Bedste squat rack: Her er det 10 bedste squat racks i 2021

Med det bedste squat rack til hjemmetræning kan du tage din træning til næste niveau! Med et squat stativ i hjemmet kan du bl.a. udføre squats, der er en af de mest effektive træningsøvelser der findes. Stativet åbner dog også op for en lang række andre øvelser. Her i denne squat rack guide finder du de mest populære modeller på markedet netop nu!Med det bedste squat rack til hjemmetræning kan du tage din træning til næste niveau! Med et squat stativ i hjemmet kan du bl.a. udføre squats, der er en af de mest effektive træningsøvelser der findes. Stativet åbner dog også op for en lang række andre øvelser. Her i denne squat rack guide finder du de mest populære modeller på markedet netop nu!

ProForm Half Rack

Konklusion: Her er det bedste squat rack 🥇

ProForm Half Rack er udvalgt af Anders T, som det bedste squat rack i januar 2021.

Bedste
Af Personlig træner
Priser er opdateret i dag lørdag d. 23 januar 2021, indholdet mandag d. 4. januar 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilket squat rack er bedst?

1. ProForm Half Rack squat rack - BEDST I TEST 🥇

ProForm Half Rack

Stabilt squat rack med chin up bar

ProForm Half Rack - et stabilt squat rack til alle niveauer ProForm Half Rack er et squat rack i høj kvalitet og hvor sikkerheden er i top! Det kraftige rack har en egenvægt på hele 78 kg, der giver en god stabilitet ved brug. Det populære squat rack med chin up bar gør det muligt at træne... Læs mere om ProForm Half Rack squat rack lige her

2. Abilica Squatstativ squat rack

Abilica Squatstativ

Abilica squat rack

Læs mere hos Abilica

3. Masterfit Squat rack squat rack

Masterfit Squat rack

Masterfit squat rack

Læs mere hos Abilica

4. Inspire Squat Rack squat rack

Inspire Squat Rack

Inspire squat rack

Læs mere hos Abilica

5. Abilica Foldable Rack squat rack

Abilica Foldable Rack

Abilica squat rack

Læs mere hos Abilica

6. ATX Sissy Squat Master PRO squat rack

  • Produkttype: Squat rack
  • Vejl. pris: 3995 kr.
  • Udvalgt af:

7. American Barbell Squat Stand squat rack

American Barbell Squat Stand

American Barbell squat rack

Læs mere hos Abilica

8. American Barbell Pull-Up Squat Stand squat rack

American Barbell Pull-Up Squat Stand

American Barbell squat rack

Læs mere hos Abilica

9. American Barbell Half Rack squat rack

American Barbell Half Rack

American Barbell squat rack

Læs mere hos Abilica

10. DHZ Half Rack træningsstativ

  • Mærke: DHZ
  • Produkttype: Træningsstativ
  • Vejl. pris: 23995 kr.
  • Udvalgt af:
DHZ Half Rack

DHZ træningsstativ

Læs mere hos Abilica

Ofte stillede spørgsmål om squat racks

Et billigt squat rack fås fra et par tusind kroner (ca. 2.500 kr.). De dyreste (og bedste) stativer koster over 10.000 kr.

Den største forskel på et power og squat rack består i måden hvorpå man anvender de to stativer. Hvor et squat rack primært er tiltænkt squat øvelser, har et power rack flere anvendelsesmuligheder.

Når det kommer til sikkerhed, må man i et squat rack, hvis man får presset sig selv for meget og ikke kan mere, droppe vægtstangen på underlaget. I et power rack kan man droppe vægtstangen på de nederste horizontale stangholdere.

I et power rack kan man udføre squats og bænkpræs. I et squat er man låst til squats.

Et squat rack bruges til udførsel af squat øvelser. Det er et træningsstativ til frivægtstræning med vægtstang uden bevægelses begrænsninger modsat f.eks. en smith stativ, der dog også anvendes til squats.

Man kan også fint lave squat øvelser uden et squat rack. Fordelen ved et squat rack er dog, at man ved tunge løft får en behagelig position, der giver optimale vilkår for god teknik i sine squat øvelser. Et squat rack går også under navnet squat stativ og squat bur.

Med squats vil man med tiden kunne få en større røv. Det er dog vigtigt, at man også træner andre muskelgrupper, hvis man i sidste ende ønsker en større og rundere bagdel.

Squat øvelser er i sig selv en god træningsform til at styrke din muskulatur og balance. Med et squat rack kan man udføre squats, dødløft og squat bænkpres. Man får en bedre start- og slut position under sine øvelser med træningsstang i et stativ.

Bedøm denne artikel
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
54 stemmer, gennemsnit: 4.4 / 5