Camilla Andersen ændrede sin livstil 100% og skal nu være mor!

Camilla Andersen levede en usund livstil men hun valgte at gøre noget ved det og nu har hun er bikini fitness form, som de fleste vil misunde!Camilla - fortæl os hvordan din livsstil var inden du begyndte at træne og hvordan du havde det rent følelsesmæssigt?


Inden jeg begyndte på min træningsplan og min kostplan var min livstil på ingen måder sund. I flere år levede jeg af energidrikke og det var ikke bare en halv liter om dagen - det var 2-3 liter jeg drak dagligt! 


Udover dét spiste jeg kun én gang om dagen og det var det nemme valg - fast food. Måden jeg levede på gjorde, at jeg ikke fungerede optimalt i min dagligdag. Jeg havde problemer og ondt i maven i 1-2 år og hver eneste dag var et rent helvede for mig.

 

Jeg havde det ubehageligt i min krop - jeg var træt hele tiden og jeg var sur. Jeg havde ingen energi og lægerne kunne aldrig give mig et svar på hvorfor jeg havde det som jeg havde. 


Jeg har aldrig været tyk eller overvægtig på grund af min livstil men den ændrede rigtig meget personligt ved mig.Hvad motiverede dig dengang til at ændre livsstil og hvad motiverer dig nu?


Inden jeg startede på at ændre min livstil, ville jeg gerne være gravid men jeg blev det aldrig og var igennem diverse undersøgelse for at se om jeg fejlede noget, der gjorde, at jeg ikke kunne blive gravid men det var der ikke. Udover at jeg ønskede en graviditet, ønskede jeg også at få det bedre og nu skulle der sker noget - jeg ville ikke leve på den måde mere....

Jeg stillede mig derfor den udfordring, at jeg ville stille op i bikini fitness og tog nu kampen op. Min motivation har udelukkende været, at jeg ville have det bedre og nu skulle min krop ”have det godt”!


Jeg gik i gang med trænings - og kostplan og kun 14 dage inde i mit kostprogram, var min mave fuldstændig normal og jeg havde så meget mere energi og overskud! Jeg fandt virkelig ud af HVOR vigtig kosten er for ens krop og det mærkede jeg tydeligt!
 

Jeg blev så motiveret af at se hvordan min krop kunne rykke sig på så kort tid. Det var fantastisk!!


Hvad har din livsstilsændring gjort for dig og hvordan har du det nu?


Jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv end da jeg valgte at ændre min livstil! Jeg står nu og er 7 måneder henne i min graviditet og skal have en dejlig lille prinsesse.

Jeg tror aldrig jeg var blevet gravid, hvis ikke jeg havde banket mig selv i hovedet for et år siden og taget mig sammen og ændret min kost. Udover at jeg er gravid, så har jeg også bare fået det så meget bedre med mig selv og måden jeg har det på.


Jeg har det godt nu og min træning og kost giver mig en meget bedre hverdag. Jeg kan ikke forstille mig hvis jeg stadig havde siddet med samme livstil som jeg havde for bare et år siden. Træning og kost har gjort alt godt for mig og derfor vil jeg aldrig stoppe med det! 


Hvordan vil du kombinere din træning med din graviditet?


Måden jeg kombinerer træning med min graviditet har ikke som sådan ændret sig fra før jeg blev gravid. Jeg kører stadig præcis de samme øvelser - dog med mindre vægt. Min cardio træning er stadig det samme som før men bliver jeg træt, lytter jeg til min krop og gear ned.


Graviditet sætter ikke en stopper for din træning eller levestil på nogle måder! Man skal dog huske og lytte mere til ens krop og har man brug for en fridag, så tager man det. Jeg var selv én af de piger der var rigtig bange for at fortsætte min træning under graviditeten - jeg var bange for om jeg ville tabe hende eller om hun kunne tage skade af min træning.


Men jeg har aldrig gjort noget bedre for min graviditet end at fortsæt med træning på samme måde som før. Det er en fantastisk følelse at stå i et fitnesscenter og kunne følge med de andre selvom man er 27 uger henne! 


Så til alle jer der er gravide eller planlægger en graviditet, fortsæt endelig! Lad det ikke stoppe jer. Både dig og dit barn har kun godt af du holder dig sund og i form.
Hvad er dine 3 yndlingsøvelser og hvorfor?


Squat - hvem elsker ikke den øvelse? Kanon god for ballerne og så har man altid ondt dagen efter man har lavet det og er der noget jeg elsker, så er det at kunne mærke man har fået noget ud af sin træning! 


Pulldowns - er også en af mine ynglingsøvelse, den går godt ud i vingerne, og man kan også altid mærke denne træningsøvelse! En øvelse man får rigtig meget ud af.


Triceps i kabel - er en øvelse som jeg er rigtig glad for. Jeg elsker synes af en markeret arm og her er denne øvelse fantastisk til at få det frem.


Tror du, at alle kan opnå lige så gode resultater som dig? Hvorfor/hvordan?


Jeg er helt sikker på, at alle vil kunne få samme resultat som jeg selv har fået både uden og med graviditet hvis man bare har viljestyrke og hvis man vil det nok!


Man skal ikke gøre det, fordi andre mener, at man skal men fordi man inderligt selv mener det er på tide, at man gør noget godt for en selv.


Der er ingen andre, der kan hjælpe dig igennem dette forløb, det er dig selv, og kun dig selv, der kan vælge hvordan du vil leve og hvilke resultater du vil opnå.

Hvad vil du sige til ham/hende som lige mangler det sidste selvtillid og gerne vil i bedre form nu?


Til dem der mangler det sidste til at komme i lige præcis den form de gerne vil have - find dén kjole frem du ikke kan passe men som du inderligt drømmer om at være top lækker i og kig på den hver dag! 


Har du ikke motivation nok, så find dét der virkelig inspirerer netop dig! 


Hvis du ikke er klar til at gennemgå en forandring alene eller synes det er blevet for hårdt, så find dig en ven/veninde der støtter dig til det sidste!


Hvilke mål har du nu og fremefter med din træning?


Mine mål pt. er at holde min træning ved lige indtil jeg ikke kan mere under min graviditet. Ligeså snart jeg har født, er det tilbage på fast kost uden ”udenom måltider”. Når min krop er klar igen, så skal den have fuld gas med træning, så jeg kan stille op i Bikinifitness og have min datter med på sidelinjen:-)


Hvad er din største drøm inden for træningsverdenen?
Min største drøm er, at jeg fortsætter med konkurrencer så længe jeg kan og komme så langt som jeg kan. Men noget jeg rigtig gerne vil, er også og være med til at hjælpe andre mennesker med deres træning og kost. Træning og den rigtige kost har virkelig hjulpet mig meget i livet og dét budskab vil jeg rigtig gerne fortælle til så mange som mulig! 

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere