Odin R9 (R900) romaskine

Odin R9 (R900)
Dagens pris (Opdateret i dag, 23-01-2021)
  • Spar op til 13%
  • Dagens bedste pris er 6999 kr.
  • Troværdig butik
Andre modeller:
Odin R6 (R600)
Odin R6 (R600)
romaskine
Odin R9 (R900)
Odin R9 (R900)
romaskine

Odin R900 er det nye navn og den nye model, der erstatter den tidligere Odin R9.

Odin R900 - en romaskine til dig der vil ha’ det bedste!

Her er den, romaskinen til dig, der ønske det bedste af det bedste. Du får en absolut gennemført maskine med kombineret luft- og magnetmodstand. Ofte står valget mellem en en romaskine med luftmodstand eller magnet. I Odin R900 får du en kombination, der i vores optik er toppen!

Odin R900 er bygget op på et kraftig stel med en aluminiums bagskinne. Det kraftige konstruktion muliggør træning med personvægt på helt op til 150 kg.

Den tunge konstruktion giver en stabil romaskine, der står yderst stabilt på sit underlag. Det er alfa og omega, at maskinen man træner på står stabilt og ikke flytter sig under træning.

Romaskine med stor computer

Romaskinen er udstyret med en brugervenlig computer med en god stor skærm. Den store skærm er nyttig når man sidder helt tilbage på romaskinen og fortsat fint kan se hvad der står på den. En stor motivationsfaktor for de fleste vil være, at man løbende kan følge med i sit opsatte mål på skærmen. Det kan du på denne Odin R900 romaskine.

Odin R900 kan nemt foldes op og flyttes væk uden det store besvær. Stellet er selvfølgelig også udstyret med transporthjul, så du nemt kan flytte den rundt.

  • EAN (stregkode): 5714237004049
  • Mærke: Odin
Bedøm dette produkt
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
11 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5

Omtalt i...

Bedste Romaskine (14 udvalgte)
Af Casper, sportsfreak

Den bedste romaskine til hjemmetræning er den der står stabilt på jorden og passer ind i hjemmet. Det første punkt er...

Bedste Romaskine Med Luftmodstand (6 udvalgte)
Af Casper, sportsfreak

Den bedste romaskine med luftmodstand er den der sikrer en naturtro oplevelse og har en stabil ramme. På engelsk kaldes...