Nanna Louise Stage fortæller om sin træning og giver tips

Nanna Louise Stage fortæller her om sin rejse til sin flotte fitness form:
Hej Nanna, fortæl os hvorfor du startede med at træne?For 3 år siden var jeg oppe at veje 72 kg. Jeg havde altid ligget på de 55 kg og været tynd. En dag kiggede jeg mig i spejlet og tænkte jeg ikke kunne se sådan her ud. Så jeg tabte mig 20 kg. på godt og vel 4 mdr. men på en rigtig usund måde, i den periode trænede jeg ikke rigtig, da jeg ikke havde noget overskud. 


Jeg begyndte så småt og træne, men det blev aldrig rigtig til det store. Jeg ville for omkring halvandet år siden gerne stille op, jeg fik lagt program og det hele, men måtte ikke spise på de tidspunkter jeg nu skulle for mit arbejde, så jeg måtte droppe drømmen. 


Derefter fik jeg en kæreste og fik ikke rigtig trænet mere. Da vi så gik fra hinanden, havde jeg taget 8 kg på og var oppe og veje 63 kg, da jeg så flyttede for mig selv, begyndte jeg at ændre min kost, jeg har bla. ikke rørt slik siden D. 2.9.15 (jeg har dog haft spist chokolade omkring 6 gange). 


Jeg begyndte så og tabe mig og kunne se hvor meget kosten gjorde. Så begyndte jeg at styrketræne for alvor her D. 5.12.15 jeg træner 5-6 gange om ugen. Jeg er virkelig begyndt at elske det, selvom det nu ikke er så længe siden jeg startede, men jeg klart kan se der alligevel er sket noget. 


Jeg går hele tiden med tanken om at jeg ikke vil se sådan ud igen, da man på ingen måde er tilfreds med sig selv, man har intet overskud til at lave noget. Hvad motiverede dig dengang, og hvad motiverer dig nu?Jeg kan huske jeg engang som 13-14 årigt gerne ville være bodybuilder, da jeg var fascineret af den måde man kunne udvikle kroppen, og hvordan man kunne formå at træne kroppen på, alle de billeder jeg kiggede på. 


Da jeg var omkring de 16-17 år var jeg mere inspireret af bikini fitness, og syntes det var enormt flot, og havde selv drømmen om at ville stille op der, men gjorde aldrig rigtig noget ved det. Jeg prøvede jo så igen for halvandet år siden.


Jeg kigger jo tilbage ofte på de billeder da jeg vejet 72 kg. Og hvor meget jeg orkede der, jeg orkede ikke rigtig andet end bare at ligge på sofaen, og det samme da jeg var op og veje de 63 kg. og jeg vil på ingen måde hen og se sådan ud igen. 


Den største motivation er klart, man har mere overskud og får langt mere energi. Sommeren er også lige om hjørnet, og jeg vil for første gang prøve og have en flot krop, det føler jeg aldrig rigtig jeg har prøvet før, så jeg har helt sikkert også ændret kosten rigtig meget, og spiser meget det samme. 


Jeg kigger utrolig mange billeder og videoer af både mænd og kvinder der træner, da jeg er så fascineret af hele den verden, eller af kvinder der har været normale, og så stiller op, jeg syntes det er så imponerende de resultater mange skaber. 


Det er helt klart også med til at motivere mig utrolig meget. Og ikke nok med det så elsker jeg at hjælpe og motivere andre. Derudover så går jeg stadig med drømmen om at vil stille op i bikinifitness, da jeg er så fascineret af det og jeg sikker på jeg nok skal komme til det en dag, måske NC17?Kan du give 3 gode råd til, hvordan man holder motivationen?1. Vær en fighter, selvom nogle måske siger du ikke kan, skal du bevise du kan. Man skal tro på sig selv og man godt kan, starter man med en negativ holdning til det og lader sig påvirke af andre, kan man heller ikke, alle kan, hvis bare man kæmper nok, man skal have tålmodighed, da det er hårdt arbejde.


2. Se videoer og billeder, fra folk der har tabt sig, før og efter billeder, det er helt klart med til at motivere.


3. Man får langt mere energi, det kan godt være det usunde er hurtigere at lave, men hellere bruge det kvarter mere det nu kræver, og husk på man har kun en krop. 

Og så kig dig i spejlet og tænk "er jeg tilfreds som jeg ser ud nu?".

Hvad er dine 3 yndlingsøvelser? Hvad er den vigtigste kropsdel at træne for dig?Puha der er en del, jeg godt kan lide og lave men:


1. Vertical leg press


2. Lunges 


3. Skulderpres Hvordan ser din kost ud? Jeg spiser pt 5 gange dagligt:


Morgen: 5 æggehvide + en blomme med en banan.


Formiddag: brokoli/bønner og kylling.


Frokost: brokoli/bønner og kylling.


Eftermiddag/aften: brokoli/bønner og kylling.


Aften: skyr med mandler og 1 pære.


Måltidet inden jeg skal træne spiser jeg pasta til, og en halv time inden måltiderne drikker jeg en halv x-tend, samt en i løbet af træningen. 


Men inden længe bliver der ændret i min kostplan, da jeg pt får for lidt kcal (får omkring 1700), og skal spise noget mere, for at kunne tage på i muskler. Tror du at alle kan opnå de samme træningsresultater som dig?Som sagt alle kan hvad de vil, så længe de tror på sig selv. Man skal bare virkelig have lysten og gejsten, og det skal selv komme til en, det gjorde det også til mig. 


Man skal ikke tvinge sig selv, man skal mærke efter om det noget man har lyst til og virkelig vil. Det man skal bare tænke positivt, og vide man får det meget bedre med sig selv, hverdagen bliver noget nemmere med overskud, og det får man altså når man lever sundt og træner. 


Man skal have rigtig meget tålmodighed, for du får ikke en kniv skarp krop på et par måneder, det tager rigtig lang tid. 


Og så skal man finde nogle gode personer i sit liv, der vil støtte og motivere en.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere