German Volume Training - Dine muskler svulmer op!

German Volume Training er en træningsform hvor man benytter en meget høj træningsvolumen koncentreret i basale styrketræningsøvelser med 10x10 set. Se her hvordan:
Metoden stammer fra Tyskland, og blev populariseret af vægtløftningstræneren Rolf Feser. Træningsmetoden fik sit navn fra Charles Poliquin. 

German Volume Training blev oprindeligt brugt til at opbygge mere muskelmasse uden for vægtløfternes sæson, og gjorde det muligt for nogle at gå en hel vægtklasse op inden sæson.

Programmet skrues sammen ved at anvende en øvelse til hver bevægekæde eller muskelgruppe, således man kun kører store basis øvelser. Det kunne f.eks. være bænkpres og squat samt pullups eller pulldowns.


Hvordan udøver man German Volume Training?


Grundprincippet i German Volume Training er at køre 10 sæt a 10 reps i 1 øvelse. Man vælger en startvægt der ligger lidt under hvad man maksimalt kan tage 10 repetitioner, da de mange sæt er udmattende og reducerer styrken i længden.

De store krav til udholdenhed, gør at det sagtens kan være man ikke rammer de 10x10 repetitioner. Men man tager den samme vægt indtil man rammer 10x10 repetitioner, og først så øger man vægten. 

Der anbefales generelt en moderat kort hviletid mellem sættene på 60-90 sekunder, og man skal sørge for at holde hviletiden den samme, og ikke øge vægten før man tager alle sættene med 10 gentagelser og samme hviletid.

German Volume Training kan udføres med billigt fitness udstyr, og egner sig godt som et supplement til et fundament i funktionel træning med højere intensitet.

Da målet med German Volume Training er at tage så meget muskelmasse på som muligt indenfor 12 uger, hvorfor man kører en rimelig drastisk volumen og densitet, kan det tilrådes at være i kalorieoverskud og sørge for at få tilstrækkeligt med søvn og restitution.

Endvidere anbefales German Volume Training ikke til nybegyndere, men anbefales til folk der har en del års seriøs træningserfaring på bagen og skal bruge en ekstra udfordring. Nybegyndere kan vokse af væsentligt mindre stimuli. Se hvordan man kan bruge German Volume Training, hvis man har mere erfaring, her.

Man kan bruge mange styrketræningsøvelser til German Volume Training, men de fleste styrketræningsøvelser som man har et teknisk stærkt fundament i egner sig. Da man forhåbentlig har noget seriøs træningserfaring med sport og fitness og specifikt styrketræning, er man bekendt med de normale øvelser.
Hvilket fitness udstyr skal jeg bruge?


De fleste normale øvelser kræver træningsudstyr som Olympic Barbell, Squat Stativ og Liftzone Beskyttelsesmåtte. Med en Life Fitness G2 Home Gym, får man nogle ekstra muligheder for muskelopbyggende bodybuilding øvelser, som egner sig godt til German Volume Training.

Det er generelt muligt at udføre German Volume Training med billigt fitness udstyr. Det kan også tilrådes at anskaffe sig et sæt gode Dumbells, som også er gode til muskelopbyggende øvelser. 

German Volume Training egner sig således glimrende til foreningsfitness, hvor man har mange af disse muligheder. Alternativt til foreningsfitness, kan man også skrue et program sammen der baserer sig på øvelser man har tilgængeligt med mindre udstyr.

Det anbefales ikke at køre programmer baseret på German Volume Training i mere end 12 uger, og det kan være nødvendigt at tage et deload efter endt træningscyklus. Samtidig er det en god idé at reducere belastningen på ens restitution fra andet sport og fitness man dyrker, i den periode man kører German Volume Training.

Hvis man normalt dyrker funktionel træning med højere intensitet, vil German Volume Training være en god afveksling der kan tilføje muskelmasse. Man kan bruge German Volume Training med mange styrketræningsøvelser og træningsudstyr, men det anbefales at holde det simpelt og anvende basisøvelser.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere