Sole E35 crosstrainer

Dagens pris (Opdateret i dag, 16-01-2021)
  • 7.5 tommer LCD skærm
  • Indbygget blæser
  • Pulsbælte
  • Dagens bedste pris er 13900 kr.
  • Troværdig butik

Sole E35 - en crosstrainer i verdensklasse!

Sole E35 er en fleksibel og yderst brugervenlig crosstrainer. Maskinen er bl.a. kåret som Best Buy af flere forbrugersider- og magasiner i USA.

Fra 2020 fik Sole E35 crosstrainer-maskinen indbygget Bluetooth. Det er derfor muligt at overføre træningsdata til ens smartphone eller tablet. På den måde har man rig mulighed for at følge sin træning og fremskridt på f.eks. Sole app’en eller en anden fitness app man anvender.

Svinghjulet er på hele 11,3 kg og giver derfor en god jævn modstand under brug af maskinen og dermed også rig med mulighed for justering. Fire hjul glider næsten lydløst på skinnerne under træning. Du vil derfor få følelsen af, at du står i et professionelt fitnesscenter med en maskine i topklasse!

En næsten lydløs crosstrainer er noget dine omgivelser vil sætte pris på i hjemmet. Du har formentlig selv musik i ørerne og hører det alligevel ikke.

Den elektromagnetiske modstand på Sole E35 indstilles på håndtaget og giver derfor en let betjening selv når du er i fuld fart.

Crosstrainerens rampevinkel kan indstilles i spændet 0-30 grader og man har derfor rig mulighed for en varieret træning af overkroppen.

Pedalerne på Sole E35 er udformet med udgangspunkt i en fysioterapetus anbefalinger, og en 2-graders hældning reducerer belastningen på ankler og knæ. Fodpedalerne er justerbare i tre forskellige niveauer og giver dermed mulighed for ekstra tilpasning.

Med Sole E35 får du en fantastisk crosstrainer der kan tilpasses din unikke løbestil.

Husk altid en underlagsmåtte under en crosstrainer!

Bedøm dette produkt
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
121 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5

Omtalt i...

Bedste Crosstrainer (14 udvalgte)
Af Casper, sportsfreak

Den bedste crosstrainer til hjemmetræning er modellen der har de ønskede indstillingsmuligheder, passer ind i hjemmet...