Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste hulahopring med vægt: Se de 5 udvalgte hulahopring til at tabe sig om taljen i 2021

Bedste hulahopring med vægt: Se de 5 udvalgte hulahopring til at tabe sig om taljen i 2021

Den bedste hulahopring med vægt gør træning af taljen og opbygning af mavemuskler til en leg. Den velkendte hulahopring vi alle kender fra skolegården er tilbage, og den findes stort set alle fitnesscentre rundt omkring i Danmark. Vælg en hulahopring med den rette vægt og gerne en variant med massageknopper på indersiden, så mavemusklerne virkelig kommer på arbejde. Se også efter muligheden for at skille den ad, så den nemt kan opbevares i et skab. Dertil bør den være beklædt med skum el.lign. materiale. Bliv klogere på valg af den rette træningsring og se hvilke hulahopringe med vægt vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Nettofitness.dks personlige træner
Priser er opdateret i dag onsdag d. 1 december 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 24. november 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 19. november 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Powerhoop Deluxe hulahopring med vægt

Konklusion: Her er den bedste hulahopring med vægt

Powerhoop Deluxe hulahopring med vægt er udvalgt af Anders Kjærgaard, som den bedste hulahopring med vægt i december 2021.

Bedste

Hvilken hulahopring med vægt er bedst i test?

1. Powerhoop Deluxe hulahopring med vægt

Powerhoop Deluxe hulahopring med vægt

Powerhoop hulahopring med vægt

Powerhoop Deluxe er uden tvivl verdens mest avancerede fitness hoop! Designet på Powerhoop Deluxe er et slankt revolutionerende design, som er muliggjort af en enestående støbeprocess. En udvendig overflade af hård plast beskytter hoopen mod udvendige skader, og de indvendige stødabsorberende zoner maksimere... Læs mere hos Den Intelligente Krop

2. Powerhoop Slim hulahopring med vægt

Powerhoop Slim hulahopring med vægt

Powerhoop hulahopring med vægt

I tillæg til flagskibet, Powerhoop Deluxe, findes også Powerhoop Slim. Powerhoop Slim er ideel for begyndere. Den strømlinede ring egner sig godt til alle voksne, men også teenagere og "følsomme" brugere. Vægten på 1,4 kg hjælper med at slanke taljen og trimme kroppens kerne muskulatur, den indre overflade... Læs mere hos Den Intelligente Krop

3. Tunturi Hula Hoop Ring 1,5 kg hulahopring med vægt

Tunturi Hula Hoop Ring 1,5 kg hulahopring med vægt

Tunturi hulahopring med vægt

Hula hop ring fra Tunturi på 1,5 kg med massageknopper. Hulahopringen består af 6 dele med kliklåse, og kan let deles og sættes sammen igen, hvilket gør det meget nemt at opbevare eller tage med. Hver del er beklædt med fast skummateriale, der gør den behagelig at træner med. Læs mere hos Abilica

4. Tunturi Hula Hoop Ring 1,8 kg hulahopring med vægt

Tunturi Hula Hoop Ring 1,8 kg hulahopring med vægt

Tunturi hulahopring med vægt

Hula hop ring fra Tunturi på 1,8 kg med massageknopper. Hulahopringen består af 6 dele med kliklåse, og kan let deles og sættes sammen igen, hvilket gør det meget nemt at opbevare eller tage med. Hver del er beklædt med fast skummateriale, der gør den behagelig at træner med. Læs mere hos Abilica

5. Abilica Heavy Rocker 2,2 kg hulahopring med vægt

Abilica Heavy Rocker 2,2 kg hulahopring med vægt

Abilica hulahopring med vægt

Abilica hulahopring på 2,2 kg med massageknopper. Hulahopringen består af 6 dele med kliklåse, og kan let deles og sættes sammen igen, hvilket gør det meget nemt at opbevare eller tage med. Hver del er beklædt med fast skummateriale, der gør den behagelig at træner med. Læs mere hos Abilica

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 hulahopringe med vægt, har Anders Kjærgaard valgt Powerhoop Deluxe hulahopring med vægt, som den bedste hulahopring med vægt i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære hulahopringe med vægt, herunder bl.a. Powerhoop Slim, Tunturi Hula Hoop Ring 1,5 kg, Tunturi Hula Hoop Ring 1,8 kg & Abilica Heavy Rocker 2,2 kg.

9 ofte stillede spørgsmål til hulahopringe med vægt

Skal jeg vælge en hulahopring med vægt?

Du kan med fordel vælge en hulahopring med vægt, hvis du ser hulahopringen som et træningsredskab og ikke blot et stykke legetøj.

Kan man tabe sig ved at bruge hulahopring?

Man kan godt tabe sig ved at træne med hulahopring. Man kan tabe sig op til flere cm omkring taljen samt få strammet op. Når musklerne omkring taljen trænes op, så holder de maven inde, så den ikke buler frem. En hulahopring med vægt er derfor et godt træningsredskab til at formindske sin talje og få smidt nogle cm.

Hvor tung skal en hulahopring være?

En hulahopring skal veje 1,5 kg hvis du vejer under 60 kg, 1,8 kg hvis du vejer over 60 kg. Hvis du er øvet og i god form eller du er mand, så skal du vælge 2,2 kg.

Hvor mange kalorier forbrænder man ved at hulahoppe?

Man forbrænder op til ca. 250 kalorier på en halv times træning med hulahopring. Sørg for at bevæge hofterne i takt og blive ved med at køre rundt. Hulahoptræning er en super effektiv og sjov træningsform.

Hvor længe skal jeg træne med en hulahopring?

Du bør træne så længe du kan, men start stille ud og kom op omkring de 10 - 15 minutter. Efter de første par træninger vil du uden tvivl kunne mærke din hulahoptræning i talje, hofter, mave, ryg og ben, da musklerne i disse områder vil være ømme.

Hvor kan man købe hulahopringe med vægt?

Man kan købe hulahopringe med vægt online og dermed nyde godt at den store konkurrence på prisen.

Hvilke dele af kroppen træner man med en hulahopring?

Med en hulahopring træner man musklerne i taljen, hofterne, maven, ryggen og benene.

Hvad hedder en hulahopring på engelsk?

En hulahopring på engelsk hedder hula hoops.

Hvad er Powerhoop?

Powerhoop er et mærke, der har specialiseret sig i hulahopringe med vægt til træning.

Anbefalingerne er givet af • Nettofitness.dks personlige træner
Skriv til Anders Kjærgaard

Anders er personlig træner og træner klienter frem til syv gange om ugen. Cheatdays eller ej, så har vi har svært ved at tro at Anders har sådanne dage. Han siger dog, at han spiser en pose slik i ny og næ, men han står trods dette snorlige!

Bedøm denne artikel
22 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5