Abilica WinRower 2.0 romaskine

4.8 baseret på 33 stemmer

Abilica WinRower - en ekstra kraftig romaskine Den nye version af WinRower romaskinen fra Abilica er er en stor opgradering af den tidligere bestseller. Der er ingen tvivl om, at... Læs mere

Pris 5995 kr. 4995 kr. • Placering 1 i kategorien Romaskiner
Køb i dag og spar 17%
4.8
Super!
33 stemmer
4.8 / 5
Mærke:
Abilica
EAN (stregkode):
7051943005945
Vejl. pris:
5995 kr.
Dimensioner:
222 x 51 x 98 cm
Maks personhøjde:
198 cm
Maks personvægt:
130 kg
Modstandsniveauer:
16 stk.
Træningsprogrammer:
12 stk.
Vægt:
33 kg

Dagens pris (Opdateret i dag, 24. oktober 2021)

Abilica WinRower 2.0 test & anmeldelse

Konklusion: Jeg havde store forventninger før min test af Abilica Winrower 2.0, der til fulde er blevet indfriet. Det er vitterligt en af de bedste romaskiner på markedet til prisen. Man bør huske på, at der her er tale om en romaskine til hjemmetræning og ikke en model til fitnesscenteret. Man får derfor ikke professionel maskine, men derimod den perfekte maskine til hjemmebrug. Ofte er romaskinerne til fitnesscentre kraftigere i deres konstruktion, da de skal kunne holde til mange timers brug om dagen. Den højde maks brugervægt på hele 130 kg, vidner dog også om, at Winrower ligeså er af en kraftig konstruktion. Til prisen er dette den bedste romaskine. Punktum.

Overblik over denne anmeldelse

 1. Det kan vi lide
 2. Det kan vi ikke lide
 3. Dagens pris
 4. Oplevelsen med produktet
 5. Konklusion

Det kan vi lide

 • Høj brugervægt: Med en maks brugervægt på hele 130 kg er dette en af de bedste romaskiner til tunge brugere.
 • Kvalitet: Til prisen får man virkelig høj kvalitet for pengene. Romaskinens kraftige konstruktion sikrer en god kontakt med gulvet. Dette selv når der virkelig tages fat.
 • Lang glideskinne: Med sine lange glideskinne på 62 cm er det en maskine for hele familien. Høj eller lav, voksen eller barn - alle kan benytte sig af denne romaskine.
 • Høj brugerhøjde: Abilica oplyser en maks brugerhøjde på 198 cm. Det er dermed ligeså den bedste romaskine til høje personer, der ellers kan have svært ved at finde fitnessmaskiner.
 • God ro-computer: Computeren viser de vigtigste værdier og har et letlæseligt display - selv på afstand. Skærmen er baggrundsbelyst. Man kan derfor nemt aflæse skærmen, selv når man roer og er ude i en yderposition.

Det kan vi ikke lide

 • Magnetisk modstand: Nogen er til magnetisk modstand og andre luft- eller vandmodstand. Af en romaskine med magnetisk modstand er det dog en god ro-oplevelse.
 • Display: Displayet på Winrower 2.0 er letlæseligt og fint baggrundsbelyst, men en større skærm havde været oplagt.

Winrower 2.0 er en absolut bestseller når det kommer til romaskiner på det danske marked. Jeg er helt enig - det er vitterligt en fantastisk træningsmaskine!

Til trods for min nok åbenlyse personlige begejstring over denne model, så vil jeg nedenfor give dig en objektiv gennemgang, der giver dig en række fordele og ulemper ved Abilica Winrower. Herefter vil jeg lade det være op til og vurdere hvorvidt den matcher dit behov eller ej.

Abilica er et dansk firma fra 2007. De er kendt for deres høje kvalitet i egne motionsmaskiner samt andet fitnessudstyr for den sags skyld. Kvaliteten er langt over prisniveauet - på den gode måde. Du får altså her virkelig noget for pengene!

Abilica Winrower en kraftig romaskine med en god og solid konstruktion. Den står utrolig godt på gulvet - selv når jeg virkelig har taget fat og roet til.

Der er her tale om en romaskine med lang glidebane, der muliggør træning for (næsten) alle, uanset højde eller drøjde. Abilica oplyser en maks brugerhøjde på lige under 2 meter, 198 cm helt præcist. Sagt med andre ord, er dette en romaskine for hele familien, da den kan anvendes af både børn og voksne, høj som lav.

Romaskinens computer viser de vigtige og ønskede værdier på et letlæseligt display. Man bør huske på, at man under en rotur, som minimum, kommer ens benlængde ud fra skærmen. Skærmen skal derfor være letlæselig og med store karakterer - det er den på Winrower 2.0.

Den er nem at gemme væk når den ikke er i brug og hjulene forrest på maskinen fungerer utroligt godt og lader ikke til at være påvirket af maskinens egenvægt på 33 kg.

Konklusion

Jeg havde store forventninger før min test af Abilica Winrower 2.0, der til fulde er blevet indfriet. Det er vitterligt en af de bedste romaskiner på markedet til prisen.

Man bør huske på, at der her er tale om en romaskine til hjemmetræning og ikke en model til fitnesscenteret. Man får derfor ikke professionel maskine, men derimod den perfekte maskine til hjemmebrug.

Ofte er romaskinerne til fitnesscentre kraftigere i deres konstruktion, da de skal kunne holde til mange timers brug om dagen. Den højde maks brugervægt på hele 130 kg, vidner dog også om, at Winrower ligeså er af en kraftig konstruktion.

Til prisen er dette den bedste romaskine. Punktum.

Denne test & anmeldelse er udført af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Abilica WinRower - en ekstra kraftig romaskine

Den nye version af WinRower romaskinen fra Abilica er er en stor opgradering af den tidligere bestseller. Der er ingen tvivl om, at man får utrolig meget romaskine for pengene i den her model!

Det er en ekstra kraftig romaskine, der har en fysisk størrelse, som er tilpasset det skandinaviske marked. Ofte er fitnessmaskiner fabrikeret i østen, hvorfor de ikke altid har de 'rigtige mål', men det er ikke tilfældet her - denne model er lavet til vores fysiske kropsmål.

En romaskine med stillegående og komfortabel bevægelse

Glideskinnen, hvorpå sædet glider, er fremstillet i aluminium, der sikrer en stillegående og ikke mindst yderst komfortabel bevægelse - både frem og retur.

Romaskine med magnetmodstand

Abilica WinRower er en romaskine med magnetmodstand, der betyder, at svinghjulet er lavet af et magnetisk materiale, f.eks. jern. Ved siden af hjulet er der monteret en kraftig magnet. Jo tættere magneten er på svinghjulet, desto større modstand. Omvendt betyder det, at jo længere væk magneten er fra svinghjulet, desto mindre modstand.

På en WinRower romaskine justeres magnetens afstand fra svinghjulet elektronisk. Det gøres på maskinens computer.

God ro computer med godt display

WinRower er udstyret med en god computer og et godt display. Man kan vælge hele 12 forskellige programmer.

På displayet finder man følgende nyttig information:

 • Time/500
 • Rotag per minut
 • Distance i meter
 • Tid
 • Total antal rotag
 • Kalorieforbrænding
 • Level (magnetmodstand)

Man kan ligeså tilkoble et pulsbælte og dermed følge sin træning og ramme en eventuel ønsket pulszone. Med de mange forskellige programmer og den nemme indstilling af modstand får man gode kår for optimering af ens roture og træning.

Denne WinRower model har også indbygget modtager til trådløse pulssignaler, der bla. virker ukodet med Polar T31.

Vælg denne model hvis du ønsker en sammenklappelig romaskine med magnetmodstand, en stille frem- og tilbagekørsel på maskinens glideskinne og en god computer med et godt display og mange features.

Tekniske specifikationer:

 • Romaskinen vejer 33 kg
 • 16 forskellige modstandsniveauer (magnetmodstand)
 • 12 mulige træningsprogrammer
 • Maks personvægt 130 kg
 • Maks personhøjde 198 cm
 • Dimensioner når opsat: 222 x 51 x 98 cm (L x B x H)
 • Dimensioner når klappet sammen: 80 x 51 x 145 cm (L x B x H)

Husk altid en underlagsmåtte under en romaskine!

Tip: se de bedste romaskiner

Klar til at købe Abilica WinRower 2.0? Vi har fundet den bedste pris hos Abilica

Endnu ikke sikker? Se flere romaskiner

Bedste alternativ til prisen, eller billigere

Abilica WinRower 2.0 i sammenligning med det ene bedste alternativ

Abilica WinRower 2.0 romaskine
Abilica WinRower 2.0
Odin R6 (R600) romaskine
Odin R6 (R600)
Dimensioner 222 x 51 x 98 cm 180 x 51,5 x 47 cm
Maks personhøjde 198 cm
Maks personvægt 130 kg 130 kg
Modstandsniveauer 16 stk. (-8 stk.) 8 stk.
Træningsprogrammer 12 stk.
Vægt 33 kg (-6,5 kg) 26,5 kg
Bedøm dette produkt
33 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5