Malene Hjorth – Se hendes vilde forvandling

Vi har spurgt Malene Hjorth, om hun vil give os nogle gode råd til, hvordan man kommer i form hurtigt, og hvad der har hjulpet hende på vejen til sin gode form. Hun er vildt inspirerende:Hej Malene, fortæl os hvorfor du startede med at træne?


Jeg startede med at træne for godt 3 år siden. 


Jeg har altid været en overvægtig pige, men i mine teenageår tog det hele overhånd. 

Samtidig med at jeg kæmpede med mobning, lavt selvværd og få venner, skete der en masse på hjemmefronten. Det medførte en voldsom træng til at trøstespise, og vægten begyndte at stige drastisk. Jeg kunne dog ikke på dette tidspunkt selv se, hvad der var ved at ske med min krop.  Det var først en dag, hvor mine forældre tvang mig på vægten, at virkeligheden gik op for mig - jeg vejede over 100 kg. De tre cifre på vægten var skræmmende, og virkeligheden begyndte at gå op for  mig. Nu var det på tide, at jeg skulle tabe mig. Jeg prøvede mange forskellige slankekure, men intet hjalp. 


I Januar 2013 besluttede jeg mig for, at nu var det nok! Jeg har altid følt mig fanget i min krop, og mit lave selvværd var begyndt, at gå udover mine venskaber og min opførsel overfor andre. Jeg tog derfor beslutningen om, at nu skulle der ske noget, og jeg meldte mig derfor ind i Fitness World og lagde min kost om, og så begyndte resultaterne at melde sig.

Hvad motiverede dig dengang, og hvad motiverer dig nu?


Min motivation dengang var, at jeg skulle tabe mig 40 kg, og få mit selvværd tilbage. Jeg skulle have en sund krop – ikke kun udadtil, men også indeni. 


Efter et vægttab på 35 kg, er motivationen til at kæmpe videre, der mere end nogensinde! Jeg har allerede opnået utrolig meget, så nu skal jeg bare kæmpe videre, og blive en bedre og sundere version af mig selv. 

Jeg elsker at se resultater på min krop, og styrketræning er for mig et frirum. I starten var træning en pligt for mig, hvor den nu er blevet til mit højdepunkt på dagen.
Kan du give 3 gode råd til, hvordan man holder motivationen?


Tag billeder! Det er svært i starten, at se resultaterne på sig selv. Billeder har igennem mit vægttab været en stor motivationsfaktor for mig. Jeg er rigtig dårlig til, at rose mig selv for, hvad jeg allerede har opnået. Jeg fokuserer i stedet på, hvad jeg stadig mangler. Men har man før og efter billeder bliver det hele sat sort på hvidt, og så er det lige pludselig nemmere for en selv, at se og erkende at man rent faktisk kan!


Omgiv dig selv med folk der støtter op om dine valg! Det er ikke alle der kan sætte sig ind i, at man vil gennemgå en livsstilsændring. Vær omgivet af folk der støtter dig og respekterer dine nye valg. Det kommer du langt med!
Lad dig aldrig gå ned over folk der fortæller dig, at du ikke kan. Det er personer som dem, der giver en endnu mere blod på tanden til at fortsætte!


Vær tålmodig! Det hele kan ikke gøres på en måned – ting tager tid. Jeg har brugt 3 år på, at tabe mig 35 kg, men nyd din rejse. Fokuser ikke kun på målet, men fokuser ligeså meget på rejsen og udviklingen du gennemgår.


Tror du, at alle kan opnå lige så gode resultater som dig? Hvorfor/hvordan?


Ja uden tvivl! Det vigtigste er, at man er klar til at lægge sit liv om. 

Der findes ingen hurtige og nemme løsninger - det tager tid! For mig var det vigtigste, at erkende at dette var en livsstilsændring og ikke nogen slankekur. 

Det er bare, at lægge de dårlige undskyldninger væk og komme i gang! 
Hvad vil du sige til ham/hende, som lige mangler det sidste selvtillid, og gerne vil i bedre form nu?


Du skal tro på dig selv, og sammenlign dig aldrig med andre! Alle starter et sted, og du får intet positivt ud af, at sammenligne dig med nogen der har været i gang længere tid end dig. 

Det kræver, at du er klar til at lægge dit liv fuldstændig om. Det er rigtig svært i starten, men det handler om at finde balancen og rytmen i din nye tilværelse. 

Det kræver en hel del fra dig, men jeg lover dig at det er det værd! Hvis jeg kan, kan du også.


Hvilke mål har du nu og fremefter med din træning?


Mit mål lige nu er, at jeg skal have tabt mig det sidste. Jeg stræber efter en sommer, hvor jeg kan gå på stranden uden, at være flov over min krop. Derefter må jeg se, hvilke mål jeg så får sat mig. 


Hvad er din største drøm inden for træningsverdenen?


Jeg ved ikke om jeg har nogen større drøm indenfor træningsverdenen, men hver dag kæmper jeg for, at være bedre end jeg var i går. 

Jeg går dog med overvejelserne om, at tage uddannelserne til personlig træner og kostvejleder. Træning og kost fylder det meste af min hverdag, og at kunne gøre det til et job og hjælpe andre, er helt sikkert drømmescenarie for mig!

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere