Backcare Premium 3.0 massagepistol

4.9 baseret på 87 stemmer

Backcare massagepistol - en ekstra kraftig massage gun! Backcare Premium 3.0 er en af de bedste massagepistoler med de kraftigste motorer på markedet. Den henvendes sig til alle... Læs mere

Pris 1499 kr. 999 kr. • Placering 4 i kategorien Massagepistoler
Køb i dag og spar 34%
4.9
Super!
87 stemmer
4.9 / 5
Mærke:
BackCare
Vejl. pris:
1499 kr.
Batterilevetid:
4 timer
Hastigheder:
20
Mundstykker:
6 stk.
Tryk i minuttet:
3200 RPM
Vægt:
1 kg

Backcare Premium 3.0 test & anmeldelse

Konklusion: Med en massagepistol fra Backcare får man uden tvivl en god massageoplevelse. Skal man virkelig slappe af er det dog oplagt at få sin bedre halvdel til at holde den, men man kan også fint massere kroppen på egen hånd. Der er ingen tvivl om, at man får en bedre massage hvis man vælger det anbefalede massagehoved og ikke blot kører på med det kuglerunde overalt. Antallet af hastigheder behøvede måske ikke og være 20. Når man først har brugt den et par gange, så ser man ikke på displayet, men klikker i blinde og fornemmer hvornår det er rart. En 5 hastigheder havde også været helt fint. En lang batterilevetid kan være godt hvis man har den med ud af huset, men til hjemmemassage har det mindre betydning. Det er nok de færreste der alligevel kan køre den tom for batteri. Den skulle kunne holde i op til 4 timer. Batteriindikatoren går fra 0 - 100 i intervaller af 10. Jeg satte den i laderen ved 10-20 stykker og lod den ligge natten over.

Overblik over denne anmeldelse

 1. Det kan vi lide
 2. Det kan vi ikke lide
 3. Dagens pris
 4. Oplevelsen med produktet
 5. Konklusion

Det kan vi lide

 • Materiale: Selve produktet har en lækker overflade og knapperne er fine at trykke på.
 • Muligheder: Qua de mange medfølgende massagehoveder kan man uden tvivl massere store dele af kroppen med en og samme maskine. Man udskifter blot massagehovedet.
 • Batterilevetid: Batteriet skulle kunne holde op mod 4 timer. Det er dog mer’ end rigeligt. Opladning gøres ved at man stikker et stik i bunden af massagepistolen og sætter den i 220V.
 • Mål og vægt: Selve massagepistolens størrelse minder meget om standarden i markedet, men vægten er dog lavere. Man bliver derfor ikke træt i armen ved brug.

Det kan vi ikke lide

 • Hastigheder: Maskinen har 20 hastighedsindstillinger. Det er rigeligt - på grænsen til ligegyldigt da man nok alligevel fornemmer hvor det føles rart efter en rum tid.
 • Tilgængelighed: Massagepistolen er utrolig populær og er derfor ofte udsolgt. Køb den når den er på lager.

Efter et par uger med massagepistolen fra Backcare er jeg slet ikke om dommen. Den har et lækkert design, man har et godt greb om den og den kan give en effektiv massage af kroppens led og muskelgrupper.

Selve produktet består af en fin rejsetaske med et mindre opbevaringsrum i toppen. Den åbnes med en lynlås. I tasken finder man selve massagepistolen og et par massagehoveder.

Et par af hovederne er massive og andre er med luft indeni. Det er formentlig også heri forskellen på de forskellige hoveders massage-effekt skal findes.

Der sidder en cirkulær beskyttelsesfilm over displayet bag på massagepistolen. Det kan løftes af eller blive siddende.

Til opstart skal man tænde for den i bunden. En knap skubbes fra off til on. Herefter kan man klikke på plus og minus bagpå massagepistolen. Der er 20 forskellige hastighedsindstillinger.

Personligt var jeg mere til en højere end lavere hastighed. På lav hastighed hoppede den en del på huden. Det var en mindre hoppende oplevelse da den blev sat på en høj hastighed.

På hastighedsniveau 20 yder den 3.200 slag i minutter. Det er immervæk ca. 50 slag i sekundet! Man får en fantastisk (dybdegående) massage.

Jeg fik afprøvet et par af de forskellige massagehoveder og fandt hver og en lækre til hver deres formål. Det er dog det runde hoved, der skulle gå til hele kroppen, der sidder på i dag for nemhedens skyld.

Når det kommer til lydniveauet er det ikke så voldsomt. Man er selvfølgelig slet ikke i tvivl om at den er tændt, men selv på det højeste niveau og dermed højeste lydniveau - er det helt fint. Det er ikke generende på nogen måde og man kan fint lave noget andet imens.

Opladning blev foretaget om natten, men den har holdt utroligt godt på batteriet, så den er kun ladet op få gange. Dette til trods for daglig brug.

Konklusion

Med en massagepistol fra Backcare får man uden tvivl en god massageoplevelse. Skal man virkelig slappe af er det dog oplagt at få sin bedre halvdel til at holde den, men man kan også fint massere kroppen på egen hånd.

Der er ingen tvivl om, at man får en bedre massage hvis man vælger det anbefalede massagehoved og ikke blot kører på med det kuglerunde overalt.

Antallet af hastigheder behøvede måske ikke og være 20. Når man først har brugt den et par gange, så ser man ikke på displayet, men klikker i blinde og fornemmer hvornår det er rart. En 5 hastigheder havde også været helt fint.

En lang batterilevetid kan være godt hvis man har den med ud af huset, men til hjemmemassage har det mindre betydning. Det er nok de færreste der alligevel kan køre den tom for batteri. Den skulle kunne holde i op til 4 timer.

Batteriindikatoren går fra 0 - 100 i intervaller af 10. Jeg satte den i laderen ved 10-20 stykker og lod den ligge natten over.

Denne test & anmeldelse er udført af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Backcare massagepistol - en ekstra kraftig massage gun!

Backcare Premium 3.0 er en af de bedste massagepistoler med de kraftigste motorer på markedet. Den henvendes sig til alle der ønsker afhjælpning af ømme led og muskler.

Generelt set er denne type produkt ideelt til dig der dyrker sport, træner, løber og cykler. Dette uanset om du er i naturen, dyrker hjemmetræning eller gør det i et fitnesscenter.

Døjer man med ryg-, nakke-, muskel- og ledsmerter eller måske blot stive og ømme muskler og led - så kan Backcare Premium maskinen anbefales!

Massageapparatets lyddæmpende teknologi giver en massage uden overdreven støj. Batteriet har en brugstid på til 4 timer. Brugstiden varierer alt efter dit valg af hastighed på maskinen. Den yder op til 3200 RPM (Revolutions per minute), slag i minuttet hvilket er ekstra højt. Man kan derfor virkelig få en dybdegående massage.

Maskinen har 20 hastighedsindstillinger, der giver mulighed for at vælge alt fra en blød til en hård og dyb massage.

Apparatet kommer i en smart massagepistol rejsetaske.

Der medfølger 6 mundstykker: Kugleformet, fladt, gaffel, bullet, deep-tissue samt et bredt og fladt mundstykke.

Maskinen vejer ca. 2 kg og kan derfor nemt betjenes med blot én hånd.

Klar til at købe Backcare Premium 3.0? Vi har fundet den bedste pris hos Backcare

Endnu ikke sikker? Se flere massagepistoler

Backcare Premium 3.0 i sammenligning med de 3 bedste alternativer

Backcare Premium 3.0 massagepistol
Backcare Premium 3.0
Tunturi massagepistol
Tunturi
Abilica MassageGun Pro massagepistol
Abilica MassageGun Pro
FeiyuTech KICA massagepistol
FeiyuTech KICA
Batterilevetid 4 timer (+7 timer) 11 timer (+1 timer) 5 timer (+7 timer) 11 timer
Hastigheder 20 20 (-14 ) 6 (-16 ) 4
Mundstykker 6 stk. (-2 stk.) 4 stk. (-1 stk.) 5 stk. (-2 stk.) 4 stk.
Tryk i minuttet 3200 RPM (+100 RPM) 3300 RPM (-400 RPM) 2800 RPM (+600 RPM) 3800 RPM
Vægt 1 kg (+0,36 kg) 1,36 kg (-0,3 kg) 0,7 kg (-0,505 kg) 0,495 kg
Bedøm dette produkt
87 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5