Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste fodmassage maskine: Se de 6 udvalgte massagemaskiner til fodmassage i 2021

Bedste fodmassage maskine: Se de 6 udvalgte massagemaskiner til fodmassage i 2021

Den bedste fodmassage maskine til hjemmebrug er den der stimulerer, fremmer blodcirkulationen og masserer fodsålerne for øget velvære. Skal du vælge en model med vand eller uden vand og hvad skal man være opmærksom på ved køb? Bliv klogere på valg af fodmassageapparat og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Nettofitness.dks sportsguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 7 december 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 5. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 2. juni 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Flowlife Flowfeet fodmassage maskine

Konklusion: Her er den bedste fodmassage maskine

Flowlife Flowfeet fodmassage maskine er udvalgt af Casper Mikkelsen, som den bedste fodmassage maskine i december 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af fodmassage maskine

Med den bedste fodmassage maskine kan du sætte dig i sofaen og forkæle dine fødder med en lækker fodmassage. Afhængig af hvilken model du vælger, kan du benytte funktioner som spafunktion, infrarød lysterapi, kompressions massage, fodmassage apparat med eller uden vand osv.

Med det bedste fodmassageapparat kan du lindre trætte og værkende fødder efter en lang dag på benene og du kan virkelig sætte gang i blodcirkulationen, hvilket er en stor fordel, hvis du har kredsløbsproblemer.

Jeg har her samlet et udvalg af de bedste fodmassage maskiner på markedet. Der er modeller i forskellige prisklasser, såvel som med forskellige funktioner. Det giver dig mulighed for at vælge fodmassage apparat mellem kvalitetsprodukter.

3 gode råd til dig der skal købe et fodmassageapparat

  1. Fodmassagemaskine med eller uden vand - Fodmassage maskiner kommer med forskellige funktioner, men først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om du ønsker et fodmassage apparat, der bruger vand eller ej.
  2. Hvilke funktioner har du behov for - Afhængig af hvilken model du vælger, så kan du få funktioner som kompressions massage, infrarød lysterapi, spafunktion osv. Gør dig nogle overvejelser om hvilke funktioner, der vil lindre dine fødder mest.
  3. Vælg en fodmassage maskine der passer til dine fødder - Der er mange fodmassagemaskiner derude og det er vigtigt, at du finder en der passer til dine fødder og de problemer du har med dine fødder. En fodmassagemaskine der masserer for hårdt vil for eksempel gøre, at du ikke får den brugt.

Hvilken fodmassage maskine er bedst i test?

1. Flowlife Flowfeet fodmassage maskine

Flowlife Flowfeet fodmassage maskine

Den bedste elektriske fodmassage maskine uden vand

Flowfeet er premium produkt til fodmassage. Med tre forskellige programmer og styrkeniveauer, kan du selv bestemme hvilken form for behandling dine fødder skal få. Dine fødder bliver belasted med næsten 700 tons hver dag, hvilket svarer til vægten af omkring 15 lastbiler. Dine fødder bærer dig hele dagen og har... Læs mere

2. Beurer FM 90 fodmassageapparat

Beurer FM 90 fodmassageapparat

Beurer fodmassageapparat

Med dette massageapparat får du shiatsu massage og luftkompressionsmassage i ét produkt.Døjer du med ømme fødder, er denne fodmassage fra tyske Beurer det perfekte produkt til dig.Beurer FM 90 Fodmassage har fokus på reflekszonemassage af fødderne, og har... Læs mere hos Ren velvære

3. Beurer FB 50 fodmassage fodbad

Beurer FB 50 fodmassage fodbad

Beurer fodmassage fodbad

Forkæl dine trætte og anstrengte fødder med en vibrations- eller boblemassage, der er skræddersyet til dine behov takket være Beurer luksus fodbad FB 50.... Læs mere hos Proshop

Vibration- og boblemassage, 5 temperaturindstillinger & pedicure-tilbehør.

4. Beurer FM 39 fodmassage maskine

Beurer FM 39 fodmassage maskine

Beurer fodmassage maskine

Giv dine fødder en lindrende Shiatsu-massage med Beurer fodmassereren FM 39. Denne enhed til fodmassage øger blodomløbet i dine fødder og er udstyret med en varmefunktion, som kan vælges separat.... Læs mere hos Elgiganten

5. OBH Nordica Foot Spa 6063 fodmassage fodspa

OBH Nordica Foot Spa 6063 fodmassage fodspa

OBH Nordica fodmassage fodspa

4,6 l fodspaAt tage et skønt fodbad en gang imellem, gør fødderne glade. Fodbadet har vibrationsmassage, bobler, varme, infrarød punktvarme og massagetilbehør, alt dette for at dine fødder kan føle sig godt tilpas.... Læs mere hos Proshop

Hvad er en fodmassage maskine?

En fodmassagemaskine er en fantastisk opfindelse, der som intet andet kan lindre ømme og trætte fødder. En fodmassagemaskine, eller fodmassage apparat som det også kaldes, når det ikke kaldes for en fodbadmaskine, er et elektrisk apparat, som kan give dine fødder en dybdegående massage der føles himmelsk og som får dine fødder til at føles som genfødte.

En fodmassage maskine fylder ikke særlig meget og du kan derfor let tage den med ind i stuen og stille den foran din yndlingsplads i sofaen eller hvor du ynder at sidde og slappe af. Eneste forudsætning der skal være er en strømkilde, så du kan tilslutte din fodmassage maskine.

Og fordi fodmassage maskinen ikke fylder mere end end almindelig opvaskebalje så kan du let gemme den væk i et skab eller under sengen, når den ikke er i brug.

Når du leder efter en fodmassage maskine, så vil du opleve, at modellerne er forskellige og det er de funktioner, som de tilbyder også. Derfor er en artikel som denne god, da det giver dig mulighed for at lære mere om de forskellige funktioner, så du ved, hvilke du skal lede efter, når du skal finde den bedste fodmassage maskine til dig og dine fødder.

Forkæl dine fødder med en fodmassage maskine - de vil takke dig

Der kan være mange årsager til at fødderne værker. Det kan skyldes, at du har et arbejde hvor du står op hele dagen, det kan også være, at du dyrker meget motion og dermed bruger dine fødder meget.

Men der er også en lang række sygdomme som gør, at dine fødder kan volde dig problemer og havde god gavn af en fodmassage. Fodmassagen vil muligvis ikke alene kunne fjerne sygdommen, men den vil hjælpe med at lindre smerter og sætte gang i blodcirkulationen som igen hjælper på restitutionen.

Har du problemer med dine fødder som forårsaget af diabetes, gigt eller åreforkalkning, så vil du opleve stor hjælp og lindring hvis du anskaffer dig en fodmassagemaskine.

Måske har du allerede udset dig den fodmassage maskine, som du gerne vil have og så er det bare at følge linket og foretage dit køb. Men er du stadig ikke helt sikker på hvilken model du skal vælge, så læs med videre, hvor jeg gennemgår de muligheder du har når du skal købe et fodmassage apparat.

Fordele ved at købe en fodmassage maskine

Der er mange fordele ved at købe en fodmassage maskine ud over, at det er skønt og afslappende at få masseret fødder.

Ømme og trætte fødder og ben kan være utrolig generende og energislugende og det er derfor forståeligt, at du gerne vil gøre noget ved problemet. Det kan du gøre ved at købe et fodmassage apparat.

Når du investere i en fodmassagemaskine så kan du forvente at:

1. En fodmassage maskinen virker afstressende, ikke kun for dine fødder men for hele kroppen. Det kan derfor anbefales, at du også nyder en velgørende fodmassage de dage, hvor dine fødder ikke ligefrem værker, men hvor du bare har brug for at komme ned i gear.

2. En fodmassage maskine øger restitutionen og afhjælper ømme fødder. Har du været på stroppemarch eller brugt en dag i byen og jagtet tilbud, så kan fødderne være så trætte og ømme at de summer af træthed. Sæt dem i et fodmassage apparat og så vil du mærke en øjeblikkelig lindring.

3. En fodmassage maskine forebygger at du får kramper i dine lægmuskler og dine fødder. Hvis du oplever, at musklerne i dine fødder og lægge har tendens til at krampe, så vil jævnlig brug af en fodmassage maskine afslappe musklerne og forebygge at problemet opstår.

4. En fodmassage maskine øger blodcirkulationen. Det kan gøre en stor forskel, hvis du døjer med evig kolde fødder. Men det får også affaldsstofferne til at forlade kroppen hurtigere. Døjer du med kolde fødder vil en fodmassage maskine med infrarød varme være oplagt.

