Hvordan taber man sig?

Mange kæmper med vægten, og tænker, "hvordan taber man sig?" - Der findes et trick!

 

Rigtig mange har et problem – De ved ikke, hvor nemt det er, at tabe sig! 

Mange tror, at man kun må spise suppe, skal træne 4 timer hver eneste dag, og at det udelukkende handler om ”det gode og dårlige fedt” i madvarer osv.

Der er ét trick, som er afgørende for om du taber dig, tager på, eller bevarer din nuværende mængde mavefedt.

Det handler om at kende sit eget personlige ligevægtstal af mængde kalorier pr. Dag. Kalorier (kcal) er den måleenhed, hvorved du kan måle madvarers indhold af energi, som du skal forbrænde. Spiser du flere kalorier end du forbrænder, tager du på. Spiser du færre kalorier end du forbrænder, så taber du mavefedt.

Så simpelt er det.

Hvordan taber man sig så?

Når du ved, hvor mange kalorier, du ca. forbrænder om dagen, så handler det sådan set kun om at træne moderat hver uge og indtage færre kalorier end hvad dit anslåede daglige ligevægtstal angiver.

Der findes rigtig meget fitness udstyr, som kan få dig i form hurtigt, hvis du spiser sundt og har styr på kosten generelt. Det er en vanesag, som blot handler om at fokusere på målet, hvad man gerne vil opnå ved sit vægttab, og vigtigst af alt, HVORFOR man gerne vil tabe sig.

Hvis man har problemer med at koordinere sit vægttab, kan det være en god ide at hyre en personlig træner, som kan hjælpe en med vægttabet. Der findes mange forskellige sider, hvor man kan bestille personlige trænere. Se fx her

 


 

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere