Hvordan taber man sig på maven? - Få svar her!

For at tabe sig på maven er det nødvendigt at øge sin generelle energiomsætning. Og ofte handler det, at få en tonet og flad mave, lige så meget om at øge muskelmasse som at forbrænde fedt!
Hvis man øger muskelmassen, vil fedtprocenten og dermed det synlige fedt falde, selv hvis man ikke forbrænder noget fedt - så længe man tager mere muskelmasse på, end fedt. Det sagt, kan man angribe problemstillingen fra begge vinkler, og øget muskelmasse øger også fedtforbrændingen. 

Til dette formål er det nødvendigt at træne sport og fitness, fokusere på funktionel træning hvor man involverer sin core, og bruge træningsudstyr der faciliterer udfordrende og effektive styrketræningsøvelser. Hvis man stiller spørgsmålet ”Hvordan taber man sig på maven?”, må man nødvendigvis tage højde for at få en balanceret træning og kost. 
Til dette formål har vi et bredt udbud af billigt fitness udstyr, som gør det nemt at dyrke sport og fitness på egne præmisser. Til foreningsfitness eller træning i hjemmet kan man bruge en Mavebøjle, som er en del af vores udbud af billigt fitness udstyr der er let-transportabelt og praktisk at bruge, til effektiv muskelopbygning i mavemusklerne.
 
Ligeledes er det vigtigt at fokusere på kosten. Med 1000g Bodylab Whey Protein kan man supplere sit proteinindtag, så man tilfører de nødvendige byggeblokke der skal til, for at opbygge muskulaturen. På samme tid har protein en større termisk effekt end andre makro næringsstoffer, som sætter forbrændingen op, samt har en lavere konversion til fedt. Dette er en kæmpe fordel, hvis man er interesseret i at finde svaret på spørgsmålet ”hvordan taber man sig på maven”. 
På samme tid er det ikke kun styrketræningsøvelser, der kan bidrage til hvordan man taber sig på maven, men generelt sport og fitness, derunder også cardio. Hvis man dyrker foreningsfitness, kan man vælge simpelt træningsudstyr, der er muligt at at bruge på relativt lidt plads eller i større hold. Med Sjippetov Prof. kan man få en funktionel træning der forbedrer koordinationen og kropsbevidstheden stortset hvor som helst, og på samme tid udfordrer ens udholdenhed og sætter forbrændingen i gang. 
Der er også masser af generelle styrketræningsøvelser, der sætter høje krav til core styrken, og som udvikler mavemuskulaturen, og bidrager til man taber sig på maven. Man kunne f.eks. tabe fedt på maven med crossfit træning. Et Battle Rope Med Cover og Håndtag kan give dig en udfordrende core træning, der også er funktionel træning og fungerer som træningsudstyr

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere