Derfor vil dine biceps ikke vokse

Biceps er nogle af de mest populære strandmuskler for mange mænd, men hvorfor vil de ikke vokse ordentligt? Det kan der være flere gode grunde til. Læs guiden her:


Du spiser for få kalorier eller forkert


Hovedreglen er, at man skal spise store mængder mad for at få store muskler forudsat at man træner jævnligt. Hvis man spiser for lidt, og lever på et dagligt kalorieunderskud, så vil ens muskler aldrig vokse, og det giver egentlig sig selv. Hvis du ikke har styr på kosten, får du aldrig de træningsresultater, som du ønsker.


Hvad gør jeg så?


Find ud af, hvad dit personlige ligevægtstal er pr. dag. Når du ved, hvor mange kalorier du skal indtage om dagen for at tage på i muskelmasse, så er du på rette vej. Sørg herudover for at spise nok protein, komplekse kulhydrater og sundt fedt samt grønt.


Du træner ikke varieret nok


Ens krop vænner sig lynhurtigt til den fysiske belastning, du udsætter den for. Hvis du altid træner de samme øvelser, samme gentagelser med samme vægtmodstand uden variation, så forbereder kroppen sig på den fysiske belastning, som skal ændre den.


Fra naturens side er vi indrettet til at skulle kunne overleve i naturen, og det er nødvendigt for kroppen at kunne tilpasse sig klimaer og terræn og samtidigt spare på energidepoterne. 


Hvis du vil have større biceps og større muskler generelt, så er det nødvendigt, at træne varieret. Kroppen er et kompleks system, som også skal trænes fra flere vinkler for at opnå optimale træningsresultater. 


Biceps er inddelt i to muskeldele. Hvis man virkelig vil have store biceps, så skal man huske at træne hammer curls, som træner det lange hoved i biceps.

Benyt det rigtige fitness udstyr som fx en easy curl bar med forskellige grebsmuligheder.
  

Du glemmer at træne hele kroppen


Dine biceps vokser kun en smule, hvis du glemmer at træne kroppens store muskelgrupper. Ved fx at træne ben og ryg tungt hver uge øger du din krops naturlige testosteronproduktion, som også vil gavne væksten af dine mindre muskelgrupper som fx biceps.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere