Odin T8 (T800) løbebånd

Odin T8 (T800)
Dagens pris (Opdateret i dag, 16-01-2021)
  • Dagens bedste pris er 14000 kr.
  • Troværdig butik

Odin T800 er det nye navn og den nye model, der erstatter den tidligere Odin T8.

Odin T800 - vinder af iForms læserpris (favorit løbebånd)

Odin T800 er designet til dig, der sætter pris på et solidt og godt løbebånd med et hav af funktioner og muligheder. Man kan tilmed tilslutte en smartphone eller tablet (iPad og Android).

Løbebånds motor har en peak styrke på 5 hk og kan give dig løbeture på op til 20 km/t, hvilket er mere end rigeligt til selv garvet løbe-motionist.

Et godt løbebånd til hjemmetræning der kan foldes sammen

De fleste med et løbebånd i hjemmet, er formentlig bevidste om, at det optager en pokkers masse gulvplads. Det er derfor ekstra vigtigt, at løbebåndet kan foldes sammen når det ikke er i brug og trilles væk på transporthjul. Odin T800 er sammenklappelig og har transporthjul, selvfølgelig!

Løbecomputeren har en god intuitiv navigation og informationerne herpå er opstillet overskueligt og pænt. Man kan bl.a. følge med i kalorier/stigning, tid, distance, hastighed/puls. I T800 når man en letlæselig skærm, der også kan aflæses af dem der normalt bruger briller, men måske har taget dem af under løbeturen.

Løbebånd med Kinomap

De fleste Odin fitnessmaskiner giver mulighed for at koble sig op med Kinomap app’en. Det er kort fortalt en fitness app, der kan bringe ens træningsoplevelse op på et helt andet niveau.

Ved opkobling til Kinomap får Odin T800 løbebåndet tusindvis af nye løbetræningsprogrammer. Træningsprogrammerne tager sted overalt i verden, da man ser et virkeligt billede/video af hvor man løber. Det vildeste er tilmed, at videoen kører i den hastighed man løber og har sat løbebåndet til.

Løber man stærkt på løbebåndet, gør man det også i Kinomap. Går man en tur på løbebåndet, gør man det også i Kinomap. Stigningen på løbebåndet justeres ligeså automatisk alt efter hvor man er på sin rute.

Odin T800 er et alsidigt løbebånd med mange muligheder

Man får 15 forskellige stigningsniveauer, der nemt og hurtigt hæver eller sænker løbefladen man løber på. Der er ligeså tre forskellige pre-indstillede niveauer (6, 8 og 10), der med et klik på hurtig-knappen kan aktiveres.

Der er ligeså 12 indbyggede løbetræningsprogrammer i Odin T800 løbebåndet. Tilslutter man en smartphone eller tablet (IOS eller Android), så kan man overtage styringen af løbebåndet herpå. Man kobler sig nemt på maskinen med bluetooth og kan således følge endnu bedre med i statistik, brugere og meget, meget mere.

Computeren tilbyder ligeså muligheden for, at man kan lave en body fat test.

Løbefladen på T800 løbebåndet er målt til 140 x 51 cm (L x B).

Løbebåndet har indbyggede højtalere, der giver mulighed for afspilning af ens yndlingsmusik. Man kan koble på med bluetooth eller et analogt AUX stik.

Computeren har ligeså en USB indgang der muliggør opladning.

Husk altid en underlagsmåtte under et løbebånd!

  • EAN (stregkode): 5714237003820
  • Mærke: Odin

Omtalt i...

Bedste Løbebånd (27 udvalgte)
Af Casper, sportsfreak

Det bedste løbebånd er det der kan give dig den cardio- og løbetræning du ønsker. Så vælg en model med der har de...