5. En fodmassage maskine afhjælper uro i benene. Rigtig mange mennesker oplever uro i benene, specielt når de kommer op i alderen. Det kan være utrolig generende, fordi uroen er konstant, uanset hvordan du sidder eller ligger. Med daglig dybdegående fodmassage så vil du kunne afhjælpe dette problem.

6. En fodmassage maskine afhjælper hævede ben. Når dine ben hæver op, så skyldes det væskeophobninger og ophobninger af affaldsstoffer, som kroppen ikke kan komme af med. Hvis du lider af ben, der har tendens til at hæve op, så vil du få stor gavn af en fodmassage maskine som kan give dig en lymfedrænage massage, der kan afhjælpe problemet.

7. En fodmassage maskine sikrer dig en god nattesøvn. Rigtig manges søvnproblemer opstår, fordi de oplever uro eller smerter i benene, som gør at de må op og gå flere gange i løbet af natten. Med jævnligt brug af et fodmassage apparat, så vil disse gener mindskes eller helt gå væk.

Med alderen oplever mange problemer med blodcirkulationen og / eller uro i benene. Det kan afhjælpes med daglig brug af fodmassage apparat.

Sådan finder du det bedste fodmassageapparat

Som med alle andre køb, så kan det godt betale sig at gøre sig nogle tanker om, hvad man forventer af sit køb. Specielt når det drejer sig om noget som en fodmassage maskine.

Der findes nemlig rigtig mange modeller som hver især kan noget forskelligt. Det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke funktioner du anser som vigtige og hvilke du er villige til at gå på kompromis med for eventuelt at kunne overholde budgettet.

Massage med eller uden vand

Når du skal vælge fodmassage apparat, så kan du overordnet vælge mellem 3 typer:

Fodmassagemaskine uden vand med massageruller

Et fodmassage apparat der ikke bruger vand giver enten en shiatsu massage eller en vibrationsmassage. Det er begge dybdegående massageformer, som virkelig sætter gang i blodcirkulationen og dræner lymferne.

Fodmassagemaskine der giver spa massage

Et fodmassage apparat, der giver en spa massage, bliver også nogle gange kaldt for en fodbadsmaskine. Denne massageform foregår i dejlig varmt vand som løsner op for de ømme muskler samtidig med, at dyserne i fodmassage maskinen massere dine fødder.

En kombination af de to der giver dig begge massage muligheder

I nogle af de mere avancerede modeller har du mulighed for at skifte mellem spa massage og de dybdegående massage, der foregår uden vand, men i stedet af massageruller placeret strategisk i fodmassage maskinen, så de rammer dine reflekspunkter.

Massagetyper

Når du læser om de forskellige modeller af fodmassage maskiner, så støder du på forskellige massagetyper. De hyppigst forekommende er:

Shiatzu Massage

Den japanske massageform Shiatzu massagen er en af de mest populære massageformer, både når det gælder fodmassage maskiner, men også når vi taler om massagestol, massageapparat eller en massagepistol.

Shiatsu massage er en dybdegående massage, som består af en kombination af akupressur, altså punktmassage og desuden en pulserende, vibrerende og roterende massage.

Shiatsu massage er perfekt til at løsne muskelinfiltrationer, øge blodcirkulationen og dræne lymferne hvis du døjer med væskeophobninger i dine fødder og ben.

Zoneterapeutisk massage

Du finder også flere fodmassageapparater på markedet, som giver zoneterapeutisk massage, som er en kombination af varme, biomagnetiske bølger og infrarøde stråler.

Ved hjælp af bio magnetisk bølge terapi, som kan indstilles i forskellige styrker, så kan du virkelig fokusere massagen mod føddernes reflekspunkter. Denne massageform er virkelig god uro i ben og fødder og wellness massage.

Luftkompressionsmassage

Noget af de nyeste indenfor fodmassagemaskiner er luftkompressionsmassage, som du måske kender det fra recovery boots.

Luftkompressionsmassagens fokuspunkt er lymfedrænage som afhjælper væske i ben og fødder. Det øger samtidig blodcirkulationen og giver en bedre iltning til musklerne.

Det betyder du hurtigere kommer af med affaldsstofferne og at dine muskler hurtigere restitueres. En virkelig velgørende massageform som får dine ben og fødder til at føles som nye.

Antal af massage programmer

Jeg har tidligere gennemgået, hvilke massagetyper du oftest finder i fodmassage maskiner, så du har en idé om, hvad de hver især kan.

Gør op med dig selv om du ønsker en fodmassage maskine som fokusere på én type massage eller om du ønsker at kunne vælge mellem forskellige massagetyper alt efter om du ønsker en dybdegående massage, en varmelindrende massage, en reflekszone massage eller en Shiatsu-massage.

Prisen på fodmassage apparater afhænger selvfølgelig også af hvor mange forventninger du har til den.

Infrarødt lys og infrarød varme infrarød sauna

Behandlinger med infrarødt lys og infrarød varme er ikke uden grund voldsom oppe i tiden. Det kan du blandt andet også se på salgstallene på infrarød sauna og infrarøde massagesæder osv.

Når en fodmassage maskine anvender infrarøde stråler, som opvarmer det dine fødder hvilket har en afslappende og afstressende virkning. Samtidig så hjælper de infrarøde stråler også med at frigøre affaldsstoffer, som har ophobet sig i dine fødder og din krop.

Infrarødt lys og varme er kendt for sine helende, restituerende og smertelindrende egenskaber.

Fodvarme- og fodmassage

Har du kolde fødder, som du har svært ved at holde varme, så kan det skyldes, at din blodcirkulation i ben og fødder ikke er så god som den burde være.

Du kan sætte godt gang i blodcirkulationen ved at give dine fødder massage, men har du tendens til kolde fødder så bør du måske overveje et fodmassage apparat med indbygget fodvarmer. Det kan være i form at en opvarmet fodpose, hvor der er vibrerende ruller under fødderne som giver dig en afslappende massage samtidig med, at dine fødder bliver varmet godt igennem.

Størrelse

Size matters - også når det kommer til fodmassage maskiner. Gør dig nogle tanker om, hvor du kunne tænke dig at bruge din fodmassage maskine. Er det i lænestolen foran tv, du tror du kommer til at sidde mest eller tænker du, den oftest kommer til at stå under sit skrivebord, så du kan få fodmassage, mens du arbejder.

Vælg et fodmassage apparat, som har en håndterbar størrelse, hvis du gerne vil kunne flytte den rundt. Ved du, at din fodmassagemaskine kommer til at stå stationært ét sted, så er vægten mindre vig.

Rengøring

Det er vigtigt, at en fodmassage maskine er let at gøre ren, så der ikke samler sig bakterier i den. Producenterne er flinke til at tænke på dette, når de designer deres modeller, men det kan være en god idé på forhånd at undersøge, hvordan du lettest kan komme til at gøre fodmassage apparatet helt rent efter brug.

Tag dit fodmassage apparat med på kontoret så forkæl fødderne mens du arbejder.

En god fodmassage genopliver trætte og ømme fødder

Vi lever i en tid, hvor der er stor fokus på sundhed, altså på hvad vi spiser, hvor meget vi træner og hvordan vi i det hele taget behandler vores kroppe. Men mange kommer til at overse deres fødder, som jo faktisk er dem, der skal bære os gennem livet.

Vores fødder er en kompleks sammensætning af muskler, led, sener og knogler. Faktisk så finder du hele 25 % af kroppens knogler samlet i dine fødder. Vores fødder er “designet” til at bære vores kropsvægt, holde balancen for os og få os derhen vi gerne vil, om det så foregår i skridt, løb eller hop.

Det er en kæmpe opgave at uddelegere til så små kropsdele og derfor er det også vigtigt, at du plejer dem bedst muligt og er lydhør for, når de siger fra. Der er flere måder du kan tage hensyn til dine fødder.

Pedicure og fugt

Du kan give dine fødder en pedicure, når de trænger. På den måde undgår du nedgroede tånegle og du får fjernet hård hud, der kan give smertefulde hæl sprækker og ligtorne.

Det er samtidig vigtigt, at du ikke glemmer dine fødder, når du smører din krop ind i bodylotion. Faktisk får du rigtig gode resultater, hvis du vælger en fed fodcreme til dine fødder, som du bruger hver aften, inden du går i seng, så cremen kan trække ind i løbet af natten.

