Malene Hjorth – Se hendes vilde forvandling!

Vi har spurgt Malene Hjorth om hun ville give os nogle gode råd til hvordan man kommer i form hurtigt og hvad der har hjulpet hende på vejen til sin gode form.Hej Malene, fortæl os hvorfor du startede med at træne?


Jeg startede med at træne for godt 3 år siden. Jeg har altid været en overvægtig pige men i mine teenageår tog det hele overhånd. Samtidig med, at jeg kæmpede med mobning, lavt selvværd og få venner, skete der en masse på hjemmefronten. Det medførte en voldsom træng til at trøstespise og vægten begyndte at stige drastisk.

Jeg kunne dog ikke på dette tidspunkt selv se hvad der var ved at ske med min krop.  Det var først en dag hvor mine forældre tvang mig på vægten, at virkeligheden gik op for mig - jeg vejede over 100 kg. De tre cifre på vægten var skræmmende og virkeligheden begyndte at gå op for  mig. Nu var det på tide, at jeg skulle tabe mig. Jeg prøvede mange forskellige slankekure, men intet hjalp. 


I januar 2013 besluttede jeg mig for, at nu var det nok! Jeg har altid følt mig fanget i min krop og mit lave selvværd var begyndt, at gå udover mine venskaber og min opførsel overfor andre. Jeg tog derfor beslutningen om, at nu skulle der ske noget og jeg meldte mig derfor ind i Fitness World og lagde min kost om og så begyndte resultaterne at melde sig.

Hvad motiverede dig dengang, og hvad motiverer dig nu?


Min motivation dengang var, at jeg skulle tabe mig 40 kg og få mit selvværd tilbage. Jeg skulle have en sund krop – ikke kun udadtil, men også indeni. 


Efter et vægttab på 35 kg, er motivationen til at kæmpe videre der mere end nogensinde! Jeg har allerede opnået utrolig meget, så nu skal jeg bare kæmpe videre og blive en bedre og sundere version af mig selv
 

Jeg elsker at se resultater på min krop, og styrketræning er for mig et frirum. I starten var træning en pligt for mig hvor den nu er blevet til mit højdepunkt på dagen.
Kan du give 3 gode råd til hvordan man holder motivationen? 


- Tag billeder! Det er svært i starten at se resultaterne på sig selv. Billeder har igennem mit vægttab været en stor motivationsfaktor for mig. Jeg er rigtig dårlig til at rose mig for dét jeg allerede har opnået og fokuserer i stedet på hvad jeg stadig mangler. Men har man før og efter billeder, bliver det hele sat sort på hvidt og så er det lige pludselig nemmere for en selv, at se og erkende at man rent faktisk kan!


- Omgiv dig selv med folk der støtter op om dine valg! Det er ikke alle der kan sætte sig ind i, at man vil gennemgå en livsstilsændring. Vær omgivet af folk der støtter dig og respekterer dine nye valg. Dét kommer du langt med! Lad dig aldrig gå på af folk der fortæller dig, at du ikke kan. Det er personer som dem der giver en endnu mere blod på tanden til at fortsætte!


- Vær tålmodig! Det hele kan ikke gøres på en måned – ting tager tid. Jeg har brugt 3 år på at tabe mig 35 kg men husk nu også at nyde din rejse. Fokuser ikke kun på målet men fokuser ligeså meget på rejsen og udviklingen du gennemgår.


Tror du at alle kan opnå lige så gode resultater som dig? Hvorfor/hvordan?


Ja uden tvivl! Det vigtigste er, at man er klar til at lægge sit liv om. Der findes ingen hurtige og nemme løsninger - det tager tid! For mig var det vigtigste at erkende, at dette var en livsstilsændring og ikke nogen slankekur. 

Det er bare at lægge de dårlige undskyldninger væk og komme i gang! 
Hvad vil du sige til ham/hende, som lige mangler det sidste selvtillid, og gerne vil i bedre form nu?


Du skal tro på dig selv og sammenlign dig aldrig med andre! Alle starter et sted og du får intet positivt ud af, at sammenligne dig med nogen der har været i gang længere tid end dig. Det kræver, at du er klar til at lægge dit liv fuldstændig om. Det er rigtig svært i starten men det handler om, at finde balancen og rytmen i din nye tilværelse. Det kræver en hel del fra dig men jeg lover dig, at det er dét værd. Hvis jeg kan, kan du også!

Hvilke mål har du nu og fremefter med din træning?


Mit mål lige nu, er, at jeg skal have tabt mig de sidste par kilo. Jeg stræber efter en sommer hvor jeg kan gå på stranden uden at være flov over min krop. Derefter må jeg se, hvilke mål jeg så får sat mig. 


Hvad er din største drøm inden for træningsverdenen?


Jeg ved ikke om jeg har nogen større drøm indenfor træningsverdenen men hver dag kæmper jeg for, at være bedre end jeg var i går.
 

Jeg går dog med overvejelserne om at tage uddannelserne til personlig træner og kostvejleder. Træning og kost fylder det meste af min hverdag og at kunne gøre det til et job og hjælpe andre, er helt sikkert drømmescenarie for mig!

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere