløber! Abilica XC-Classic 2000 er et skiergometer i absolut verdensklasse! Den norske verdensmester i langrendsløb, Johannes Høsflot Klæbo, har været med undervejs i udviklingen af denne skimaskine. Med et skiergometer i hjemmet kan du rig... Læs mere

2. Concept 2 SkiErg skiergometer

Concept 2 SkiErg skiergometer

Concept 2 skiergometer

Langrendski er en af verdens hårdeste sportsgrene. Du involverer alle store muskelgrupper i kroppen, og du får hurtigt pulsen helt i top. Med SkiErg kan du få det samme udbytte, som var du ude i sneen. Du får her en højintensitetstræning, hvor du træner styrke, udholdenhed og koordination. Fordelen ved denne... Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 skiergometre, har Casper valgt Abilica XC-Classic 2000 , som det bedste skiergometer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære skiergometre, herunder bl.a. Concept 2 SkiErg.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Sammenlign skiergometre (2 forskellige)

Abilica XC-Classic 2000 skiergometer
Abilica XC-Classic 2000
Dimensioner 58 x 59 x 218 cm
Vægt 40 kg
Bedøm denne artikel
55 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5