Lær at træne op til photoshoot - Model Nikolai Andersen

Vi har spurgt model, Nikolai Andersen, hvordan han træner op til et photoshoot. Han giver nogle super gode råd til, hvordan man får en flot og defineret krop:Nikolai - fortæl lidt om dig selv og din baggrund:


Mit navn er Nikolai Andersen og jeg er blogger, model, iværksætter, grafiker og tøjdesigner. Jeg har længe haft idéen om at gå min egen vej, være unik og selv bestemme hvordan min fremtid former sig i stedet for en uddannelse, der skal bestemme min vej.

Jeg begyndte at træne for godt et år siden - jeg havde en personlig træner der lagde en kostplan og et træningsprogram for mig og dét sparkede rent ud sagt røv! Jeg tog næsten 12 kg på over kun 8 måneder ved hjælp af weightgainer, sund kost og en masse motivation. Træningen hjælper mig meget med at fokuserer - hvis jeg ikke får trænet, bliver jeg stresset eller hurtigt sur over de mindste ting. Jeg vil klart anbefale alle med at træne, da det kun hjælper!


Hvilke træningsmetoder og træningsøvelser fokuserer du mest på op til et photoshoot?


Jeg fokuserer meget på mit bryst når jeg skal til et photoshoot. Brystet betyder meget både med og uden trøje på, så det ser bedst ud med et fyldigt bryst. Så ugerne op til et photoshoot drikker jeg meget kakao; træner bryst hver 3. dag og sørger for et næsten dagligt pump hver dag ved hjælp af armbøjninger.


Hvordan forberede du dig ellers dagene op til et photoshoot? Er der noget, du for alt i verden undgår?


Jeg undgår det meste usunde. Normalt i min dagligdag, spiser jeg alt og jeg spiser lige så snart jeg kan komme til det.  Udover det, så prøver jeg at sove 8-9 timer hver nat, så jeg er frisk og ikke får uren hud på grund af manglende søvn.
Hvad spiser du op til et photoshoot?


Op til mit photoshoot drikker jeg som sagt meget kakao, mange proteinshakes og tager mine daglige shakes af weightgainer. Så spiser jeg havregrød hver morgen, 200g kylling med spinat til frokost og en kaloriefuld aftensmad bestående af en masse kød.


Hvilket 3 råd vil du give ham eller hende, som gerne vil i form nu, men som har svært ved at komme i gang?


- Find din motivation og dine aggressioner frem. Hvis du både har motivationen og aggressionerne, er der intet der kan stoppe dig i at ramme dit mål.


- Let røven! Det sværeste er tit, at komme op fra sengen, finde tøjet frem og smutte i fitnesscenteret. Men tro mig - når du har været der et par dage i træk, bliver det en vane.


- Sørg for at træn fordi du vil det og ikke fordi alle de andre gør det. Ellers så bare drop dit månedsabonnement, spar Instagram billederne og spar pengene.


Hvilke muskelgrupper er vigtigst for dig at træne? Og hvorfor?


Jeg elsker at træne arme! Mine arme er ikke store men at få dét pump som man får når man træner arme, er noget af dét jeg elsker allermest. Arm dag er dén dag hvor jeg kan få alle mine aggressioner ud og fokuserer på mine triceps og biceps.
Hvordan kommer man i gang med modelarbejde? Hvem kontakter man, og er der noget, man selv skal gøre?


Det er svært at blive professionel model. Det er en branche hvor du skal være født til det. Hvis kindbenene eller højden ikke passer, kan man hurtigt miste karrieren. Nu er jeg ikke den største model, men meget af mit arbejde har jeg lavet som freelance model uden bureau - det tager lang tid, men der lære man det også på den hårde måde. 

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere