Hjemmetræning – Kom i form på 15 minutter!

Kom i form på 15 minutter med hjemmetræning. Det er muligt at lave funktionel træning hjemme og komme i form meget tidseffektivt. Vi har det bedste udvalg af billigt fitness udstyr, som giver dig de muligheder, der skal til for at lave de mest effektive styrketræningsøvelser.


Kom i form hurtigt - på 15 minutter!

Der er mange måder at dyrke sport og fitness, og for nogle er foreningsfitness og træning i fitness center den foretrukne mulighed. Men funktionel træning som hjemmetræning er også en mulighed, der for mange er mere praktisk. Med det rigtige træningsudstyr, behøver du ikke afhænge af foreningsfitness.

Vi giver her lidt inspiration til hvordan du kan komme i gang ved hjælp af billigt fitness udstyr. Ved at dyrke sport og fitness hjemme, har du sandsynligvis en lidt større pladsbegrænsning. Derfor skal du vælge det rigtige træningsudstyr, til at lave de mest effektive styrketræningsøvelser.

Når man dyrker sport og fitness som hjemmetræning er et godt sted at starte en Olympic Barbell og et Squat stativ som et sæt Vægtskiver. Med dette træningsudstyr kan du lave squat, overhead press og dødløft, evt. med en Liftzone beskyttelsesmåtte som underlag for at skåne gulvet under dødløft.

En sådan træning kan udføres med et par hurtige sæt dagligt i hver øvelse, eller med rotation med et par øvelser om dagen. Kom i form på 15 minutter ved at lave de mest effektive øvelser inden for funktionel træning når du dyrker sport og fitness.

Hvis du har større pladsbegrænsninger end dette, kan du dog også simplificere hjemmetræningen yderligere. Med en Flad bænk i god kvalitet til dragon flags og mave øvelser, samt en Træningsmåtte til gulvøvelser, og en Pullup-bar, kan du eksekvere et hurtigt kropsvægtsprogram.

Det kunne f.eks. være en sekvens af armbøjninger, dragon flags og pullups, kombineret med pistol squats. Alternativt til pistol squats kunne man bruge en moderat tung Kettlebell 30kg til at lave Goblet squats, hvor man holder vægten foran brystkassen mens man squatter.

For supplere op med cardio til hjemmetræning kunne man tage en runde på en Life Fitness motionscykel, der ikke fylder ret meget, eller endnu mere pladsbesparende, en runde på Sjippetov. Kom i form på 15 minutter, ved f.eks. at lave en omgang cardio hver morgen.

Hvis man vil have en lidt mere dynamisk hjemmetræning kan man sætte en Boksesæk 25kg op og lave cardio boksetræning med Sandsæk handsker i et kvarter om dagen. Det kan anbefales at rotere mellem dage hvor man laver cardio og dage hvor man laver styrketræning, så man får begge aspekter med i sin hjemmetræning.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere