Kom i form hurtigt! - Se hvordan

De fleste kan identificere sig med et mere eller mindre udtalt ønske om at komme i form, og selv folk der kommer op på et højt niveau, oplever perioder hvor de mangler tid og overskud. Hvis du ikke føler din form er optimal, og du leder efter inspiration til at komme i gang, så se her.Hvordan kommer jeg i form hurtigt?


At komme i form kræver ikke nødvendigvis store mængder træningsudstyr eller tid. Det er generelt mest effektivt at fokusere på funktionel træning, der båder opbygger muskelmasse, styrke, udholdenhed og forbedret koordination samt forbrænder kalorier.


Vi har et stort udbud af billigt fitness udstyr der tillader dig at lave de mest effektive styrketræningsøvelser, cardio og generel sport og fitness træning. Vores udbud af træningsudstyr egner sig til træning i hjemmet eller kontoret såvel som foreningsfitness hvor mange skal kunne træne de samme øvelser.


For at komme hurtigt i gang med cardio med billigt fitness udstyr enhver kan finde økonomien til, kunne man starte med et Billigt Sjippetov i god kvalitet. Her får du en old-school cardio træningsløsning som du kan bringe med dig på farten og træne efter dit eget niveau.


For en hurtig workout, kan du på samme tid variere din cardio træning med noget plyometrisk eksplosiv træning. Kast en Medicinbold i robust kvalitet ind i væggen 15 gange, sjip i 10 minutter, lav noget mavetræning med Mavehjul, og kom i form. Så får du både brændt kalorier og stimuleret musklerne.


På den måde kan enhver hurtigt komme i gang med sport og fitness og du får på samme tid en funktionel træning. Hvis træningen på samme tid skal være sjov, motiverende og afstressende, kunne boksetræning være et godt bud på en tidseffektiv og udfordrende træning at give sig i kast med. Kom i form hurtigt med en Boksesæk på 25kg i god kvalitet og til de billigste priser.


Hvad med større muskler?


Hvis man ønsker et større element af muskelopbygning, hvad enten det er i sammenhæng af foreningsfitness eller træning derhjemme, kunne det også være relevant med nogle vægte. Opbyg muskelmasse og kom i form hurtigt med Bowflex Select eller vores udvalg af Krom Håndvægte


Med disse kan du lave et utal af muskelopbyggende styrketræningsøvelser. Kom i form hurtigt, og brænd ekstra kalorier - lav en workout der kombinerer sjippetov, eller et andet cardio element som at slå på sandsæk, med et sæt biceps curls og skulderpres med håndvægte, og nogle rollouts på mavehjul.


På den måde kan du både sætte forbrændingen af kalorier i top og få en tonet krop. Hvis du vil opbygge en bedre form, så kom i form på den mest effektive måde, og start ud med en praktisk løsning. 

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere