Få bredere skuldre med disse øvelser

Brede skuldre som en svømmer er noget af det mest eftertragtede i et træningslokale eller fitnesscenter. Og med god grund.
Skuldrene er måske de mest undervurderede - eller rettere har været. Skuldre er en af de muskelgrupper, som virkelig kan fremhæve ens statur og bygning, da det er skuldrene, der danner bredden af din krop. Træner du meget biceps, triceps og ryg men glemmer skuldrene, får du ikke samme bredde på, som hvis du kun trænede de forskellige muskler i skuldrene.Træn hele skulderen


Skuldrene består af tre muskler, som er det forreste skulderhoved, sidehoved og bagerste hoved. Det er typisk det forreste skulderhoved, der får lov at arbejde, men i virkeligheden bør man se mere på at aktivere de to andre også, da de i den grad bidrager til, at du opnår større og hurtigere vækst, så du får store, brede skuldre. 


Det forreste skulderhoved får lov at gøre det meste af arbejdet i forbindelse med de øvelser, som man typisk udøver. Det er mere gammeldags øvelser såsom bænkpres på flad bænk, hvorfor du klart bør variere dine øvelser, således at du også får det bagerste og sidehovedet med. På den måde kan du blive rigtig stor og få de eftertragtede skuldre, som alle vil have.Skuldre kan være svære at træne, men med de rigtige øvelser kan du nå rigtig langt


Det er ikke nemt at træne skuldre, og det kræver rigtig hårdt arbejde. Dine skuldre er bærende legemsdele, som bidrager til, at dine arme fungerer og er med til at skabe balance. Man siger, at de bredeste skuldre skal bære de bredeste byrder. 


Det samme gælder i træningslokalet. Jo større skuldre du har, des mere kan du løfte, og des stærkere kan du blive. Det er en bærende og særdeles afgørende del for din træning, at du har hærdebrede skuldre, som blandt andet bidrager til bedre balance, således at du kan udføre dine øvelser korrekt uden at blive skadet.Pak vægtstængerne væk


Vi har set på nogle træningsøvelser, som ikke kun træner det forreste skulderhoved, men som får det hele med, så du har det bedste fundament for at kunne træne dine skuldre store og stærke. 


Før vi går i gang, bør du vide, at vægtstænger ikke er vigtigst i forbindelse med skuldertræning. En vægtstang lægger unødigt meget pres på det forreste skulderhoved og har stor tendens til at forårsage betændelse i skulderen. 


Derfor har vi fundet tre solide øvelser frem, som træner de to andre skulderhoveder, således at du opnår en god balance mellem de tre hoveder, som så giver dig stærkere og ikke mindst større skuldre.Roterende skulderpres virker!


Denne øvelse kaldes også rotating dumbbell press og har til formål at aktivere det ydre skulderhoved. Placer dig med fronten mod et spejl, så du kan se dig selv, når du laver øvelsen. 


Stå med benene i ca. hoftebredde, så du har en god balance. Gå lidt ned i knæ, så du ikke belaster knæene under øvelsen. Eller sæt dig ned på en bænk med rygstøtte. 


Tag dine håndvægte i hænderne og løft dine arme op, således at du har dine albuer i samme højde som skuldrene. Lad endelig være med at bruge for tunge vægte i starten. Pres vægtene op over hovedet og roter dem på vej op, så dine håndflader vender ind på spejlet, når dine arme er helt strakte over hovedet. 


Du kan finde håndvægte her til roterende skulderpres.


Gentag 10-15 gange i ca. 4-5 sæt.Lateralt skulderpres


Stil dig igen foran et spejl eller sæt dig ned på en bænk. Hav dine fødder i hoftebredde og gå igen gerne en smule ned i knæ, så de ikke belastes unødigt. Tag nogle forholdsvis lette håndvægte til at starte med, så du lige kan fornemme, hvor meget du kan tage. 


Denne øvelse handler i den grad om kontrol. Hav armene hængende ned langs kroppen og hæv dem stille og roligt lateralt, så du ender i et T med armene helt strakt ud. Gentag 10-15 gange i 4-5 sæt. Denne øvelse er også god til at træne det ydre skulderhoved.Bent-over laterals


Denne øvelse fungerer lidt ligesom det laterale skulderpres, men her sidder du i stedet foroverbøjet på en bænk eller står op foroverbøjet. Her er det ufatteligt vigtigt at have en rank ryg, så du ikke belaster den. Buk dig godt forover i næsten 90 grader og lad dine arme med håndvægte hænge, så din ryg og arme har en ret vinkel på 90 grader. Her hæver du igen dine arme, mens de er strakte, så dine skuldre igen former et T med din krop. 


Gentag øvelsen 10-15 gange i 4-5 sæt. 


Denne øvelse kan også laves, mens du ligger på en bænk.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere