BERG Elite Inground trampolin til nedgravning

4.9 baseret på 61 stemmer
Vælg ønsket BERG Elite Inground variant nedenfor.
BERG Elite Inground trampolin til nedgravning
Spar op til 10%
4.9
Super!
61 stemmer
4.9 / 5
Mærke:
Berg
Fjedre:
TWINSPRING Gold
Garanti:
13 år
Konstruktion:
T-sektion (otte ben)

BERG Elite Inground trampolin til nedgravning

Elite Inground fra BERG er en utrolig populær havetrampolin. Men du finder ikke kun Elite Inground i de danske haver, men også på legepladser, i institutioner og andre offentlige steder.

BERG's Elite Inground er nemlig godkendt i henhold til EN-1176 paragrafferne, hvilket er den europæiske standard for legepladsredskaber og underlag.

Her er altså virkelig tale om en kvalitets trampolin der lever op til alle krav og som kan holde til at blive brugt.

Minimer chancen for ulykker med en nedgravet trampolin

Elite Inground er, som navnet indikere, en nedgravet trampolin. Når du vælger en nedgravet trampolin, så vælger du også at minimere chancen for ulykker på trampolinen. De fleste ulykker på trampolinen er nemlig faldulykker fra trampoliner på ben, hvor sikkerhedsnettet har manglet.

En nedgravet trampolin har også den fordel, at den ikke synsmæssigt optager lige så meget plads i haven, som en trampolin på ben.

BERG Elite er kvalitet i særklasse

BERG har arbejdet hårdt på at innovere hoppedugen på trampolinen. Det er lykkedes med deres AirFlow hoppedug. Det særlige ved denne hoppedug er, at den lader mere end 50 % mere luft trænge igennem hoppedugen, når der hoppes.

Det giver mindre modstand, hvilken gør dig i stand til at lave langt højere hop. Det er perfekt, hvis du har en cirkus acrobat gemt i maven.

For at leve op til EU standarderne for trampoliner, der er godkendt til offentlige legepladser mm, så har trampolinen naturligvis også ekstra kraftige varme galvaniserede fjedre.

Nyskabende fjeder system

Det er dog ikke traditionelle fjedre, som du er vant til at se dem på trampoliner. BERG har udviklet de helt nyskabende Twinsprings, som er længere og som sidder i en v-form.

Længere fjedre giver et dybere og højere spring og de specielle v-formede fjedre giver et fantastisk opspring som føles helt anderledes end hvad du har prøvet før.

For at gøre trampolinen sikker, så skal kanten og fjedrene beskyttes af en kantpolstring. Kantpolstringen følger naturligvis med, når du køber BERG Elite Inground trampolinen.

På mange trampoliner er kantpolstringen det første, der går i stykker. På nogle modeller allerede efter én sæson.

Kantpolstringen på BERG Elite Inground er hele 40 cm bred. Det sikre, at den har et godt overlap over dugen. Kantpolstringen på BERG ELITE modellerne er 3 cm tyk.

Det gør den mere stødabsorberende og det slidstærke materiale modvirker sammen med et specielt UV beskyttelseslag at kantpolstringen mørnes af solen.

Kantpolstringen på BERG Elite modellerne er i særklasse og har en levetid der er 2 til 3 gange længere end kantpolstringen på Champion trampolinerne.

Det skyldes udelukkende den særlige coating som er BERG´s hemmelighed.

Med en BERG Elite Inground trampolin har du en trampolin som kan give både børn og voksne mange sjove timers sund motion.

Klar til at købe BERG Elite Inground? Vi har fundet den bedste pris hos Abilica

Endnu ikke sikker? Se flere havetrampoliner

Specifikationer

BERG Elite Inground trampolin til nedgravning
BERG Elite Inground
BERG Elite trampolin på ben
BERG Elite
BERG Grand Elite trampolin på ben
BERG Grand Elite
BERG Grand Elite Inground trampolin til nedgravning
BERG Grand Elite Inground
BERG Ultim Elite trampolin på ben
BERG Ultim Elite
BERG Ultim Elite FlatGround trampolin til nedgravning
BERG Ultim Elite FlatGround
Pris
8219 kr. 7449 kr.
Fjedre TWINSPRING Gold TWINSPRING Gold TWINSPRING Gold TWINSPRING Gold TWINSPRING Gold TWINSPRING Gold
Garanti 13 år 13 år 13 år 13 år 13 år 13 år
Konstruktion T-sektion (otte ben) T-sektion (otte ben) T-sektion (otte ben) T-sektion (otte ben) T-sektion (otte ben) T-sektion (otte ben)
Bedøm dette produkt
61 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5