Hang - To unge iværksætteres geniale ide!

To unge iværksættere har fundet på en genial ide, som de fleste vil have gavn af i fitnesscenteret. Konceptet hedder: Hang. Vi har lavet et lille interview med dem:


Tillykke med jeres nye opfindelse - Hvem er i?


Mange tak, vi er to friske fyre fra Horsens, som har været venner i mange år. Vi startede i lære på den samme virksomhed for mange år siden, men er siden gået hver vores veje i livet. Niclas fortsatte i erhvervslivet, og Nicolas valgte at starte på uddannelse.  Hvad er Hang?


Hang er et nyt funktionelt produkt til din træning. Den består af en gummibelagt velcro rem med et justerbart magnetisk felt, der kan tilpasses alle drikkedunke og shakere, som gør det muligt at hænge den på langt de fleste maskiner og stativer i trænings centeret. Den medfølgende key-hanger sørger desuden for at der altid er styr på nøglen til træningsskabet.Hvordan fik i ideen til Hang?


En af de aktiviteter der har holdt os sammen, er vores træning. Under en træning for snart et år siden, bemærkede vi, hvordan folk bukkede sig unødvendigt efter deres drikkedunke og shakere, samt rodet på gulvene det medfører. Snakken tog fart, og ideen og konceptet omkring Hang stod hurtigt klart.Hvorfor valgte i at starte op som selvstændige? 


Vi har altid gået med ønsket om at starte op som selvstændige, og idéen til Hang satte hurtigt skub i vores planer.


Hvad har været det hårdeste i jeres start up proces af Hang?


Den hårdeste del har været de uforudsete udfordringer i start up processen. Vi vidste fra starten at det kræver en masse tid og energi at starte et firma op og udvikle et produkt fra bunden. Da vi begge to har været travlt optaget af skole og arbejde, har det været en stor udfordring at få projektet til at passe ind i dagligdagen. 


Hvad har været det mest positive i processen?


Det mest positive i processen har helt klart været alt den viden vi har erhvervet os. Vi har lært en masse om opstart af firma, kontakt med leverandører både i indland og udland og at bevæge sig i erhvervslivet. Og så er det helt fantastisk at se ens idé blive til virkelighed! 

Hvad er jeres største udfordringer som nystartede iværksættere fra nu af?


Vores største udfordring fra nu af, er markedsføringen. Vi har opfundet et unikt produkt, der endnu ikke er blevet introduceret på markedet, og derfor kræver det ekstra hård markedsføring at få det ud i verden.


Hvad er jeres største drøm i forbindelse med jeres nye koncept, Hang?


Vores største drøm er at skabe et solidt brand, som producerer en kollektion af smart og stilrent trænings udstyr, som gør træningen nemmere.


Køb Hang her. 

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere