Foreningsfitness

Vi leverer Danmarks billigste fitness udstyr til foreningsfitness i hele landet. Har du en forening, et fitnesscenter, en sportsklub eller lign., så har vi en billig fitness løsning til dig! Kontakt Michael på info@nettofitness.dk eller på telefon 22 60 64 48 og hør hvad der er af muligheder.

Fitnessinstruktør


Vi hjælper dagligt fitnessinstruktører og personlige trænere med billigt fitness udstyr til deres træningsrum og træning af klienter. 


Det er super vigtigt, at kvaliteten af fitnessudstyret er i god kvalitet selvom produkterne er billige - derfor er alle vores produkter naturligvis gennemtestet inden salg og vi fører både billigt fitness udstyr fra vores store egen-import og fra kendte varemærker, som benyttes af professionelle på verdensplan..


Som fitnessinstruktør har man ofte behov for at imødegå de nyeste trends inden for foreningsfitness. Slyngetræning, cross training og funktionel træning stiger i popularitet, og det er vigtigt at kunne tilbyde sine kunder dét, som de efterspørger.
Derfor finder du ALTID et stort udvalg af billigt funktionelt fitness udstyr på Nettofitness.dkÅbning af foreningsfitness, fitnesscenter eller crossfit gym


Foreningsfitness er efterhånden blevet et særdeles populær koncept på det danske fitnessmarkend og vi hjælper dagligt dem - og andre fitnesscentre, motionscentre, crossfit gym, skoler, virksomheder med billigt fitness udstyr, kredsløbsudstyr, crossfit udstyr mm. Der er naturligvis stor forskel på hvad den enkelte forening har brug for at fitness udstyr, så er du i tvivl om noget, så giv vores ekspert Michael et kald på tlf. 22 60 64 48 og lad ham hjælpe jer.


I opstarten er det SUPER vigtig med gode råd, produktrådgivning og inspiration - og det er vi naturligvis klar til at hjælpe med! Kundeoplevelserne er noget af det vigtigste, at fokusere på når man står og skal åbne et motionscenter. Derfor er det alfa omega at have det rigtige fitness udstyr fra starten men også mængden og placeringen af udstyret spiller en stor rolle og det bliver desværre tit undervurderet lidt. Foreningsfitness og sportsklubber


De fleste sportsgrene kræver muskelstyrke. Styrketræning i forbindelse med fodbold, boksning, cykling, tennis, håndbold, etc. er kommet for at blive. 


Især vores funktionelle fitness udstyr er populært til sportsforeninger. Kettlebell træninger ikke længere noget man kun benytter i forbindelse med crossfit træning. Kettlebell øvelser benyttes i høj grad i forbindelse med håndbold, boksning, fodbold og mange andre sportsgenrer, som typisk fokuserede på cardio træning som det primære.


Hos Nettofitness kan I ALTID få et godt råd eller en god snak om hvad I har behov for af udstyr - kunderne er ALTID i fokus hos os!

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere