Foreningsfitness

Vi leverer billigt fitness udstyr til foreningsfitness i hele landet. Har du en forening, et fitnesscenter en sportsklub eller lign., så har vi en billig fitness løsning til dig!

Fitnessindstruktør


Vi hjælper dagligt fitnessinstruktører og personlige trænere med billigt fitness udstyr til deres træningsrum og træning af klienter. 


Det er her vigtigt at kvaliteten af fitnessudstyret er i god kvalitet, selvom produkterne er billige. Derfor er alle vores produkter gennemtestede inden salg, og vi fører både billigt fitness udstyr fra vores store egenimport og kendte varemærker, som benyttes af professionelle på verdensplan..


Som fitnessinstruktør har man ofte behov for at imødegå de nyeste trends inden for foreningsfitness. Slyngetræning, cross training og funktionel træning stiger i popularitet, og det er vigtigt at kunne tilbyde sine kunder det, som de efterspørger. Derfor finder du et stort udvalg af billigt funktionelt fitness udstyr på Nettofitness.dkÅbning af motionscenter, fitnesscenter eller crossfit gym


Foreningsfitness er en stor størrelse, og vi hjælper dagligt fitnesscentre, motionscentre og crossfit gym med billigt fitness udstyr, kredsløbsudstyr, crossfit udstyr mm. Der er stor forskel på hvad den enkelte forening har brug for at fitness udstyr. 


I den opstartsproces er vi klar til at hjælpe med gode råd og produktrådgivning. Kundeoplevelserne er noget af det vigtigste at fokusere på, når man står og skal åbne et motionscenter. Derfor er det alfa omega at have det rigtige fitness udstyr, men også mængden og placering af fitness udstyret er vigtigt at overveje. Foreningsfitness og sportsklubber


De fleste sportsgrene kræver muskelstyrke. Styrketræning i forbindelse med fodbold, boksning, cykling, tennis, håndbold er kommet for at blive. 


Især vores funktionelle fitness udstyr er populært til sportsforeninger. Kettlebell er ikke længere noget, som man kun benytter i forbindelse med crossfit træning. Kettlebell øvelser benyttes i høj grad i forbindelse med håndbold, boksning, fodbold og mange andre sportsgenrer, som typisk fokuserede på cardio træning som det primære.


Hos os finder du masser af billigt fitness udstyr til foreningsfitness, som kan benyttes til at gøre din sportsklub mere spændende.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere