BERG Ultim Champion FlatGround trampolin til nedgravning

4.8 baseret på 28 stemmer
Vælg ønsket BERG Ultim Champion FlatGround variant nedenfor.
2. Hvilken størrelse ønsker du?
4.8
Super!
28 stemmer
4.8 / 5
Mærke:
Berg
Fjedre:
TWINSPRING Gold
Garanti:
13 år
Konstruktion:
Kraftig (otte ben)

Firkantet trampolin der ligger helt plant med haven

Interessen for trampoliner til nedgravning er vokset markant de senere år i takt med, at danskerne har fået øjnene op for alle den nedgravede trampolins mange fordele.

BERG Ultim Champion FlatGround er perfekt til dig, som ikke synes om ideen om en 3 meter høj sikkerhedsnet inddækket trampolin midt i haven.

En FlatGround trampolin som denne graves ned, så den ligger helt plant med græsplænen i haven. På den måde beholder du det smukke view ud over plæne, buske og stauder.

BERG Ultim Champion FlatGround er en firkantet eller rektangulær trampolin, der måler 4,10 x 2,5 meter.

Det er en rigtig god størrelse trampolin, der både lader to børn hoppe samtidig med sikker afstand imellem dem og en trampolin i denne størrelse er også oplagt til at lave tricks og stunt, som kolbøtter i luften.

Kvalitets trampolin med banebrydende fjedersystem

BERG er kendte for deres store ekspertise indenfor trampoliner. Det har resulteret i den patenterede TwinSpring Gold fjederløsning.

Den adskiller sig fra andre trampoliner på markedet, der har fjederne monteret direkte mellem ramme og dug, så fjederne sidder lige på rammen.

Ved TwinSpring Gold fjeder systemet er fjedrene for det første længere end traditionelt. Det er en fordel i sig selv, da længere fjedre giver en mere elastisk hoppedug.

Samtidig er disse fjedre formet i en V-form i stedet for at være lige. Og de er monteret diagonalt på trampolinen. Det giver stor forbedring i højden på springene og meget mere opdrift i opspringet.

Ydermere er trampolinen udstyret med BERG´s specialdesignede AirFlow hoppedug, som tillader 50% mere luftgennemstrømning, når der hoppes på trampolinen.

Det i sig selv giver mere højde i dine hop og kombineret med fjedersystemet er dette virkelig en kvalitets trampolin, som er perfekt til dig der elsker at udfordre dig selv på en trampolin og som ikke er bange for højder.

Den nedgravede trampolins mange fordele

Som tidligere nævnt så er en trampolin til nedgravning som denne Ultim Champion FlatGround fra BERG super populær, fordi den lader dig beholde udsynet over din have, da den er helt nedgravet, så det kun er den godt polstrede kantdug der stikker op.

Men det er ikke den eneste fordel ved en nedgravet trampolin.

Sikkerhed

Eksperterne er enige om, at en nedgravet trampolin er meget sikre at hoppe på end en traditionel trampolin på ben.

Det skyldes, at undersøgelser viser, at langt de fleste uheld på trampoliner sker i forbindelse med fald ned fra trampolinen. Eller som det står nævnt “fald fra højde”.

Dette kan afhjælpes med et højt net som BERGs Deluxe XL sikkerhedsnet eller ved at vælge en trampolin til nedgravning som Ultim Champion FlatGround.

Let afgang

En trampolin til nedgravning har også den fordel, at det er let for selv mindre børn at komme af og på trampolinen. Den tykke kantpolstring sørger for at både kant og fjedre er godt beskyttet, så ingen kommer til skade.

Klar til at købe BERG Ultim Champion FlatGround? Vi har fundet den bedste pris hos Abilica

Endnu ikke sikker? Se flere havetrampoliner

Specifikationer

BERG Ultim Champion FlatGround trampolin til nedgravning
BERG Ultim Champion FlatGround
BERG Ultim Favorit trampolin på ben
BERG Ultim Favorit
BERG Grand Favorit Inground trampolin til nedgravning
BERG Grand Favorit Inground
BERG Champion Inground trampolin til nedgravning
BERG Champion Inground
BERG Favorit Inground trampolin til nedgravning
BERG Favorit Inground
Fjedre TWINSPRING Gold GOLDSPRING Solo GOLDSPRING Solo TWINSPRING Gold GOLDSPRING Solo
Garanti 13 år (-5 år) 8 år (-5 år) 8 år 13 år (-5 år) 8 år
Konstruktion Kraftig (otte ben) Almindelig (otte ben) Almindelig (otte ben) Kraftig (otte ben) Almindelig (otte ben)
Bedøm dette produkt
28 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5