Bedste træningsstativ: Se de 3 udvalgte træningsstativer i 2021

Bedste træningsstativ: Se de 3 udvalgte træningsstativer i 2021

Det bedste træningsstativ til netop dit behov sikrer dig en effektiv træning, men bør ligeså give dig gode muligheder for variation i dit træningsmønster. Vælg et stativ til træning i høj kvalitet og styrke, der kan klare tunge vægte og løfte uden problemer. Det handler om at finde et træningsstativ med mange muligheder for ud- eller ombygning, der kan udvikle sig med dig og din træning. Her i denne træningsstativ guide finder du de mest populære modeller på markedet netop nu!

Af Nettofitness.dks personlige træner
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 9. august 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
ProForm Half Rack squat rack

Konklusion: Her er det bedste træningsstativ

ProForm Half Rack squat rack er udvalgt af Anders T, som det bedste træningsstativ i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af træningsstativ

Det bedste træningsstativ er det træningsstativ der kan ud- og ombygges, så det passer perfekt til dig og din form for træning. Fordelen ved et træningsstativ er netop, at det kan ændres i takt med din udvikling.

Med et træningsstativ som en del af dit hjemmetræningsudstyr, så har du rig mulighed for at få en træning på højde med den, du vil kunne få i fitnesscenteret til en dyr månedlig abonnementspris.

Er du i tvivl om hvilket træningsstativ du skal vælge, så bør du læse med her, hvor jeg har samlet de træningsstativer som har fået de bedste anmeldelser med på vejen af såvel professionelle trænere og udøvere.

3 gode råd når bør følge når du skal købe et træningsstativ

  1. Vælg et træningsstativ der giver de rette om- og udbygningsmuligheder - Når du køber træningsstativ, så kan du med fordel tænke lidt frem i tiden og vælge et, der kan udbygges, så du også kan få glæde af det, når din form har ændret sig til det bedre.
  2. Vælg kvalitet og høj maksimal vægt - Når du køber et træningsstativ, så skal du tænke på, at det skal kunne holde rigtig meget vægt. Du bør derfor købe kvalitet, der er så robust at det kan klare en høj maksimal vægt.
  3. Vælg en model der gør det let at skifte højde - Når du træner, så vil du gerne koncentrere dig om din træning og ikke om at skulle indstille dit udstyr. Jeg vil derfor anbefale dig at vælge en model med j-hooks, der er lette og hurtige at justere.

Hvilket træningsstativ er bedst i test?

1. ProForm Half Rack squat rack

ProForm Half Rack squat rack

Stabilt træningsstativ med høj sikkerhed

ProForm Half Rack - et stabilt squat rack til alle niveauer ProForm Half Rack er et squat rack i høj kvalitet og hvor sikkerheden er i top! Det kraftige rack har en egenvægt på hele 78 kg, der giver en god stabilitet ved brug. Det populære squat rack med chin up bar gør det muligt at træne... Læs mere

2. American Barbell Half Rack squat rack

American Barbell Half Rack squat rack

American Barbell squat rack

American Barbell producerer og leverer produkter af top-kvalitet til fitnesscentre i hele verden. Størstedelen af de mange produkter hos American Barbell bliver udviklet, produceret og testet i USA. Med mere end 90 års erfaring og udvikling giver American Barbell dig nogle af markedets bedste produkter. Med en... Læs mere hos Abilica

3. DHZ Half Rack træningsstativ

DHZ Half Rack træningsstativ

DHZ træningsstativ

DHZ styrketræningsmaskiner er produceret og velegnet til professionelt brug. Her er der tale om høj kvalitet der er testet i fitnesscentre i hele verden igennem de seneste 15 år. Dette DHZ Half Rack giver brugeren en høj sikkerhed og samler mange mulige øvelser i ét rack. Et kraftigt Half Rack som er... Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 træningsstativer, har Anders T valgt ProForm Half Rack , som det bedste squat rack i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære træningsstativer, herunder bl.a. American Barbell Half Rack & DHZ Half Rack.

3 ofte stillede spørgsmål til træningsstativer

Hvilke øvelser kan man lave med et træningsstativ?

Med et træningsstativ kan du for eksempel lave bænkpres, squat og kropshævninger. Du har altså mulighed for at få rørt hele kroppen.

Hvad er de vigtigste krav til et træningsstativ?

De vigtigste krav til et træningsstativ er at træningsstativet er både kraftigt og stabilt - så sikkerheden er i top.

Er det sikkert at træne med et træningsstativ?

Hvis du vælger et træningsstativ i en god kvalitet, der står rigtig stabilt på gulvet, så er der ingen chancer for at det vælter eller tipper.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Anders T

Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige!

Sammenlign træningsstativer (3 forskellige)

ProForm Half Rack squat rack
ProForm Half Rack
American Barbell Half Rack squat rack
American Barbell Half Rack
Dimensioner 170 x 122 x 213 cm 122 x 152 x 240 cm
Maks vægtbelastning 230 kg 650 kg
Vægt 78 kg 213 kg
Bedøm denne artikel
36 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5