Hjemmetræning fremfor fitnesscenter? - Er du enig?

Vi lister her de hyppigste årsager til, at folk vælger at købe fitnessudstyr til hjemmetræningen fremfor træning i et fitnesscenter.


Hvis du er interesseret i at læse om fordelene ved at træne i et fitnesscenter, så klik her. Det har vi selvfølgelig også lavet en artikel om. Der er fordele og ulemper ved alt!
 Rigtig mange foretrækker at træne hjemme i stedet for i fitnesscenteret. Det er der mange grunde tak faktisk, og vi har her samlet det bedste grunde til at træne hjemmefra:1. Du behøver ikke tænke på, at andre kigger på dig, når du træner.Mange føler at folk kigger på dem, når de træner i et fitnesscenter, hvilket kan være ret forstyrrende. Specielt hvis man er helt ny i et fitnesscenter, eller ikke har det så godt med sin krop, kan det være en lidt overvældende oplevelse.


Det som rigtig mange gør i stedet, er at bestille billigt fitnessudstyr hjem til, og så ellers bare gå i gang med træningen. Eventuelt kan man mødes to veninder eller venner, eller træne sammen med sin partner.


På den måde kan det også blive en god social ting at få trænet flere gange om ugen.


Et godt råd: Bestil en kettlebell, en billig vægtstang og en træningsmåtte. Så har du alt det, du skal bruge for at komme i form hurtigt hjemmefra.2. Du skal vente på at træningsudstyret bliver ledigt Dette er er virkelig en god grund til at træne hjemme i stedet. Hvis man har travlt, og gerne bare vil træne færdigt, så er det vildt irriterende, når fitnesscenteret er totalt proppet.


Nogen gange kan det nærmest føles som om at man er i byen en lørdag aften på en crowded bar. Det er ikke det man gider, når man bare er interesseret i at få trænet!


3. Du bliver fri for klamme bakterier!


Det er kommet frem flere gange at fitnesscentre er FYLDT med klamme bakterier. Faktisk har det vist sig at et håndvægt i et fitnesscenter har flere bakterier end et helt offentligt toilet med vask, vandhane, toilet, håndtag, mm. AD!


Når du træner hjemme, ved du, at dit fitnessudstyr er rent og ikke bliver brugt af 5000 mennesker, som ikke nødvendigvis vasker hænder efter et toiletbesøg.3. Hjemmetræning er tidsbesparendeNår du træner hjemme i stuen eller i haven behøver du ikke bruge tid på at tage hele vejen ned i fitnesscenteret. På den måde kan du have mere tid til det, som du gerne vil bruge din fritid på som fx familie, venner, kæresten, dine fritidsinteresser.


Hvis din træning bare skal overstås hurtigst muligt, så du kan komme i god form, kan det være en rigtig god ide at købe billigt fitness udstyr til hjemmetræning.


Så er der heller ikke nogen undskyldning for ikke at få trænet ;)

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere