Masterfit TP900 spinningcykel

Masterfit TP900
Dagens pris (Opdateret i dag, 23-01-2021)
  • Spar op til 35%
  • Dagens bedste pris er 8900 kr.
  • Troværdig butik

Masterfit TP900 spinningcykel - topmodellen fra Masterfit!

Masterfit TP900 er den bedste spinningcykel (og topmodel) fra Masterfit. Det er den ideelle cykel til fitnessrummet i virksomheden og til hjemmetræning. Man er slet ikke tvivl om, at TP900 er kram af højeste kvalitet.

Med sin ekstra kraftige konstruktion og et svinghjul på hele 15 kg får man et stabilt og jævnt tråd i pedalerne. Rammen er konstrueret på en sådan måde, at magnetbelastningen er beskyttet mod sveddryp under tærning.

En spinningcykel med mange grebsmuligheder

Cykelstyret er kraftigt og giver brugeren mange muligheder for forskellige grebspositioner. De mange muligheder for gode greb gør de lange træningspas mere behagelig, da man kan skifte siddeposition undervejs.

Både cykelsadel- og styr kan justeres vertikalt (op/ned) og horisontalt (frem/tilbage). Du kan dermed altid finde en god cykelposition.

God cykelcomputer med vigtig cykeldata

På styret sidder der en god cykelcomputer, der udover den almindelige data, hastighed, distance og kadence, viser ens watt-belastning.

Masterfit TP900 spinningcyklen tilbyder hele 16 forskellige modstandsniveauer. Ønsker du en ekstra hård træning kan du justere på modstanden, som kan nå helt op til 1.000 watt. Det er en meget høj modstand på en spinningcykel!

TP900 har kombipedaler og kan derfor anvendes med almindelige træning- og cykelsko eller med spinningsko der har SPD klamper.

Husk altid en underlagsmåtte under en spinningcykel!

Tekniske specifikationer:

  • Spinningcyklen vejer 57 kg
  • Svinghjulet vejer 15 kg
  • Maks personvægt er 150 kg
  • Kombipedaler til alm. sko og cykelsko (SPD)
  • Dimensionerne er 131 x 65 x 130 cm (L x B x H)
Bedøm dette produkt
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
23 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5

Omtalt i...

Bedste Spinningcykel (9 udvalgte)
Af Casper, sportsfreak

Den bedste spinningcykel er den du sidder godt på og kan indstille til dit niveau og behov. Overvej hvilken modstand du...