Flad mave øvelser - Få en flad mave nu!

For at opnå en flad og æstetisk mave med tonede muskler, er der en bred vifte af flad mave øvelser at give sig i kast med.Hvordan får jeg en flad mave?

Selvom man ikke kan punktforbrænde fedt på maven, kan man med flad mave øvelser øge energiomsætningen i kroppen generelt og opbygge muskelmassen i mavemusklerne.

Med en større mængde muskelmasse i kroppen, øger man også energiomsætningen og hvilestofskiftet, hvilket bidrager til fedtforbrænding på maven. Man bør således kombinere flad mave øvelser med generel sport og fitness.

Ved at opbygge mavemusklerne, øger man proportionen af muskelmasse relativt til fedtmasse, hvilket dermed gør mavemusklerne mere synlige med samme absolutte mængde fedt, og bidrager til at sænke fedtprocenten. Dette får maven til at fremstå fladere og mere tonet.

Vi udbyder billigt fitness udstyr til funktionel træning. Noget af det mest effektive træningsudstyr til at dyrke flad mave øvelser, er også simpelt (men dermed stadig udfordrende) at bruge.


Maveøvelse: Rollouts

Et af disse træningsredskaber er et Billigt Mavehjul, som kan bruges til at lave nogle hårde og effektive styrketræningsøvelser, kaldt rollouts. Denne maveøvelse kan udføres af mange på relativt lidt plads.

Ab-wheel rollouts er en genial øvelse til foreningsfitness, da den kan udføres stortset alle steder, hvor der et par meter gulvplads. Ligeledes har vi Adidas Ab Wheel som også kan bruges til rollouts. Mavehjul fylder ikke ret meget og er nemt transportable, så man kan lave styrketræningsøvelser på farten.


Maveøvelse: Alternative crunches

I den mere stationære ende af billigt fitness udstyr til flad mave øvelser har vi Absolo PT1000 Mavetræner hvor man kombinerer funktionel træning og bevægelser med isolation af mave, i form af kropsvægtsøvelser og kast af medicinbold. Med dette træningsudstyr bliver mavetræning sjovere, og en integreret del af sport og fitness træning.

Et alternativ der kan gøre kropsvægts og gulvtræning sjovere på en mobil og let-transportabel måde er gennem Mavebøjle, som øger udfordringsniveauet og isolation af mavemusklerne ved crunches og mavebøjninger.

Her kan man integrere mavetræning som en del af ens sport og fitness træning, når man laver funktionel træning på gulvet eller man kan kombinere øvelsen med andre styrketræningsøvelser.


Tip: Funktionel styrketræning

En hel anden ting er, at funktionelle styrketræningsøvelser og compound øvelser er meget vigtigt for hele core - og maveregionens muskler samt rygmusklerne. Stillesiddende isolationsøvelser er ikke nødvendigvis den bedste træningsform, hvis man gerne vil styrke sin krop, få en flot figur og træne en flad mave.

Løsningen er at aktivere flere muskler på en gang, som støtter op omkring de muskelgrupper, som du fokuserer på at styrke. Hvis du fx skal træne skuldre, kan det være en ide at gøre det stående med en vægtstang i stedet for at udføre styrketræningsøvelser siddende eller liggende. 

Også hvis du skal træne ryggen, kan pull ups være en rigtig god funktionel grundøvelse, som også træner en flad mave, da du stabiliserer med mavemusklerne og core. 

Så hvis du udelukkende træner isolationsøvelser, eller primært fokuserer din træning på cardio træning, løb, cykling, mm, så implementer nogle funktionelle styrketræningsøvelser også, så du får træner hele kroppen igennem på en sund og naturlig måde.


Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere