Sole F85 løbebånd

5.0 baseret på 42 stemmer

Sole F85 - et prisvindende løbebånd til hjemmebrug Løbebåndet Sole F85 er af flere amerikanske medier blevet beskrevet, som værende Best Buy (Bedste køb) og The best... Læs mere

Pris 24900 kr. 17900 kr. • Placering 3 i kategorien Løbebånd
Køb i dag og spar 29%
5.0
Super!
42 stemmer
5.0 / 5
Mærke:
Sole Fitness
Vejl. pris:
24900 kr.
Dimensioner:
211 x 94 x 151 cm
Løbeflade:
152 x 56 cm
Maks hastighed:
22 km/t
Maks personvægt:
150 kg
Træningsprogrammer:
10 stk.
Vægt:
131 kg

Dagens pris (Opdateret i dag, 24. oktober 2021)

Sole F85 test & anmeldelse

Konklusion: Generelt set et Sole løbebånd toppen af poppen og meget anbefalelsesværdige. I F85 får man en maskine af højeste kvalitet. Denne specifikke model er den mest avancerede i deres sortiment og til trods for, at Sole ikke selv er spor beskedne i deres beskrivelse af maskinen, så er jeg helt enig. Det her er vitterligt det bedste foldbare løbebånd på planeten! Der er dog ingen tvivl om, at den ekstra kraftige motor er årsagen til den lidt pebrede pris. Vil man ikke gå ned i kvalitet og kan man nøjes med en mindre kraftig motor, så bør man se i retning af Sole F65 eller Sole F63. Vil man derimod op i niveau (og pris!), så kan Sole TT8 være et fint bud på et professionelt løbebånd fra selvsamme mærke.

Overblik over denne anmeldelse

 1. Det kan vi lide
 2. Det kan vi ikke lide
 3. Dagens pris
 4. Oplevelsen med produktet
 5. Konklusion

Det kan vi lide

 • Konstruktion: Samtlige dele og elementer på Sole F85 fremstår utroligt lækre og af høj kvalitet. Det perfekte professionelle løbebånd til fitnesscentret, men ligeså et eksklusivt valgt til hjemmebrug.
 • Motoren: Løbebåndet har en ekstra kraftig motor, der forekommer forholdsvis lydløs under brug. Selv med en høj brugervægt (op til 150 kg) kan F85 yde en høj hastighed på op til 22 km/t.
 • Ruller: F85 har nogle af de største ruller i markedet, der qua deres dimensioner giver et støjsvagt løbebånd med lang levetid.
 • Løbeflade: Selve løbefladen er ekstra støddæmpende og skulle kunne skåne ens led med op til 40% ift. løb på fast underlag.
 • Stigning: Løbebåndet har 30 indstillingsmuligheder for stigning og maks er 15%. Det er højt for ethvert løbebånd og man kan virkelig få kamp til stregen.
 • Computeren Træningsdata vises på en letlæselig 10,1 tommer skærm med grafiske detaljer på en hvid baggrund. F85-modellen har 10 træningsprogrammer inkl. de manuelle, der kan assistere konditionstræning, vægttab og toning af muskler. To brugere kan gemme deres profiler og tilpasse deres personlige programmer.
 • Sammenklappelighed: Sole F85 et et sammenklappeligt løbebånd, der nemt kan slås sammen og gemmes væk når det ikke er i brug. Det gøres med hydraulik, der gør sammenklapningen utrolig nem for alle brugere i hjemmet. I både brugs- og sammenklappet tilstand er det børnesikret.
 • Pulsmåler: I F85 finder man en trådløs pulsmåler, der har vist sig og være 99,9% præcis. Puls måles og vises med baggrund i alder, køn samt andre variabler. Man finder også pulsmåler i håndtagene.

Det kan vi ikke lide

 • Begrænset programmering: F85 har blot 10 træningsprogrammer inkl. de personlige.
 • Størrelsen: Det kan godt nok foldes sammen, men det sparer bestemt ikke på pladsen når det slået op. Man skal have pladsen.
 • Korte sidehåndtag: Nogle ønsker længere sidehåndtag for øget stabilitet under start og stop. På Sole F85 er de ikke specielt lange.

Sole Fitness beskriver selv deres F85 løbebånd, som værende The Best Folding Treadmill On the Planet, altså det bedste foldbare løbebånd på planeten.

Det er svært og være uenig i, at det er et fantastisk løbebånd. Det er derfor forståeligt nok, at netop F85 løbebåndet er en bestseller år efter år.

Det har vitterligt alle de funktioner og kvaliteter, som både en seriøs løber, power walker og hobby motionist vil sætte stor pris på.

Jeg vil fremhæve løbebånds ekstra kraftige motor, dets store løbeflade, den gode affjedring og lyddæmpning samt dets overbevisende automatiserede hældning.

Modellen F85 er i skrivende stund den absolut mest avancerede model i Soles sortiment af løbebånd. Man finder bl.a. en 10,1 tommer skærm med lækker grafik, en lettilgængelig tablet holder og Bluetooth, så man kan koble sin smartphone eller tablet op med sit løbebånd. Det mulighed trådløs overførsel af data fra ens løbetur til diverse træningsapps.

Konklusion

Generelt set et Sole løbebånd toppen af poppen og meget anbefalelsesværdige.

I F85 får man en maskine af højeste kvalitet. Denne specifikke model er den mest avancerede i deres sortiment og til trods for, at Sole ikke selv er spor beskedne i deres beskrivelse af maskinen, så er jeg helt enig. Det her er vitterligt det bedste foldbare løbebånd på planeten!

Der er dog ingen tvivl om, at den ekstra kraftige motor er årsagen til den lidt pebrede pris. Vil man ikke gå ned i kvalitet og kan man nøjes med en mindre kraftig motor, så bør man se i retning af Sole F65 eller Sole F63. Vil man derimod op i niveau (og pris!), så kan Sole TT8 være et fint bud på et professionelt løbebånd fra selvsamme mærke.

Denne test & anmeldelse er udført af
Skriv til Casper

Casper er vores selvudnævnte sportsfreak der dyrker en hel del motion. I haven har han en trampolin til glæde for hele familien.

Sole F85 - et prisvindende løbebånd til hjemmebrug

Løbebåndet Sole F85 er af flere amerikanske medier blevet beskrevet, som værende Best Buy (Bedste køb) og The best Folding Treadmill (Det bedste sammenklappelige løbebånd).

I danske fitnessmedier er selvsamme løbebånd kåret til Bedste Premiumvalg. Her hos Nettofitness er vi også vilde med det!

Løbebånd med kraftig motor

F85 løbebåndet har en ekstra kraftig DC motor (elektrisk motor) på intet mindre end 4 hk, der leverer en sublim ydeevne.

En kraftig motor sikrer optimale kår under løbetræning, men er ligeså en vigtig parameter hvis man vil bruge det til gåture. Ved løb er vægtpåvirkningen på båndet mindre end ved gåture. Ved gåture på løbebånd skal det kunne trække en konstant vægt. F85 har i øvrigt en maks brugervægt på 150 kg.

Løbebånd med stor løbeflade

Selve løbefladen på Sole F85 måler 56 x 152 cm og er dermed en af de største løbeflader på markedet. Valsebredden er 7 cm, hvilket kan sammenliogned med et professionelt løbebånd i det lokale fitnesscenter. Den brede og kraftige valse sikrer lang levetid på selve båndet.

Valsebredden på et løbebånd beskriver diameteren på de to ruller, som båndet kører på. Det er altså de to steder, foran og bagpå løbebåndet, hvor selve båndet krummer, kører under sig selv og kommer op igen.

En stor løbeflade giver ekstra tryghed på løbebåndet. Det er derfor det bedste nybegynder løbebånd - da man ikke behøver at være nervøs for at komme til at træde udover fladen under sin træning.

Løbefladen på F85 er støjreducerende og lavet med ekstra støddæmpning. Den ekstra støddæmpning sikrer dine led en 40% mere skånsom løbetur på løbebånd, sammenholdt med en løbetur på asfalt.

Løbebånd med gode indstillingsmuligheder (hastighed + stigning)

Løbebåndet giver mulighed for justering af hastigheden og dette helt op til 22 km /t, der er meget hurtigt! Muligheden for høj hastighed på løbebånd skaber de perfekte rammer for intervaltræning.

Herudover kan stigningen justeres og komme helt op til 15%, så der er rige med mulighed for bakketræning i gå- eller løbetempo.

Vælg gå- eller løbeprogram på skærmen (+ pulsprogrammer)

F85 er udstyret med en 10” TFT LCD skærm, der giver rig med mulighed for at overvåge sine gå- og løbeture ned til mindste detalje. På konsollen kan man følge med i hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrænding, puls og pace. Har man valgt et program får man ligeså vist feedback og instruktioner hertil på skærmen.

Løbebåndet har seks indbyggede programmer, 2 pulsprogrammer samt mulighed for selv at sammensætte og opbygge programmer, der måtte matche ens ønsker og træning ambitioner.

F85 er et af de få løbebånd med højtaler, der for nogen er ekstra vigtigt. Er man ikke meget for at have lyd i ørerne under løb vil de indbyggede højttalere fint kunne sætte en god stemning.

Dens computer har indbygget bluetooth og man kan koble sin mobiltelefon sammen med F85 via. en Sole APP. Løbebånd med APP er blevet en populær trend, der formentlig vil udvikle sig endnu mere!

F85 kan i øvrigt også kobles op med Zwift, der er en online platform for motionister med cykel og løb som sit omdrejningspunkt.

Løbebånd med tabletholder

Den nye model af Sole F85 har desuden en integreret tablet holder, der giver mulighed for at se ens yndlings Netflix serie alt i mens man forbrænder kalorier. I konsollen finder man også en USB indgang til opladning af smartphones og tablets.

Sammenklappeligt løbebånd

En smart feature ved netop denne model er, at det er sammenklappeligt! Man kan dermed spare plads i hjemmet når det ikke er i brug. Forrest på løbemaskinen sidder der transporthjul, så det kan flyttes rundt i hjemmet om nødvendigt.

Husk altid en underlagsmåtte under et løbebånd!

Tip: se de bedste løbebånd

Klar til at købe Sole F85? Vi har fundet den bedste pris hos Abilica

Endnu ikke sikker? Se flere løbebånd

Relaterede produkter

Sole F85 løbebånd
Sole F85
løbebånd

Sole F85 i sammenligning med de 5 bedste alternativer

Sole F85 løbebånd
Sole F85
Reebok SL8.0 løbebånd
Reebok SL8.0
NordicTrack Commercial 1750 løbebånd
NordicTrack Commercial 1750
Titan Life T90 PRO løbebånd
Titan Life T90 PRO
Reebok Jet 300 Series løbebånd
Reebok Jet 300 Series
Kettler Alpha Run 600 løbebånd
Kettler Alpha Run 600
Dimensioner 211 x 94 x 151 cm 190,3 x 83,2 x 160 cm 196 x 97 x 115 cm 209 x 83 x 144 cm 192 x 86 x 143,5 cm 208 x 93.5 x 145.5 cm
Løbeflade 152 x 56 cm 152 x 52 cm 152 x 55 cm 144 x 54 cm 150 x 51 cm 153 x 55 cm
Maks hastighed 22 km/t (-2 km/t) 20 km/t 22 km/t 22 km/t (-2 km/t) 20 km/t (-2 km/t) 20 km/t
Maks personvægt 150 kg 150 kg (-15 kg) 135 kg 150 kg (-10 kg) 140 kg 150 kg
Træningsprogrammer 10 stk. (+6 stk.) 16 stk. (+40 stk.) 50 stk. (+15 stk.) 25 stk. (+17 stk.) 27 stk. (+22 stk.) 32 stk.
Vægt 131 kg (-1 kg) 130 kg (-44 kg) 87 kg (-16 kg) 115 kg
Bedøm dette produkt
42 stemmer, gennemsnit: 5.0 / 5