Om Nettofitness.dk

Har du fra tid til anden ønsket at købe en ny pull up bar, træningselastik, løbebånd eller andet udstyr til hjemmetræning, og været i tvivl om hvilket der nu var det bedste? Eller endnu værre, at have købt et produkt, for senere hen og finde ud af, at det slet ikke levede op til dine behov? Det har vi, og det netop derfor, at Nettofitness.dk så dagens lys!

Vores mission hos Nettofitness.dk er simpel: at skabe verdens bedste produktanbefalinger.

Vi mener, at verdens bedste produktanbefalinger er dem, der hjælper dig med at vælge de rigtige produkter til dine specifikke behov, budget og ønsker til træningsøvelser ifm. bl.a. hjemmetræning.

Vores hemmelighed er dygtige eksperter med produktkendskab.

Sådan fungerer det:

  1. Vi udvælger de bedste produkter i hver kategori.
  2. Vi både køber produkter ligesom dig og vi får tilsendt produkter fra PR bureauer og samarbejdspartnere.
  3. Vores eksperter udfører selv deres produkttests og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.
  4. Eksperterne rangerer herefter på egen hånd de produkter de har gennemgået. Det bedste køb øverst og så fremdeles nedefter.

Nettofitness.dk er et reklamefinansieret medie. Når du klikker på et link, og måske køber produktet hos en af vores mange samarbejdspartnere, kan vi tjene lidt og dermed støtter du vores arbejde.
Bemærk: Produktet bliver ikke dyrere af at du køber det gennem vores anbefalinger!

Vores gennemgang af produkter starter med en større gennemgang af markedet i netop produktets kategori. Vi gennemgik f.eks. 21 forskellige varianter af kettlebells førend vi udvalgte de bedste af dem.

Vores eksperter og produkttestere er professionelle der bringer mange års erfaring til deres gennemgang af de mange produkter.

Hvis du har flere spørgsmål må du endelige læse vores FAQ eller skrive til os.

Hvem står bag Nettofitness.dk?

Nettofitness.dk er en del af det digitale mediehus, Candyfloss Collective. Vi er en dansk virksomhed fra Gentofte.

Candyfloss Collective ApS
Kærmindevej 34
DK-2820 Gentofte
CVR: DK35855599
nettofitness@candyfloss.dk

Eksperter hos Nettofitness.dk:

Vores eksperter er passionerede professionelle. Vi er faktisk så heldige, at vi har både en personlig træner og sportsfreak med på holdet. Sportsfreak ment på bedste vis! Vores team bringer mange års erfaring til bordet, hvilket tydeligt skinner igennem i vores produktkendskab til fitness- og motionsudstyr her på siden.

  • Anders T, personlig træner

    Anders T. har en baggrund som professionel personlig træner. Interessen for træning strækker sig også ind i privatlivet. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og på egen hånd 4-5 gange om ugen. Cheatdays eller ej - vi har svært ved og tro at Anders har sådanne dage. Han står snorlige! Læs mere

  • Casper, sportsfreak

    Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien. Læs mere