Time2fitness - fitness med morgenbrød og morgenkaffe

Vi har taget en snak med det nye fitnesscenter, Time2fitness, omkring deres koncept, som adskiller sig en del fra de store fitnesscentre


1: “Styrk dit selvværd” er jeres slogan - hvorfor er det fokus vigtigt? 

Med time2fitness ønsker vi, at vore medlemmer opnår større velvære og dermed større selvværd. Det er indeholdt i sloganet ” Styrk dit selvværd” - en kreativ brug af det danske sprog og det er helt bevidst. 

Kender du udtrykket ”En sund sjæl i et sundt legeme?” Brug lidt tid på at pleje din krop, så får du større velvære og du styrker samtidigt dit selvværd. 

Sundhed og større selvværd giver større glæde. Det vil vi gerne være med til, at vore medlemmer kan opnå. Vi bliver glade, når vore medlemmer er glade. 

2: Hvor vigtig er den personlige service i time2fitness fitnesscentreret? 

Vi lægger særdeles stor vægt på den gode og personlige service, da det er med til at medlemmerne føler sig velkomne i fitnesscentret. 

Desuden er den gode service med til at vore medlemmer får en positiv oplevelse og føler sig ”godt tilpas” Medlemmerne fortæller andre om den gode og positive oplevelse, hvilket i sig selv er positivt for vores center, men også en fantastisk god markedsføring. 

3: Hvad tilbyder I, som gør time2fitness til noget særligt? 

Vi tilbyder et skønt, lyst og åbent center, hvor der er plads til alle.

Idet vores medlemmer oplever den gode stemning, giver dette også en god atmosfære hvilket er med til at gøre centret til noget ganske særligt. Vi prioriterer højt, at der er rent og pænt, hvilket vores medlemmer ofte tilkendegiver samt et bredt udbud af  holdtræning. Ligeledes har vi tilknyttet en kostvejleder og personlig træner ligesom vores medlemmer kan få en samtale med en fysioterapeut, hvis man skulle have behov for dette. 


4: Hvad syntes medlemmerne om at I tilbyder kaffe og morgenbrød?
Dét har vores mange medlemmer taget rigtig godt imod - vi tilbyder kaffe/the alle hverdage og morgenbrød 3 gange om ugen i centrets caféområde. Dette er med til styrke fællesskabet - at man efter træningen nyder et stykke brød og en kop kaffe og frem for alt det sociale samvær.

5: Hvordan adskiller I jer ellers fra andre fitnesscentre?

Vi tilbyder et fitnesscenter, der har et bredt udvalg af det bedste udstyr der er på markedet. Vi og vores instruktører ynder at give vore medlemmer en god oplevelse hver gang de træner i vores center. 

Vores fitensscenter tilbyder en bred vifte af forskellige hold bl.a. spinning, powestep, stram op, cirkeltræning, bodyfit, ryghold, boldtræning, boksning, yoga osv. Vi har top-engageret instruktører, der elsker at have netop deres hold. 

Vi tre ejere er meget synlig i centret alle hverdage samt lørdag formiddag således at vores medlemmer altid har mulighed for at komme i kontakt med os. 

6: Hvorfor valgte I lige netop Life Fitness udstyr? 

Vi har valgt netop Life Fitness udstyr fordi vi ønsker, at have det bedste udstyr både hvad angår holdbarhed og kvalitet.

Vi kendte til udstyret i forvejen og vidste at det er udstyr der holder og er behageligt at bruge - let at betjene for vores medlemmer, så valget var ikke så svært. 

7: Hvad kan folk især glæde sig til, når de begynder i time2fitness? 

De kan først og fremmest glæde sig til et pænt center fyldt med godt og professionelt Life Fitness udstyr, en masse positive og glade medlemmer, engageret instruktører der sørger for at medlemmerne kommer godt i gang uanset om man er til holdtræning eller man ønsker at træne individuelt. Vi har et fitnesscenter hvor der er plads til alle - både nybegyndere og den øvede indenfor holdtræning og fitness. Et center hvor der er højt til loftet.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere