Bedste varmecreme: Se de 3 udvalgte cremer med varme til ømme muskler & led i 2021

Bedste varmecreme: Se de 3 udvalgte cremer med varme til ømme muskler & led i 2021

Den bedste varmecreme til ømme led og muskler efter hjemmetræning sikrer en dejlig varme der løsner op i stivheden. Hvad end du har været eller måske er på vej i det lokale fitnesscenter - så vil du kunne få gavn af en varmecreme. Den kan afhjælpe ømme muskler og smidiggøre dem før en træningssession. Her i denne guide finder du de mest populære fitness cremer netop nu!

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 2. september 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 25. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Avivir Aloe Vera Heat 70% varmecreme

Konklusion: Her er den bedste varmecreme

Avivir Aloe Vera Heat 70% varmecreme er udvalgt af Casper, som den bedste varmecreme i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af varmecreme

Med den bedste varmecreme kan du effektivt lindre muskelsmerter og værkende led. En god creme med varmeeffekt løsner op i stivheden og kan bruges både når musklerne er overanstrengte, men også hvis du ønsker at varme musklerne op før sport.

Brug varmecremen på lægmusklerne før en gåtur når det er koldt udenfor eller tid at smidiggøre musklerne før en sportsmatch. Cremen er selvfølgelig også optimal, hvis nakken er stiv og øm efter en lang dag foran skærmen.

Jeg har her samlet de mest roste varmecreme på markedet. På den måde ved du, hvad der er værd at købe og hvad du bør holde dig fra. Efter præsentationen af produkterne går jeg i dybden med produktet og alle dens fordele og egenskaber.

3 vigtige råd om varmecreme

 1. Vælg en varmecreme med aktive stoffer som kamfer eller menthol - Det der adskiller en varmecreme fra en almindelig creme er dens evne til at opvarme og smidiggøre muskler. Det sker ved hjælp af forskellige aktive stoffer som fx. kamfer, eucalyptus og menthol.
 2. Vælg en varmecreme med en langtidsvirkende effekt - Du kan med fordel ved en varmecreme, der har en langtidsvirkende effekt. Nogle varianter har nemlig kun effekt et par timer, hvor andre virker op til 6 - 8 timer.
 3. Vælg en varmecreme i en praktisk størrelse - Jeg vil anbefale dig at vælge en varmecreme i en praktisk størrelse, så du let kan tage den med i sportstasken eller med i håndtasken, når du skal på arbejde.

Hvilken varmecreme er bedst i test?

2. Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml varmecreme

Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml varmecreme

Karmameju varmecreme

Karmameju BOOST Balm 03 er en super skøn salve, som kan bruges til hele kroppen. Den er beriget med rene æteriske olier, som reducerer ubehag og irritationer i kroppen. Indholdet af kamfer og eukalyptus letter hovedpine, tilstoppet næse og influenzasympto... Læs mere hos Nicehair

3. RFSU Sense Me Turn Up The Heat varmecreme

RFSU Sense Me Turn Up The Heat varmecreme

RFSU varmecreme

Lidt ekstra varme til dit sexliv Prøv RFSU Sense Me Turn Up The Heat for at give dit sexliv et lille ekstra pift.Cremen har en varmende effekt og fungere både som en glidecreme og massage-olie til både kroppen og de intime dele. Den er skånsom o... Læs mere hos Signatura

Effektiv intim glide- og massage creme, varmende effekt til hele kroppen & vandbaseret creme med langvarig glideeffekt.

Varmecreme til ømme muskler og værkende led

Når musklerne er ømme eller leddene værker, så er vi mange, der drømmer om varme karbade eller et varmetæppe eller lignende, der kan hjælpe med at løsne op og give os lindring.

Følelsen af varme der trænger ind i muskler og led og løsner op for spændinger og smørre værkende led, kan du faktisk få på tube.

En varmecreme går nemlig ind og varmer muskel og led op, så de slapper af og du får lindring.

Hvad er en varmecreme

En varmecreme er en creme, der indeholder aktive ingredienser, som trænger dybt ind i ømme muskler og led. De aktive stoffer i en varmecreme kan være ingredienser som:

 • Aloe Vera
 • Kamfer
 • Menthol

En varmecreme har samme konsistens som en almindelig lotion og derfor let at smøre på huden, hvor den let absorberes og hurtig gør sin virkning.

En varmecreme kan gøre underværker for din krop i mange forskellige sammenhænge. Dem kommer vi ind på senere.

Vi kigger også på, hvornår du bedst bruger varmecremen og hvor længe du skal regne med en virkning.

Endelig kigger vi også på, hvordan du vælger den bedste varmecreme til dig.

I det hele taget så giver vi dig på et par minutters læsning alt, hvad du har brug for at vide om varmecreme og alle dens fordele.

Sådan virker en varmecreme

En god varmecreme er et mirakelmiddel mod smertende muskler og led. De aktive ingredienser i varmecremen går ind og opvarmer musklerne og øger blodcirkulationen.

Det er et effektivt middel mod muskelspændinger og værkende led.

Varmecremen kan anvendes til mange forskellige formål og det er derfor altid en god idé, at have en tube varmecreme stående i badeværelsesskabet.

Hvis du elsker at løbe udendørs hele året rundt, så kan du med fordel smøre dine muskler i benene ind i en varmecreme på de rigtig kolde dage.

Så undgår du skader fordi dine muskler bliver for afkølede.

Det er også en god ide at bruge en varmecreme på gåturene i de kolde måneder, hvis du er ældre og har et dårligt blodomløb.

Når musklerne køles ned, så bliver blodgennemstrømningen nemlig forringet.

Har du forstrukket en muskel eller har du en anden skade, så kan det være utrolig lindrende at smøre varmecreme direkte på det ømme område.

Varmecremen går nemlig ind og virker i løbet af meget kort tid. Som oftest vil du kunne mærke en lindring i løbet af 20 minutter til en halv time.

Mange danskere lider af muskelspændinger i nakke, ryg og lænd. Ofte på grund af stillesiddende kontorarbejde.

Muskelspændinger kan forårsage hovedpine og hæmmet bevægelsesfrihed, men en god varmecreme er yderst effektiv og hjælper med at løsne musklerne op.

Tag eventuelt et godt varmt bad og smør derefter et godt lag varmecreme på det ømme område.

Har dit barn vokseværk så smør varmecreme ind i det ramte område. Det virker lindrende og får musklerne til at slappe af.

Varmecreme både til akutte og kroniske smerter

Varmecreme kan gå hen og blive din bedste ven, hvad enten du har akutte smerter som muskelspændinger, overtræning eller en forstrækning eller du har kroniske ledsmerter.

Varmecremen går ind og varmer muskler og led op. Det mindsker smerten og ubehaget og er med til at løsne myoser op.

Døjer du med gigt eller andre ledsmerter, så kan du med fordel smøre dine led med en varmecreme efter behov.

Varmecreme kurerer ikke gigt, men det lindre smerter og ubehag.

Hvor længe virker varmecreme?

Det er forskelligt fra mærke til mærke, hvor lang en effekt du kan forvente af varmecremen.

Men som oftest vil du kunne begynde at mærke en lindring efter 20 - 30 minutter og varigheden vil være på mellem 4 - 8 timer.

Du bør altid læse brugsanvisningen grundigt.

Her kan du finde vigtig information, som for eksempel hvor ofte du må bruge varmecremen og hvor lang tids effekt, du kan forvente dig af produktet.

Kært barn har mange navne

Der er et kæmpe marked for varmecreme da ømhed i muskler og led er noget, der rammer de fleste danskere på forskellige tidspunkter i livet.

Der findes mange forskellige brands indenfor varmecremer, som du også kan se i vores udvalg af de bedste varmecreme på markedet i dag.

Men der findes ikke kun mange brands der producere varmecreme.

Varmecremen ses også under flere navne. Er du stødt på navne som:

 • Varmecreme
 • Muskelgel
 • Varmesalve
 • Massagesalve med kamfer

Hvis du er stødt på navne som disse og undre dig over hvad forskellen er, så kan vi godt forstå dig.

For når alt kommer til alt, så er der tale om det samme produkt, nemlig en creme med varmegivende egenskaber. Altså en varmecreme!

De mange fordele ved at bruge varmecreme

 • Opvarmer muskler
 • Øger blodcirkulationen
 • Løsner muskelspændinger i nakke, skuldre og lænd
 • Smertelindrende ved skader og forstrækninger
 • Afstressende

Hav altid en varmecreme i toiletskabet

En god varmecreme er en af de ting, som du altid bør have på lager, så den er parat når behovet opstår.

Fordi en varmecreme kan bruges i så mange forskellige sammenhænge, både som forebyggende til at varme muskler og led op og undgå skader og lindrende hvis overbelastning, muskelsammenfiltringen eller gigt symptomerne allerede ér opstået.

Har du stadig spørgsmål vedrørende en af de varmecremer vi har anmeldt her, så har vi lagt link ind direkte til forhandleren, hvor du kan finde yderligere information og gøre dit køb.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 varmecremer, har Casper valgt Avivir Aloe Vera Heat 70% , som den bedste varmecreme i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære varmecremer, herunder bl.a. Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml & RFSU Sense Me Turn Up The Heat.

6 ofte stillede spørgsmål om varmecreme

Må man bruge varmecreme ved forstrækninger?

Ja, varmecreme er smertelindrende ved skader som forstrækninger.

Må man bruge varmecreme hvis barnet har vokseværk?

Ja, varmecreme er et anbefalet middel til at lindre smerter hos børn i forbindelse med vokseværk.

Hvor ofte må man bruge varmecreme?

Du må bruge varmecreme som smertelindring eller til at opbløde spændte muskler med 8 timers mellemrum.

Hvor længe er en varmecreme om at virke?

En varmecreme tager ca. 20 - 30 minutter om at tage effekt.

Hvad er de aktive stoffer i en varmecreme?

De aktive stoffer i en varmecreme er som oftest enten menthol, eucalyptus eller kamfer.

Er en varmecreme det samme som en muskelgel?

Ja en varmecreme er det samme som muskelgel, men også det samme som varmesalve og massagesalve. Kært barn har mange navne.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Bedøm denne artikel
38 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5