Hjemmetræning fremfor fitnesscenter? - Er du enig?

Vi lister her de hyppigste årsager til, at folk vælger at købe fitnessudstyr til hjemmetræningen fremfor træning i et fitnesscenter.


Hvis du er interesseret i at læse om fordelene ved at træne i et fitnesscenter, så klik her. Det har vi selvfølgelig også lavet en artikel om. Der er fordele og ulemper ved alt! 
Rigtig mange foretrækker dog at træne hjemme i stedet for - det er der mange grunde til og vi har samlet et par af de bedste grunde til at træne hjemmefra:1. Du behøver ikke tænke på, at andre kigger på dig, når du træner.


Mange føler, at folk kigger på dem, når de træner i et fitnesscenter hvilket kan være ret forstyrrende. Specielt hvis man er helt ny i et fitnesscenter eller ikke har det så godt med sin krop, kan det være en lidt overvældende oplevelse.


Det, som rigtig mange gør i stedet, er, at bestille fitnessudstyr hjem til og så ellers bare gå i gang med træningen. Eventuelt kan man mødes med to veninder eller venner og træne sammen.


På den måde kan det også blive en god social ting at få trænet flere gange om ugen.


Et godt råd: Bestil en kettlebell, en billig vægtstang og en træningsmåtte. Så har du alt dét du skal bruge for at komme i form!2. Du skal ikke vente på at træningsudstyret bliver ledigt 


Dette er virkelig en god grund til at træne hjemme i stedet. Hvis man har travlt og gerne bare vil træne færdig, så er det vildt irriterende når fitnesscenteret er totalt proppet.

Nogen gange kan det nærmest føles som om at man er i byen en lørdag aften på en crowded bar. Det er ikke det man gider når man bare er interesseret i at få trænet!


3. Du bliver fri for "klamme" bakterier!


Der er flere undersøgelser der viser at fitnesscentre er FYLDT med "klamme" bakterier. Faktisk har det vist sig, at en håndvægt i et fitnesscenter har flere bakterier end et helt offentligt toilet med vask, vandhane, toilet, håndtag, mm!!


Når du træner hjemme, ved du, at dit fitnessudstyr er rent og ikke bliver brugt af 5000 mennesker som ikke nødvendigvis vasker hænder efter et toiletbesøg.4. Hjemmetræning er tidsbesparende


Når du træner hjemme i stuen eller i haven behøver du ikke bruge tid på at tage hele vejen ned i fitnesscenteret. På den måde kan du have mere tid til dét, som du gerne vil bruge din fritid på som fx familie, venner, kæresten, fritidsinteresser.


Hvis din træning bare skal overstås hurtigst muligt, så du kan komme i god form, kan det være en rigtig god ide at købe fitness udstyr til hjemmetræning.


Så er der heller ikke nogen undskyldning for ikke at få trænet ;-)

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere