Apollo Plus romaskine

Dagens pris (Opdateret i dag, 16-01-2021)
  • Dagens bedste pris er 9900 kr.
  • Troværdig butik
Andre modeller:
Apollo Hybrid AR Rower
Apollo Hybrid AR Rower
romaskine
Apollo Plus
Apollo Plus
romaskine

Apollo Plus er den nye version af den tidligere bestseller Apollo Hybrid AR Rower.

Apollo Plus - en stabil og elegant designer romaskine

Apollo Plus er i sig selv en yderst elegant romaskine i stål og lyst asketræ. Den står i øvrigt utroligt godt på sit underlag (brug gerne en underlagsmåtte).

Man kan nemt og hurtigt skifte blandt de 4 forskellige modstandsniveauer, blot ved at dreje på en drejeknap, der sidder på siden af vandtanken. Man kan dermed få en god varieret træning, der kan matche et ønske om en let opvarmning og i den anden ende - en meget hård træning.

Med denne romaskine, sammenlignet Hybrid AR Rower (tidligere model), får man mulighed for hele 15% hårdere modstand.

En romaskine med vandmodstand

Apollo Plus er en romaskine med vandmodstand, hvilket betyder, at modstanden skabes i vandtanken. Grundideen er dog den samme, som ved f.eks. romaskiner med luftmodstand, at jo hurtigere rotag man tager, desto lettere bliver modstanden.

De populære vandromaskiner fra First Degree Fitness er alle udviklet i samarbejde med professionelle roere. Man får derfor en oplevelse, der både ved syn og lyd minder utroligt meget om roning på vand.

Effektiv cardiotræning på romaskine

Udover at give en eminent træning til hele kroppen, som ingen anden indendørs cardiomaskine kan, så er Apollo Plus også en sand fryd for øjet. Designet går i et med den skandinaviske indretning og hvem havde troet, at en romaskine kunne blive et designermøbel der kunne stå midt i stuen? Det kan denne Apollo romaskine!

Hvor andre romaskiner ofte kan deles i to på midten af glidestangen og gemmes væk, må man nøjes med at stille denne model lodret op af en væg el.lign. Dog vil man formentlig slet ikke have lyst til og pakke den væk - det er virkelig en flot maskine!

God ro computer med mulighed for NetAthlon 2 XF Rowers

Forrest på Apollo Plus finder man et USB stik, der gør det muligt og koble sin computer og romaskine op med hinanden. Idéen her er, at man downloader computerspillet NetAthlon 2 XF Rowers. I programmet kan man ro i et 3D miljø med andre roere.Der medfølger 4 stk klortabletter til vedligeholdelse af vandtanken. Det anbefales at man udskifter vandet og tilsætter en ny klortablet hvert halve år.

Tekniske specifikationer:

  • Romaskinens vægt ekskl. vand er 33 kg
  • Maks personvægt 150 kg
  • Dimensioner ved brug 213 x 55 x 54 cm (L x B x H)
  • Dimensioner ved oprejst 54 x 55 x 213 cm (L x B x H)
  • EAN (stregkode): 4895147801711
Bedøm dette produkt
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
15 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5

Bedste alternativ til prisen, eller billigere:

Omtalt i...

Bedste Romaskine (13 udvalgte)
Af Casper, sportsfreak

Den bedste romaskine til hjemmetræning er den der står stabilt på jorden og passer ind i hjemmet. Det første punkt er...

Bedste Romaskine Med Vandmodstand (4 udvalgte)
Af Casper, sportsfreak

Den bedste romaskine med vandmodstand giver oplevelsen af at sejle i vandet. Lyden fra vandet der skvulper inde i...