Sundt fodtøj

Det er et ømt punkt for mange, MEN dit fodtøj er faktisk ofte roden til de problemer, du oplever med dine fødder. Sko moden tager nemlig ofte ikke sit udgangspunkt i, om skoen er sundt for foden eller ej.

Derfor er det vigtigt, at du selv er opmærksom på at vælge sko, der giver din fod den rette støtte og hvor der er plads til din fod.

Skoens størrelse - Det er vigtigt, at du ikke vælger sko, der er for små. Det anbefales, at der er ca. 1 til 1,5 cm plads mellem dine tæer og skosnuden. Det er samtidig vigtigt, at skoen ikke er for smal, så den klemmer siderne af din fod.

Sålen - Sålen på din sko er også af afgørende betydning for, om skoen er god for din fod eller ej. Vælg en sko med en smidig sål, som følger foden, når du bøjer dine tæer. Det giver en meget bedre fleksibilitet, når du går.

Behagelighed- Din fødder giver dig gerne svaret, så snart du tager skoen på og tager et par skridt. Vælg en sko som føles super behagelig, når du træder ned i den. Sko der købes med tanken om, at “ de nok kan gåes til”, er i reglen aldrig den rette sko for din fod.

Fodmassageapperat

Lige meget hvor godt du passer på dine fødder med det rette fodtøj og den rette pleje, så bliver dine fødder trætte efter en lang dag på benene.

Det kan også være, at du har sygdomsmæssige årsager til at dine fødder er særligt udfordret. En fodmassage maskine kan lindre og løsne dine muskler i fødderne, fjerne hævelser og sætte gang i blodomløbet.

Giv en fodmassage maskine som gave til babyshower eller barselsgave.

Fodmassage maskine til den vordende mor

Hvis du er så heldig, at din veninde,kæreste eller kone er gravid, så er en af de bedste gaver du vil kunne give hende en fodmassage maskine.

En graviditet er nemlig en voldsom belastning for fødderne og mange gravide kvinder oplever også, at deres fødder hæver op og at blodcirkulationen bliver dårligere.

Med en fodmassage maskine så kan din kæreste eller kone få afstresset de ømme fødder og få drænet noget af væsken væk.

Har du fundet den bedste fodmassage maskine til dine fødder og dit budget?

Så er vi ved at være ved vejs ende. Jeg håber, du er blevet meget klogere på fodmassage apparater og alle de fordele, der er ved at købe en. Jeg tænker, du allerede har et godt øje til en af de modeller, jeg har præsenteret dig for her.

Har du spørgsmål, som jeg ikke har fået besvaret her, så kan du finde yderligere produktinformationer på forhandlerne egne sider. Jeg har lagt link ind direkte til disse, det gør det let for dig at finde frem til forhandlerne og det gør det ikke mindst let for dig at finde den bedste pris på produktet.

Jeg vil ønske dig og dine fødder god fornøjelse med en dejlig fodmassage.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 fodmassage maskiner, har Casper Mikkelsen valgt Flowlife Flowfeet fodmassage maskine, som den bedste fodmassage maskine i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære fodmassage maskiner, herunder bl.a. Beurer FM 90, Beurer FB 50, Beurer FM 39 & OBH Nordica Foot Spa 6063... klik her for at se de resterende!

4 ofte stillede spørgsmål til fodmassage maskiner

Hvordan vælger man et godt massageapparat til fødderne?

Man bør vælge et fodmassageapparat der fokuser på det eller de områder af foden, som man ønsker masseret. Vælg også en model med flere forskellige massage-programmer, så du kan variere massagen.

Hvor ofte bør man massere sine fødder?

Man kan med fordel massere sine fødder hver aften, da det vil afstresse dem oven på en lang dag. Vores fodsåler er jo hele tiden i brug.

Hvad er en fodmassage maskine?

En fodmassage maskine er et massageapparat til fødderne. Man sætter fødderne ned i maskinens to huller, vælger program og sætter sig til rette. Maskinen giver en dejlig fodmassage og slukker når den er færdig.

Er fodmassage maskiner gode?

Fodmassage maskiner er generelt gode, men der findes også dårlige, der er lavet af lidt for dårlig kvalitet. Dem bør man undgå. Prøv den om muligt før køb eller køb den online, så du kan sende den retur igen.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Nettofitness.dks sportsguru
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak, der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien og i weekenderne spiller han enten tennis eller padel.

Bedøm denne artikel
23 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5